Adsense Kazancım günlük ..

serricatil1

Kayıtlı Üye
Abiler Adsense Ürünler içerik de 176 tl kazancım var (maşallah) ALLAH size en iyisini versin abiler , ama şunu görüyorum mesale günlük 14 tl kazanmışsın yazıyo adsense de ama youtube 3 veya 4 tl ye kadar düşüyo ? 14 tl nin % 68 si bize ait değil mi ? hesaplama nasıl ?? şimdiden Teşekkürler :)

Çok karışık yazmışsın tam sorunu anlayamadım ama youtube'da yazan kazanç 2-3 gün geriden geliyor. Yani en son ayın 13'ünü falan gösteriyor youtube. Adsense günlük olarak yazıyor ne kazanıyorsan.

abicim mesela adsense de bakıyoruz ya ayın 26'sında 14 tl yazıyo , youtube kanalına bakıyorum, ayın 26'sın 4 tl yazıyo , o ne ayak :))

adsense ve youtube kazançları değişebiliyor. adsense'de 10 dolar var diyelim bu youtube'a 7-8 dolar gözükebiliyor. bazen de 10 dolar varsa 15 dolar olarak youtube'a geçebiliyor.

Adsense hesabinizda birden fazla kanal varsa onun etkisi olabilir.

Ornek; adsense 10TL YT 5 $ Gozteriri TL degil.

Obiiii Benim Muhammed Kürşat :)) Cansın abii :)) abi şimdi Parada bir değişiklik düşüş felan söz konusu mu peki ??

Obiiii Benim Muhammed Kürşat :)) Cansın abii :)) abi şimdi Parada bir değişiklik düşüş felan söz konusu mu peki ??

Basima belasin biliyorsun demi :)

sen sunlara cevap ver.

Adsense hesabinda kac kanal bagli ?
Ornek degil net olarak ayin 12 sindeki kazancin Adsensede nedir ?
YT De nedir ?

Bunlari cevapla.

Adsensede yazan ne ise dusu kalkis kesinlesme gunu belli olur. Kac tikin var kaci gecerli kaci gecersiz gibi.

Basima belasin biliyorsun demi :)

sen sunlara cevap ver.

Adsense hesabinda kac kanal bagli ?
Ornek degil net olarak ayin 12 sindeki kazancin Adsensede nedir ?
YT De nedir ?

Bunlari cevapla.

Adsensede yazan ne ise dusu kalkis kesinlesme gunu belli olur. Kac tikin var kaci gecerli kaci gecersiz gibi.

Adsense hesabıma tek kanal bağlı abim :))
Ödenebilir kazanç Şuan 32 Tl Abim kasım ayının kazancı :))
Youtube de 52 Dolar ( $ )

Abi Seviyorum Seni :))

Yakalamışken bi kaç soru daha sorayım :)) abi ödeme seçeneği girdim test ödemesinin meblasını bulamadım o hesabı tekrar kaldırdım, Sonraki gün pin yola çıktı :)) sonra ödeme şekli giremedim giremiyorum abi'm :/ ♥

Adsense hesabıma tek kanal bağlı abim :))
Ödenebilir kazanç Şuan 32 Tl Abim kasım ayının kazancı :))
Youtube de 52 Dolar ( $ )

Abi Seviyorum Seni :))

Yakalamışken bi kaç soru daha sorayım :)) abi ödeme seçeneği girdim test ödemesinin meblasını bulamadım o hesabı tekrar kaldırdım, Sonraki gün pin yola çıktı :)) sonra ödeme şekli giremedim giremiyorum abi'm :/ ♥

banka dogrulamasi bir hafta kadar surebilir. ayni gun yatma ve hesab detaylarinda gorunurdu. Yeni banka hesabi ekle onun dogrulamasini bekle. Pin adres dogrulamasidir banka ile alakasiz. Pin de gir sonra yeni banka ekle ve dogrulama parasinin yatmasini bekle.

odenebilir olarak bakma.

son analiz olarak ayin 13 ne kadar yansitti adsensede de ayni bu tariha bak yt ne diyor adsense nediyor

banka dogrulamasi bir hafta kadar surebilir. ayni gun yatma ve hesab detaylarinda gorunurdu. Yeni banka hesabi ekle onun dogrulamasini bekle. Pin adres dogrulamasidir banka ile alakasiz. Pin de gir sonra yeni banka ekle ve dogrulama parasinin yatmasini bekle.

odenebilir olarak bakma.

son analiz olarak ayin 13 ne kadar yansitti adsensede de ayni bu tariha bak yt ne diyor adsense nediyor

Abi Adsensede 145 Tl yazıyor. Youtubede 58,60$ dolar diyo.

abi ödeme şekli yapılandır diyorum, alacaklı adı giriyom önceden bankayı seçince şube de isterdi şimdi çıkmıyo IBANı giriyorum kaydet diyom öyle duruyo hiç bişi demiyo :/

Abi Adsensede 145 Tl yazıyor. Youtubede 58,60$ dolar diyo.

abi ödeme şekli yapılandır diyorum, alacaklı adı giriyom önceden bankayı seçince şube de isterdi şimdi çıkmıyo IBANı giriyorum kaydet diyom öyle duruyo hiç bişi demiyo :/

Adsense Yuksek gozteriyor. Bilmedigin bir kanal olabilir. yada Dolar yukselmis olabilir :) kurlari takip etmiyorum :)

Banka icin ise network olayin agirdigim gunden beri adsense ile cok ugrasmiyorum yaklasik 3 ay oldu ve bu surecte gelen guncellemeler yeni bir sistem tasarladi diyebilirim :) cok degisti.

Banka hesabi ekle diyeceksin istedigi bilgileir gireceksin kayit et diyeceksin eger hata vermediyse kayit edecek verdiyse hatayi gidermeye calisacaksin hic birsey demediyse o kisimda bir bilgim yok :(

Kayit ettigine dogrulamani isteyen bir mesaj almalisin

Adsense Yuksek gozteriyor. Bilmedigin bir kanal olabilir. yada Dolar yukselmis olabilir :) kurlari takip etmiyorum :)

Banka icin ise network olayin agirdigim gunden beri adsense ile cok ugrasmiyorum yaklasik 3 ay oldu ve bu surecte gelen guncellemeler yeni bir sistem tasarladi diyebilirim :) cok degisti.

Banka hesabi ekle diyeceksin istedigi bilgileir gireceksin kayit et diyeceksin eger hata vermediyse kayit edecek verdiyse hatayi gidermeye calisacaksin hic birsey demediyse o kisimda bir bilgim yok :(

Kayit ettigine dogrulamani isteyen bir mesaj almalisin

Yok canını yediğim abim :)) farklı hesap ekleyenlerde var kabul etmiyo kaydet diyince hiç bir değişiklik yok :)) abi youtube ile iletişime geçecem kafamı bozdular :D :D eyvallah şeker abi'm cansın yine esirgemedin bildiklerini :))) ilk kazancımın fotolarını seninle paylaşıcam abim :))))) ALLAH'a emanetsin yine rahatsız ederim abimi :)) ♥ ♥♥♥♥♥♥♥

Yok canını yediğim abim :)) farklı hesap ekleyenlerde var kabul etmiyo kaydet diyince hiç bir değişiklik yok :)) abi youtube ile iletişime geçecem kafamı bozdular :D :D eyvallah şeker abi'm cansın yine esirgemedin bildiklerini :))) ilk kazancımın fotolarını seninle paylaşıcam abim :))))) ALLAH'a emanetsin yine rahatsız ederim abimi :)) ♥ ♥♥♥♥♥♥♥

YT degilde adsensye geri bildirim yapmalisin hesap konusunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri