Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

bu Konuda son durum nedir arkadaşlar?çok fazla bilgi kirliliği var.ilk sayfada bahsedilenleri deneyip sonuç alan arkadaşlar var mı ?

arkadaslar bu hassas icerikleri engelleme ve facebook ve google url lerine kapatma ise yariyor mu?

Dün saat öğlen 2 3 gibi açtığım 5 kanalda ilk başlarda 48 li pub vardı bugün sabah baktığımda tüm kanallarda pub kendiminki çıktı yani biraz zaman alıyor yavaş yavaş sorun gideriliyor gibi yinede bunada şükür

Arkadaslar, simdi video larda adsensemin id nosu gorunuyor.Ama hala kazanc sifir gorunuyor.Beklemekmi lazim kanallari silsemmi? Ayni problemi olan varmi?

dün yeni açtığım kanalı adsenseye bağladım adsense de br türlü kazanç göstermiyordu şimdi kaynak kodundan incelim benim adsense id numaraları yok bu kendiliğinden mi düzelecek yoksa birşeyler yapmamız gerekiyor mu ?

ya benim kanalım var yeni kanal harcanıyo adsense de . dün adsense'imin pub id si gözüküyordu kaynakta .bugün yok.partnere gecirsem günde 10 dolar en az verir.ben napcam bilmiyorum .şubat ın 22 sinde üçbeş kuruş elime para gecer diye bagladım adsense e ,şimdide yansımıyo

herkes gibi bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bundan 15 gün kadar önce 3 kanalım kapandı bende yeni bir barındırılan adsense hesabı açıp kanallarımı oraya bağladım .... Daha sonra hazır olan kapanan kanallarımda kullandığım adsense hesabını yeni kanallarıma bağlamak istedim ama bağlayamadım ya ben yapamadım yada hesap kapandığı için olmuyor nedenini bile varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kendi adsense numaram çıkıyor ancak toplam kazançlar kısmı oluşmuyor. Kanalımı 7 ocaktan önce açıp adsenseye bağlamıştım. Sizce ne yapmam gerekir?

dün actıgım 10 kanalımı adsenseye bagladım ve pub numaralarında herhangı bır problem yok adsense onaylandı yazısı var ve ıncele degıstır kısmında adsense kımlıgı mevcut arkadaslar. adsense 1 yıllık bı hesabım yenı acılan adsenslerde bu problem cogunlukla gözukuyor galıba.

Dün akşam açmış olduğum kanalda 3-4 bin görüntülenme olmasına rağmen adsenseye yansıyan sadece 44 izlenme :(

hocam hepsi benim adsenseme bağlı kaynak kodlarındada benim idler çıkıyor ama olmuyor.hala 500 görüntüleme geliyor totalde 100k izlenim alan kanallar :S

güzel bir bilgilendirme olmuş teşekkürler.

arkadaşlar yeni açtığım kanalın 3 gündür izlenmesi adsenseme yansımıyor. sayfa kaynağından adsense id aradığımda malesef sonuç bulunamıyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Dün akşam açmış olduğum kanalda 3-4 bin görüntülenme olmasına rağmen adsenseye yansıyan sadece 44 izlenme :(

Dün akşam açıp bağladıysanız istatistiklerin yansıması için 48 saat beklemeniz gerekli.Fakat önceki izlemelerin istatistiklerini alamazsınız.

bugun yeni bir kanal acıp video yukledim ama yine kendi pub numaram gorunmuyr videolarda

Dün akşam açıp bağladıysanız istatistiklerin yansıması için 48 saat beklemeniz gerekli.Fakat önceki izlemelerin istatistiklerini alamazsınız.

yeni adsense değil ki varolan adsense hesabıma haziran 2013 de acılmış kanalı bağladım ..

Sabahleyin bütün videoları silip tekrar yükledim sorun düzeldi adsense de sayım yapıyor.

Bu kazançların gozukmemesi sorunu sadece adsens de mi geçerli çünkü benimde adsense 0 tl.Youtube den analystıcs den bakınca var ama adsense de yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri