Adsense Kesinleşmeyen?

aklıma %100 kesinti geldi ama çok zor bi ihtimal takipdeyim merak ettim

Benimde kesinlesmedi, bizim paralari digerlerine veriyorlar heralde fazladan.

merak etmeyin arkadaşlar düzelir.. çok dert etmeyin eğer birden fazla kişide böyleyse google ile alakalıdır.. biz 22 temmuzda yapılan ödemeleri 24 ünde aldık bizde çok dert etmiştik :)

Korktum bir an tek benimkinemi böyle oldu diye :) belki sistem hatasıdır düzelir olmadı mail atalım birşey yapalım google adsense.

Benim kanalin 31 temmuzda para kazanmasi gitmisti, hemen ardindanda spamdan kapanmisti. Mail atmanin bi ise yarayacagini sanmiyorum, bi tane kanalima telefon onayi istiyor giremiyorum hic bi telefonu kabul etmiyor. Adamlarin forumlarinda yaziyorum, yapacak bisey yok diyolar. Halbuki ayni olay daha once baskalarininda basina gelmis fakat aylar sonra ancak cozebilmisler sorunu.

Benim kanalin 31 temmuzda para kazanmasi gitmisti, hemen ardindanda spamdan kapanmisti. Mail atmanin bi ise yarayacagini sanmiyorum, bi tane kanalima telefon onayi istiyor giremiyorum hic bi telefonu kabul etmiyor. Adamlarin forumlarinda yaziyorum, yapacak bisey yok diyolar. Halbuki ayni olay daha once baskalarininda basina gelmis fakat aylar sonra ancak cozebilmisler sorunu.

Benim öyle çok bir mebla yok aslında 2 hesaptada 50 TLye yakın var pinlemek için kullanıyorum ama morelim bozuldu kesinleşme olmadı :mad: hepsinde aynı 1 kanal bağlıydı en son kanala telif geldi kökten sildim diğer o hesap kesinleşti bir saçmalık var ortada ama anlamadım.

Benim öyle çok bir mebla yok aslında 2 hesaptada 50 TLye yakın var pinlemek için kullanıyorum ama morelim bozuldu kesinleşme olmadı :mad: hepsinde aynı 1 kanal bağlıydı en son kanala telif geldi kökten sildim diğer o hesap kesinleşti bir saçmalık var ortada ama anlamadım.

Kanallar kapandiysa eger o adsense hesaplarina 1 er kanal bagla 2 gun bekle para kazanma gitmis olabilir. Benim kanal spamdan kapali oldugu halde para kazanma gitmis o yuzden kesinlesmedi ornegin daha bugun farkettim. Bos bi kanal bagladim para kazanmasi uctu kapali kanal yuzunden :D Isin kotu yani gmail hesabinada giremiyorum telefon onayi istiyor, hangi telefonu girersen gir bu numara kullanilmis diyor. Birde simdi bunla ugras dur gmaili actirmak icin.

Kanallar kapandiysa eger o adsense hesaplarina 1 er kanal bagla 2 gun bekle para kazanma gitmis olabilir. Benim kanal spamdan kapali oldugu halde para kazanma gitmis o yuzden kesinlesmedi ornegin daha bugun farkettim. Bos bi kanal bagladim para kazanmasi uctu kapali kanal yuzunden :D Isin kotu yani gmail hesabinada giremiyorum telefon onayi istiyor, hangi telefonu girersen gir bu numara kullanilmis diyor. Birde simdi bunla ugras dur gmaili actirmak icin.

benim de dediğin gib oldu hocam mevzu.Kesinleşmeyen adsense ne zaman oldu hocam ben o sırada erişimi iptal etmiştim kesinleşme olmadı bidahaki ay mı olur acaba diyorum yada tamamen gitti heralde

benim de dediğin gib oldu hocam mevzu.Kesinleşmeyen adsense ne zaman oldu hocam ben o sırada erişimi iptal etmiştim kesinleşme olmadı bidahaki ay mı olur acaba diyorum yada tamamen gitti heralde

Para kazanma gittiyse seninde hesap kapanmadan once onun parasi kesinlesirmi kesinlesmezmi bilmiyorum. Belki 6 ay sonra falan olabilir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri