Adsense Kazancınızı Öğrenme - RESİMLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdaLBakkaL

Kayıtlı Üye
Her ne kadar forumda defalarca cevaplanmasına rağmen bu işe yeni başlayan arkadaşlardan gelen kazancımı nasıl görebilirim sorusuna yanıt olması açısından bu konuyu resimlerle gösterek açmak istedim.. Sırasıyla aşağıdaki adımlar izlendiğinde kazancınızı görebilirsiniz arkadaşlar..

1. Adım adsense hesabınıza giriş yaptığınızda karşınıza gelen sayfada yeşil alan içerisindeki "Tam raporları görüntüle" yazısına tıklamak..

t10m4.png

2. Adım da açılan sayfada yeşil alan içindeki kutucuklardan birine tıklayın..

image.png

3. Adım da kutucuklara tıklayınca "Filtre uygula" yazısı çıkar, yazıya tıklayın..

image.png

4. Adım "Filtre uygula" yazısına tıkladıktan sonra aslında yapmanız gereken bişey yok kırmızı alan içerisinde kazancınızı görebilirsiniz..

image.png

5. ve son olarak yeşil alan içindeki butona tıklarsanız kazancınızı görmek istediğiniz tarih aralığını seçebilirsiniz. Dün, son bir hafta, bu ay veya kendi belirlediğiniz 2 tarih arası.. yapmanız gereken seçimi yaptıktan sonra "Uygula" demek..

image.png

Bol kazançlar..:)

Kardeşim konuyla alakası yok ama sayfa to bayağı bir düşükmüş.O kadar izlenmeye en az 170-190 dolar alırdın.Herhalde kategorinde sıkıntı var.Veya reklam çıkmıyor.

konuyla alakası yok malesef ama adsenseye baglanamıyorum sadece mobil sitesine girebiliyorum bilgisi olan varmı.?

Anlatım için teşekkürler 2. adımda direkt içerik barındırıcı için adsenseye tıklarsak bir adım daha erken öğrenmiş oluyoruz :)

kesinlik yararlı bir konu arkadaşların dedigi gibi sabitlenmeli.
ben 1 günde zor bulmustum :D

ilk giriş yaptığımızda sağda kesinleşmiş kazançlar var ordaki para bişey ifade etmiyomu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri