Yabancı Adsense : Kesinleşme Oldu 3 hane
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabancı Adsense : Kesinleşme Oldu 3 hane
hocam kanalları kapalı mıydı bu pin oluşturulan hesabın?
Demek ki Benim ki Yine Kesinleşmeyecek. Teşekkür Ederim...
kapanan varmıydı ?
İngiltere kesinleşti. 4 hane bekliyordum kanalların hepsı kapanmıştı. 4 haneye yakın bi miktar kesinleşti. %60-70 falan kesinti oldu. Kanalların çoğu ocakta kapandı, birazıda bu ay kapandı.Sanırım bu ay kapananların parası yattı, diğerleri yok oldu. Hayırlısı olsun kapanan kanalların parası sanırım verilmiyor artık.
hem bu ay kapananların parası yattı diyorsunuz hem de artık kapananlara ödeme yapmayacak diyorsunuz. hem 4 hane bekliyordum diyorsunuz ve 4 haneye yakın kesinleşiyor hem de %60-70 falan kesinti oldu diyorsunuz. Ne demeye çalıştığınızı hiç anlamadımİngiltere kesinleşti. 4 hane bekliyordum kanalların hepsı kapanmıştı. 4 haneye yakın bi miktar kesinleşti. %60-70 falan kesinti oldu. Kanalların çoğu ocakta kapandı, birazıda bu ay kapandı.Sanırım bu ay kapananların parası yattı, diğerleri yok oldu. Hayırlısı olsun kapanan kanalların parası sanırım verilmiyor artık.
Bunlar ocak kazancı değil mi hocam? Ocakta kazandıran, fakat gene ocakta kapananlar kesinleşmedi, Ocakta kazandırıp şubatta yani bu ayın başında kapanan kanallar kesinleşti.ocakta kapananlar kesinleşti aralıktakiler kesinleşmedi sanırım
bu ay kapanan kanal nasıl kesinleşir
anlatım biçiminde bi problem var...
2.xxx bin beklerken 0.8xx geldi kesinleşmeye. Ocakta kazanmaya başlayıp ocağın sonunda kapanan kanallar kesinleşmedi, ocakta kazandırıpda bu ayın başında kapananlar kesinleşti bunu demek istedim.hem bu ay kapananların parası yattı diyorsunuz hem de artık kapananlara ödeme yapmayacak diyorsunuz. hem 4 hane bekliyordum diyorsunuz ve 4 haneye yakın kesinleşiyor hem de %60-70 falan kesinti oldu diyorsunuz. Ne demeye çalıştığınızı hiç anlamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.