Adsense Kredi Kartı Tanımlama

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Merhaba Arkadaşlar, Çoğu şeyi çözdüm sayenizde, yardımcı olan arkadaşlara minnettarım. şu kafamdaki son adım olarak düşündüğüm olaya geçeyim.

kredi kartı kullanmıyorum, akbank direkt hesabım var sadece. (netten banka)

herneyse aileden birinin kredi kartını tanımlama yapmak istesem ne gibi adımlarla yapmam gerekir. ve kredi kartına yatan parayı nasıl ayırabilirim. bi döküm vs google adına kaç para yattığını nasıl çıkarırız.

Sadece banka hesabı tanımlayabilirsiniz..

Sadece banka hesabı tanımlayabilirsiniz..

kusura bakmayın ama kredi kartları hakkında bilgim yok.
kendime özel bir banka hesabı açtırayım o zaman? hani para biriktirme amaçlı açılan hesaplardanmı bu ? nettende araştırabilirim aslında ailedende birine sorabilirim ama müsait değilim sadece buradan yardım alabiliyorum şuan.

Vadesiz bir hesap acmaniz yeterli.bazi bankalarda hesap isletim ucreti var bazilarinda yok (benim bildigim enpara ve kuveytturk) bazi bankalarda ogrencilerden ucret almiyor secenek cok

kusura bakmayın ama kredi kartları hakkında bilgim yok.
kendime özel bir banka hesabı açtırayım o zaman? hani para biriktirme amaçlı açılan hesaplardanmı bu ? nettende araştırabilirim aslında ailedende birine sorabilirim ama müsait değilim sadece buradan yardım alabiliyorum şuan.

enpara.com'dan ücretsiz başvuru yapıp banka hesabınızı açtırabilirsiniz hocam. adsense'e tanımlanabiliyor. bildiğim kadarıyla kesintisi falan da yok.

akbank direkt hesabım var sadece demişsiniz,yanlış anlamadıysam bu yeterli zaten.elinizde bu hesaba ait bankamatik kartı var,degil mi?varsa bu hesabı kullanabilirsiniz adsense den para almak için.

akbank direkt hesabım var sadece demişsiniz,yanlış anlamadıysam bu yeterli zaten.elinizde bu hesaba ait bankamatik kartı var,degil mi?varsa bu hesabı kullanabilirsiniz adsense den para almak için.

bankamatik kartı açtırmadım, sadece internet şubesi açtırdım, zaten az önce enparaya başvuru verdim. akbankı iptal ettiririm. çünki akbankdirekti açtırdığım şube yakınımda değil. enpara ile devam ederim.

---------- Mesaj saat 03:28:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:26:25 civarında gönderildi. ----------

lafı mı olur hocam. ben de enpara kullanıyorum 2 hafta falan önce açıldı hesabım sorunsuz yattı adsense'deki para.

anladım hocam başvuru gönderdim ilk adım tamam dedi ben bu kartı adsenseye tanımlarım o zaman :) pinim gelmedi benim daha çok yeniyim fakat 65 TL kesinleşen para var artık bu işe asılıp bişiler kazanmaya çalışacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri