Arkadaşlar benim yaşım 18'den küçük 2 pin istedim gelmedi son 1 hakkım kaldı adsense deki bütün bilgiler benim üstüme 3. pini istedikten sonra kimlik onayı istiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar benim yaşım 18'den küçük 2 pin istedim gelmedi son 1 hakkım kaldı adsense deki bütün bilgiler benim üstüme 3. pini istedikten sonra kimlik onayı istiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
banka işini ne yaptın _? yattımı ?
babama gidip vadesiz bir hesap açtım
eee banka hesabı babanın adına ozaman soru nedir ? senın kımlıgı kım ne yapsın ?
kendi üzerime banka hesabı açtım
bak kardeşim...
adsense kıme ait ?
banka hesabı kıme ait?
deneme parası geldimi ?
bunları yaz özeline bilinmeyen bir açıklama gonderıcem... sorun etme ama doğru cevap yaz ama![]()
18 yaşıdan küçük olduğum için sıkıntınufuz cüzdanının taratıp gönderiyor muyuz o zaman onaylanıyor mu ?
yabancı forumlarda kimlik üzerinde isim tarih değişikliği yapıp pin onaylattırdıklarını biliyorum,sonuçta google emniyet müdürlüğü değil![]()
kimliğimde küçüklük fotoğrafım var sıkıntı olurmu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.