Adsense Mart Kazancı Nisan Ödemesi

• Kullanıcı TBK06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Çok gördüm ama olayını bilmiyorum :D benden öncesini kapsıyor sanırım.

Evet :) mesela biri konu açardı işte "Yardım edin hangi kategoriye gireyim" diye de. Bir abimiz vardı sürekli bu tarz konuların altına "car crash videoları at sende kazan" yazardı. Bir iki bir iki herkes artık yazar olmuştu bu cümleyi :D Çok enteresan ki car crash videoları o zaman da çok izlenen videolardı ama para kazanma açmak çok sıkıntıydı ki zaten o zamanlar çoğunlukla çoklu kanal içlerine dizi atılırdı. Torrentten oradan buradan indirip atardık. Tek bir kanalla günlük 1000 TL'ye çıktım zaten o ay da güncelleme geldi. Google eliyle koymuş gibi buldu hepimizi. Ödeme almaya son 10 dakika kala tüm hesaplar suspend :D

O gün ama forum ana baba günü gibi. Millet feryat figan. Tabiri caizse herkes ağlıyor. Yöneticilerimiz daha iyi bilirler belki o gün foruma çok rahat bir anda 5 haneli kitle girişi olmuştur. Milletin çuvalla para kazandığı dönemler. Zaten o gün bugündür de forum da in cin top oynuyor. Tek tük kalmış eskilerden arada görüyorum da.

Sağlık olsun :) Bu arada kusura bakmayın konuyu biraz dağıttım :)

İyi çalışmalar diliyorum..

Evet :) mesela biri konu açardı işte "Yardım edin hangi kategoriye gireyim" diye de. Bir abimiz vardı sürekli bu tarz konuların altına "car crash videoları at sende kazan" yazardı. Bir iki bir iki herkes artık yazar olmuştu bu cümleyi :D Çok enteresan ki car crash videoları o zaman da çok izlenen videolardı ama para kazanma açmak çok sıkıntıydı ki zaten o zamanlar çoğunlukla çoklu kanal içlerine dizi atılırdı. Torrentten oradan buradan indirip atardık. Tek bir kanalla günlük 1000 TL'ye çıktım zaten o ay da güncelleme geldi. Google eliyle koymuş gibi buldu hepimizi. Ödeme almaya son 10 dakika kala tüm hesaplar suspend :D

O gün ama forum ana baba günü gibi. Millet feryat figan. Tabiri caizse herkes ağlıyor. Yöneticilerimiz daha iyi bilirler belki o gün foruma çok rahat bir anda 5 haneli kitle girişi olmuştur. Milletin çuvalla para kazandığı dönemler. Zaten o gün bugündür de forum da in cin top oynuyor. Tek tük kalmış eskilerden arada görüyorum da.

Sıkıntı yok ya eski günleri yaşamadım ama ben tam kaosun ortasında girdim bu işe sanırım o yüzden dayandım buralara kadar :d Sizin zamanlar kolaymış, torrent diyorsun dizi diyorsun, şimdi para kazanmayı geç, boş kanala dizi atsan kapanması için fazla bir zaman tutmana gerek kalmadan %70 kapanıyor. Umarım farklı, güzel bir platform çıkar da herkes bir şeyler yer, youtubenin tekel olması hepimize darbeyi vuran esas şey.
Herkese bol haneli kazançlar

Ben 2013 te başladım ytparanın kurulmasının 3 5 gün sonra forumu keşfettiydim(Şubat 2013), ama nerden baksanız bir 4 yıl olmuştur bende bırakalı, bu 4 yıllık süre zarfında sürekli vdsler aldım, aklıma gelen deneme yöntemlerini denedim. Ancak bir arpa kadar yol katedemedim, Hetzner sunucu firmasında üyeliğim var, her aklıma estiğinde vps oluşturup denemeler yaparım, sonra vazgeçip vpsyi silerim.
Ancak benim önümdeki en büyük engel 4k saat izlenim için yöntem geliştirememiş oluşum, Eğer seri şekilde 4k saat izlenimi halledebilseydim, bir iki ay içinde 50 100 para kazanması açık kanal faliyete geçerdim.
Uzak doğudan ispanyolcaya, portekizce den almancaya, kısacası tüm aklıma gelebilen dilleri dener ve bunun sonunda mutlaka düzgün içerikler bulurdum,
Ytpara kurulurken burada bulunduğum için spam geçmişim var. Ancak 4k saat izlenim sorununu çözemediğim için, aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen halen bir arpa yol katedemedim

Son düzenleme:
O zamanlar kim beklemiyordu ki hocam :) Ama bu güncellemenin biraz benle ilgisi var. :))Ben bu işi öğrendim, tamam artık yapabilirim dedim. Bir girdim o ay güncelleme geldi. Hatta şaka maksatlı çok takılan oldu, geldin kuruttun diye :D

Şuan yapmıyor musunuz hocam. Sizin aylık ödeme konularında yorumunuzu görürdüm.

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:16 ----------

Car crash videoları mı :D

Kazanclı kanalım yok hocam.. yt gelırım sıfır..
belkı bıraz ugrassam ucbes damlar ama onada erınıyorum normal ıslerım yetıo hayat ugras.
sadece nadasta kanallarım var abonelerı artıor bı ara lazım olursa baslamak ıcın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri