Adsense Kesintilerin Üzerine resmi olarak yattı. Son nokta.

orcunbaron

Kayıtlı Üye
Evet google ın bunu yapacağına ihtimal vermezdim. Parayı yattıklarını google + hesabından kanıtladılar. Ve bunu da resmiyetle açıklamaya çalışıyorlar.
Ya bunların kafası çalışmıyor ya da salak ayağına yapıp paramızı çalıyorlar.
Not:Video yeni değil ama adsense google + da aldığı şikayetler üzerine videoyu yeniden paylaştı . 5 aralıkta paylaştığı videoyu 14 aralıkta bir daha paylaşması çok mantıklı gelmedi.
Cümlemize geçmiş olsun arkadaşlar.
https://plus.google.com/+AdSense/posts/c3Raik3cMRk?sfc=true

Son düzenleme:
Ohh bee sonunda hiç umudum kalmadı belirsizlik çok kötüydü :)

gönül diyo eline sağlam bir sopa al video'daki elemanın kafasını gözünü kır. :)

ya bunlar hepsi web adsense için. youtube ile alakası yok

eleman mr. robottaki başrol oyuncusuna benziyo bizim paraları hacklemiş olabilir :D

Webmasterlar için yalnız bu video youtube adsense ile alakası yok ?

Yaa hocam videodan ne anladında paylaştın adsense ile ilgili birşey göre okumadan dinlemeden gelip konu açıyor.
Adam Adsense hesabında / içeriğinde kazançların düşüşlerine neler sebep olur? Nasıl yükseltilir? Nerelere odaklanmak gerekir gibi konulardan bahsediyor.

anlatıklarına bakılırsa web adsense için geçerli gibi geldi bana, düşüler neden olur? son aylarda neden artar? neden azalır? gibi ipuçları veriyor yani paramızı üzerine yatma ile ilgili birşeyler anlatmamış gibime geldi.
Beni tatmin edmedi açıkçası (:

valla artık giden parayı unuttum bu olay üzerine ne kadar alakasız saçma sapan başlık konu açıldı midemiz bulandı artık. Yahu giden gitti dah neyin derdindesiniz her dakika biri bi başlık açıyor yok kesinleşirmi yok alırmıyım yok almazmıyım yok banlanırmı nedir bu kadar yaa insanın artık sinirleri hopluyor. bekleyeceksiniz Ocak 11 i ak koyun karakoyun çıkacak heskesin başı kel olsa ilcı kendi başımıza süreriz.

abi google + sayfalarında 5 aralıkta paylaştıkları videoyu 1 saat önce bir daha paylaşması bence ya bu adamların sistem hatası durumundan haberleri olmadığını ya da google ın bizi kazıkladığını gösteriyor.

Hocam her gördüğünüz videoyu gelip buraya koymayın yeter artık ya. Bunun bizim problemimiz ile bir alakası yok genel olarak siteler için genel şeylerden bahsetmiş ve kazancın düşmesinden bahsediyor burda. Bizim için önemli olan şey kesinleşmenin eksikliği kazancımız normal seyrinde olmasına rağmen. Boşuna kirlilik oluyor kusura bakmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri