Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

Kanallarinin para kazanmasi kapatilmadigi halde bu sorunu yasayan var mi ?

4 gündür görüntülenme yansımıyodu bugün sadece 2 görüntülenme yansımış :) anlamadım , bütün kanallarımda binlere izleme alan videolarım var

analiste yansımıyor son 3-4 günde attığım videolar 8000 e yakın izleme almış ama 0.00 dolar

para kazanması kapatılan bir kanalım bile yok. son açtığım 4-5 kanal hiç birinin görüntülemesi yansımıyor. zaten adsense'e bağlayamıyor. bağlanmış gibi gözüksede..

youtube analytcs kazançları da sıfır. (120k izlenme kazanç:0)

para kazanması kapatılan bir kanalım bile yok. son açtığım 4-5 kanal hiç birinin görüntülemesi yansımıyor. zaten adsense'e bağlayamıyor. bağlanmış gibi gözüksede..

youtube analytcs kazançları da sıfır. (120k izlenme kazanç:0)

Genel bir hata olmasi gerektigini umuyorum. Eger oyle degil ise bu isin sonu iyi degil :)

analitiğe yansımadığı halde adsenseye yansıma ihtimali varmı acaba?

28 aralıkta bir adsense hesabıma o ayki 20 adet kanalımı bağladım.

şimdi baktığımda bu durumun o kanalların hepsinde geçerli olduğunu gördüm.

SONUÇ: 180K gösterimden 15 usd kesinleşti. yani para gelmeyecek.

Genel bir hata olmasi gerektigini umuyorum. Eger oyle degil ise bu isin sonu iyi degil :)

Aslında bu sorun çok büyük bi sorun forumda herkesin yaşadığı genel bir sorun ama kimse farkında değil galiba herkes yeni kanal açtığında adsense ye bağladığını düşünüyor ama yanılıyorlar adsense deki yansımanın olmadığını da diğer kanallarından gelen izlenimden dolayı görmüyorlar. 6 ocaktan beri yaşanıyor bu sorun adsense değiştirdim 3 gün bekledim paara kazanmaya o zzaman açtım ama hiç bir şekilde fayda etmedi. Sonumuz hayrolsun bakalım.bir kaç güne kadar bu sorun giderilmezse herkse çıldıracak zaten.

Bende de butür kanallarda 9 ocakta tekrar Adsense Değiştir deyip Yt üstünden tekrar ilişkilendirdim, bugün baktığımda ancak benim kanalların Pub Id gelmiş.
13 Ocakta kanal benim Adsense Pub Id gösteriyordu.

Kanalı 3 Ocak'ta açmıştım, 4 Ocak'ta Adsense bağlamışımdır.
1 Gün sonra.
13 ocak'ta ancak Analitikte böyle bir istatistik var.
Yani 9 Gün sonra.

9 Günlük bir gecikme var.
Bu 9 gündeki izlenimler vs Google'ın cebinemi girdi bilemiyorum.
Normalde 1-2 günlük gibi görüyor Raporları.

Ocak geldi Herşey çorba oldu Google çok teşekkürler.

Rabbime şükürler olsun ben daha boyle bi sorun yaşamadım 4 ocakta kanalların para kazanması kapandı sora tekrar açtık g + ile sora izlenim ortalaması 11 binlerde gezıyo ama tık sayısı her geçen gün artıyo

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] sorun zaten eski kanallar değil.
Yeni kanallar Adsense ilişkilendirilmiyor.
Eski kanallar normalde sayıyor zaten.

benim kanallardada bi gariplik var eski yeni para kazanmalari açık ama kazandirmiyor şu 4-5 gündür 40 k izlenmeye 0 dolar yada 1 dolar veriyor sebebini çözemedim

Benim 20 Kasımdaki kanallarımında Aralık ayında açtığım kanalların da Ocak ayında açtıklarımda da aynı sorun var. Bendekilerin bir kısmı para kazanmaya kapatılan adsenseye bağlı oldukları halde para kazanmaları kapatılmadı ancak o günden sonra saymamaya başladılar. Demin baktığımda kanalların tamamının (eski ve yeniler- para kazanmaya kapatılanları ve kapatılmayanlar) adsense publarının değiştiği ve hep aynı pub numarası olduğunu gördüm.
Ayın 15'inde kesinleşmesine gelince benimkilerin 15 aralıkta kesinleşmesi gerekiyordu ancak hiçbirşey kesinleşmedi arkadaşlar.
Ciddi bir sorunla karşı karşıyayız kısacası

23 Temmuz 2013 tarihli bir kanalım var. Bugün adsense bağladım ve durum aynı. Kanal temiz, herhangi bir ihtar yok. Pub numarası bana ait değil.

Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin hatası alıyorum. Çok eskiden açtığım kanallarda bile bu hatayı veriyor. Genel bir sorun sanırım umarım düzeltirler kısa zamanda.

Bu sorunu Haziran 2013'ten beri yaşayanlar varmış. Yabancı forumlarda konular açılmış ancak sorunun çözümüyle ilgili herhangi bir sonuç yok ne yazıkki.

bende aynı durum var youtube analytic de görüntüleme sayıyo ama kazanç saymıo bütün kannallarım böle ve adsense de ne görüntüleme ne de tık sayıyor.

Bu sorunu Haziran 2013'ten beri yaşayanlar varmış. Yabancı forumlarda konular açılmış ancak sorunun çözümüyle ilgili herhangi bir sonuç yok ne yazıkki.

haziran - eylül arası tekrar böyle bir sorun oldu, sen onu görmüşsündür genel sorun bu yeni kanalların izlenimleri sayılmıyor... hazirandaki 3 4 haftada düzeldi diyorlar. zaten hazirandan beri böyle sorunu olan arkadaşın hesabında problem vardır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri