Adsense mi Partner mi?

itouch69

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar cümleten günaydın. Aklıma sürekli takılan ve her gelen partner davet emailiyle kafama bir kez daha karıştıran konu , Adsense mi Partner mi?

Kanalım Adsense'e bağlı , gunde yaklasık 25 k izlenim alıyorum güzel bişeyler geliyo.

Gelen partner davetlerinin cogunda 1k goruntulenme basına 5 dolar ile 20 dolar arasında degısen mıktarlar verıldıgı yazıyor ve ayrıca adsensin %60-65 miktarını odedigi yazmakta.

Partnerlerin ise ( yüzde degısmekle birlikte ) %80 ödeme yaptıgı soyleniyor.

şimdi 5 dolar 15 tl demek :)) yani mantıklı olarakda en düşük miktari hesaplarsak 125 tl ye falan denk geliyo ve bu miktar benim adsense de aldıgım miktardan yuksek

Partnerlık avantajlarını da goz onune alırsak ( Onay ((tik işareti)) ) sizce partnerlige geçmeli miyim? geçmeliysem hangi partnerliği önerirsiniz ? Partnerle çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?:confused:

---------- Spam Engelliyici 11:03 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

1 kez up yapıyorum

Partneri sadece para için istiyorsan adsense daha fazla ödüyor (Kişisel görüşüm). Machinima %40 keserken kesinti olmadan adsensenin kazandırdığını kazandırmıyor. Machinima bir özgün kanalım var çıkmak istiyorum çıkarmıyorlar da.

adsensede bir cok video unlem yerken son 2-3 aydir partner kullaniyorum unlem diye bisi kalmadi direk videoyu attigim gibi dolar yesil yaniyor partner iyi bence %19 kesinti yapiyorlar adsense de bu kadar kesinti yapiyordu

adsensede bir cok video unlem yerken son 2-3 aydir partner kullaniyorum unlem diye bisi kalmadi direk videoyu attigim gibi dolar yesil yaniyor partner iyi bence %19 kesinti yapiyorlar adsense de bu kadar kesinti yapiyordu

Peki ödemelerini düzenli bir şekilde yapıyolar mı? kanalımda ünlemle ilgili bi problemim yok , videolarımı kendim hazırlıyorum zaten

odemeler tabiki duzenli yatiyor ayin 24-27 arasi dedimmi para hesapta

Çalışabilene adsense her zaman için daha iyi.

hangi partner %19 kesinti yapıyor ?

''yüzde 19'' kesinti yapan partner var mı ya?

Adsense de para kazanma kapatılması ve ünlem haricinde para ödenmeme sorunu oluyor mu? Kesinleştiğinde kesin alırız diyebilir miyiz yani

yt to yt yapmıyorsan yani ünlem sorununun olmadığını düşünüyorsan kesinlikle adsenseden devam etmeni tavsiye ederim. Adsense de %18-22 arasında kesinti ile paranı alırsın ayrıca kanal kapanmalarında bile paranı alırsın. Ancak son güncelleme ile partnerler kapanan kanalların ödemelerini yapmıyor bunu göze al. 1 ay boyunca kanalın kapanmaz içeride hatırı sayılır meblağ birikir tam kesinleşmeye 5-6 gün varken kanalın kapanır bütün ay boyunca yaptığın emekler boşa gider o yüzden partneri tavsiye etmem

yt to yt yapmıyorsan yani ünlem sorununun olmadığını düşünüyorsan kesinlikle adsenseden devam etmeni tavsiye ederim. Adsense de %18-22 arasında kesinti ile paranı alırsın ayrıca kanal kapanmalarında bile paranı alırsın. Ancak son güncelleme ile partnerler kapanan kanalların ödemelerini yapmıyor bunu göze al. 1 ay boyunca kanalın kapanmaz içeride hatırı sayılır meblağ birikir tam kesinleşmeye 5-6 gün varken kanalın kapanır bütün ay boyunca yaptığın emekler boşa gider o yüzden partneri tavsiye etmem

Anladım , çok teşekür ederim tavsiyeniz için , beni bi onaylanmış kanal isteği sardı ki :) partner kolayca alıyomus diye duydum ondan bir yanım cekiyodu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri