Adsense lokasyon sorunu ?

AjansPromo

Yasaklanmış
Arkadaşlar geçen günlerde aktif sunucudan vds almıştım baktım olmuyor iade aldım.

Vds leri adsense için kullanıyordum. Bugun 1 adsenseme kanal baglamaya kalktığımda lokasyon sordu. Kendisi ile iletişime geçtim. Söylediklerinin hiç biri tutmadı.

İp den googleden arattım sonucu kabul etmedi.

Kurtarma maili girilmiş durumdaydı sıfırlamaya çalıştım. Siz olduğunuzu anlayamadık diye mesaj çıktı son adımda.

Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba. Yardımcı olursanız sevinirim ?

o lokasyon vdsle alakalı değil mailin nereden açıldığıyla alakalı. istanbulda açıldıysa istanbul yazıp geçiceksin. herkes de soruyor onu vdsle alakalı değil yani.

o lokasyon vdsle alakalı değil mailin nereden açıldığıyla alakalı. istanbulda açıldıysa istanbul yazıp geçiceksin. herkes de soruyor onu vdsle alakalı değil yani.

Vds den açmıştım mailide. Başka hiç biryerden daha önce giriş yapılmamıştı vds hariç

iplocation.net den vdsin ipsini arat. Çıkan tüm şehirleri dene

1 saattir tekrar açılmasını bekliyorum ama açılmadı hocam ingiltere istedim fransa vermiş zaten. Açılırsa tekrar aynı sayfa deneyeceğim teşekkür ederim hocam.

Bu aşağıdaki hata gitmezse zaten emekler boşa gidecek. Aksi gibi 4 adsense var hepsinde aynı olmasından korkuyorum

Şimdi girişte direk şöyle yazıyor :

"Google couldn't verify it's you, so you can't sign in to this account right now.

Try again later or use Account Recovery for help."

"Google siz olduğunuzu doğrulayamadı, bu nedenle şu anda bu hesapta oturum açamazsınız.

Daha sonra tekrar deneyin veya yardım için Hesap Kurtarma'yı kullanın."

bazen ben ABD ip adresi ile kanala giriyorum. google bunu suudi arabistan olarak algılıyor. çok ilginç bir sistemi var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri