adsense kazanç kesinleşmiyor

muratkatirci

Kayıtlı Üye
2 aydır kazançlarım kesinleşmiyor ortada ne pin var ne başka birşey bu ay 11 i beklemeden bir sorayım dedım belkı bırseyı eksık yaptım dıye

sagolsun youtube benı yormuyor kapatıverıyor hepsını ben gırıs yapamıyorum :) partner martner dınlemıyor 3 5 video at ertesı gun normal olmayan etkınlık :) acık kanal sorunlu sorunsuz hıc bırtane kalmadı bakalım bu ay ne olcak :)

adsense > ayarlar > site yönetimi oradaki alandan youtube.com'u kaldırmış olabilir misin bi bakar mısın ?
+++
adsense > ayarlar > erişim ve yetkilendirme den üçüncü taraf erişimi www.youtube.com 'u devre dışı bırakmış mısın onada bi bakar mısın belki adsense de sorun :)

Arkadaş senin partner kanalın nasıl kapanıyor anlamıyorum partner de ki kanalar sapa sağlam duruyor aynı pc den girdiğim adsenseler gidiyor fakat partner gitmiyor senin neden partner gidiyor?

adsense > ayarlar > site yönetimi oradaki alandan youtube.com'u kaldırmış olabilir misin bi bakar mısın ?
+++
adsense > ayarlar > erişim ve yetkilendirme den üçüncü taraf erişimi YouTube 'u devre dışı bırakmış mısın onada bi bakar mısın belki adsense de sorun :)

yok hocam aynen duruyor orda kaldırmamısım

actıgım sıtemde de reklam goruntuleme ıcın basvuru yapmıstım o daha onaylanmamıs erısım ve yetkılendırmeye gırdıgımde o uyarıyı alıyorum sorun ondan olabılırmı

yok hocam aynen duruyor orda kaldırmamısım

actıgım sıtemde de reklam goruntuleme ıcın basvuru yapmıstım o daha onaylanmamıs erısım ve yetkılendırmeye gırdıgımde o uyarıyı alıyorum sorun ondan olabılırmı

web site için durum nasıl oluyor bilmiyorum ama adsensende bi sıkıntı yok gibi inşallah bu ay kesinleşir kazançların konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır iyi geceler bol kazançlar :)

Arkadaş senin partner kanalın nasıl kapanıyor anlamıyorum partner de ki kanalar sapa sağlam duruyor aynı pc den girdiğim adsenseler gidiyor fakat partner gitmiyor senin neden partner gidiyor?

kskcoliq den freedom partnere baglı kanal almıstım kanala 10 tane video attım ertesı gun hesap komple kapatıldı hocam hhıcbır fıkrım yok

sagolsun youtube benı yormuyor kapatıverıyor hepsını ben gırıs yapamıyorum :) partner martner dınlemıyor 3 5 video at ertesı gun normal olmayan etkınlık :) acık kanal sorunlu sorunsuz hıc bırtane kalmadı bakalım bu ay ne olcak :)

reklam yönetiminizi kontrol edin hocam Youtube ayarı kapalıdır belki. Ayrıca kanallarınız kapanmasın istiyorsanı giriş yaptığınız iplere ve temiz çerez barındırmaya önem gösterin

reklam yönetiminizi kontrol edin hocam Youtube ayarı kapalıdır belki. Ayrıca kanallarınız kapanmasın istiyorsanı giriş yaptığınız iplere ve temiz çerez barındırmaya önem gösterin

kanallara giriş yaparkendemi ip temizleme yapmak gerekıyor ben 2 aydır bu işle uğraşıyorum ilk zamanlar hiçbir sorun yoktu ama kazançta yoktu 2. ay izlenmeler kazançlar arttı bu seferde kanalları tutamıyorum kanal açmadan önce modem kapa aç yapıyorum hem ccleaner ile hemde yac la cerez temızlıgı yapıyorum ustune kesın olsun dıye tarayıcı kullanıcılarınıda siliyorum yine yook yine yok zaten saldım 1 haftadan fazla oldu videoda yuklemıyorum kanalda acmıyorum 1 partner kanal satın aldım oda kapandı

kanallara giriş yaparkendemi ip temizleme yapmak gerekıyor ben 2 aydır bu işle uğraşıyorum ilk zamanlar hiçbir sorun yoktu ama kazançta yoktu 2. ay izlenmeler kazançlar arttı bu seferde kanalları tutamıyorum kanal açmadan önce modem kapa aç yapıyorum hem ccleaner ile hemde yac la cerez temızlıgı yapıyorum ustune kesın olsun dıye tarayıcı kullanıcılarınıda siliyorum yine yook yine yok zaten saldım 1 haftadan fazla oldu videoda yuklemıyorum kanalda acmıyorum 1 partner kanal satın aldım oda kapandı

Hocam her seferinde ip değiştirmenize gerek yok ama temiz çerez sayesnde daha güvenli olur. Ayrıca her kanalınıza farklı ipden girmeniz bile faydalıdır. Keşke özgün çalışsanız..

Hocam her seferinde ip değiştirmenize gerek yok ama temiz çerez sayesnde daha güvenli olur. Ayrıca her kanalınıza farklı ipden girmeniz bile faydalıdır. Keşke özgün çalışsanız..

özgün çalışabilsem evet kafa rahat olacak ama nasıl yapacağım konusunda pek fikrim yok

bende de bir keresinde kazançlar kesinleşmemişti diğer ay kesinleşti. yarın akşamı bekle bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri