Adsense Mi Partner Mi? (Özgün Muzik Kanalı İçin)

AndroidMarket

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar cover kanalına sahibim 2700 abonem var, kanalımda tamamen kendim çekmiş ve kaydetmiş olduğum cover şarkılarını paylaşıyorum. Bugün gördüm bbtv'den partnerlik teklifi gelmiş. Ben şimdilik adsenseden memnunum ancak benimde duyduğum efsaneler var birinin musallat olup seni banlatması, ihtar yiyip kanalının kapanması vs.

İhtar demişken 2 hafta önce kanalıma ihtar geldi, bu yüzden gelir paylaşımı olan içeriklerden bile para kazanamıyorum (youtube beni aklınca cezalandırıyor)
f92d64a86b5943fa800ef757ccfcc93f.png

Halbuki ihtar yediğim videoda tek yaptığım şey şarkıyı piyano ile çalmak ve söylemekti ne şarkıcının resmini, ne de kendi klibinden herhangi bir parçasını kullandım ama ihtar çekmiş hanfendi -_-

Şimdi ben partnerle çalışırsam ne gibi artılar sağlar, kanalım için adsense ile devam etmeyi mi partner ile çalışmayı mı önerirsiniz? Aklımı çelen başka bir şey de büyük covercıların %99unun partnerle çalışması.

Youtube üstadları önerilerinizi bekliyorum

isteseler de alamazlar artık, bu şekilde hiçbir partnere giremezsiniz.

Bende ihtar yedikten sonra kazançlar acayip düştü YT cezamı veriyor ne belli bir süre sonra kalkıyormu bu ceza ?

isteseler de alamazlar artık, bu şekilde hiçbir partnere giremezsiniz.

İhtar olduğunu nerden bilecekler, özgün kanal diye ihtar almamıştır diye düşünmüşlerdir.

6 ay sonra ihtar bitince peki girebilir miyim herhangi bir partnere? Ve partnere girince bana ihtar çekemezler mi? Valla kendi yaptığım şeyin bile ihtar hesabını yapıyorum yazık :o Eee millet nereden kazanacağını şaşırmış iyi ki bir beste yapmışlar :mad::mad:

6 ay sonra ihtar bitince peki girebilir miyim herhangi bir partnere? Ve partnere girince bana ihtar çekemezler mi? Valla kendi yaptığım şeyin bile ihtar hesabını yapıyorum yazık :o Eee millet nereden kazanacağını şaşırmış iyi ki bir beste yapmışlar :mad::mad:

İhtar kalkınca girersin, partnerde olsan da ihtar çekebilirler.

Eger daha cok kisiye hitap etmek istiyor ve urunlerinin korunmasini istiyorsan sende biliyorsun partnerin iyi oldugunu ...tum buyuk kanallar neredeyse partnerde .

!!! mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

Ama muzik uzerine calisan partner ara forma vardi bi ara izmirle yeri ve ilk 6 ay kesintisiz aliyorlardi mcn di galba yerli partnerlere bak gizzada alir kanalini...

!!! mobildeyim !!!

Partnere geç kafan rahat olsun. Yarın birgün adsense'in banlanır, para kazanması filan gider, kanalın çöp olur durduk yere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri