Çok teşekkür ederim hepsini tek kanal üstünde denesem sorun olmaz değil mi hangisi artık kabul ederse ?
Sorun olmaz hepsine gönder ama hepsinin alım şartları kategori seçimi farklı. Spam kanalı sokmak kolay değil. Genelde ters tepiyor başvurular.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkür ederim hepsini tek kanal üstünde denesem sorun olmaz değil mi hangisi artık kabul ederse ?
Sorun olmaz hepsine gönder ama hepsinin alım şartları kategori seçimi farklı. Spam kanalı sokmak kolay değil. Genelde ters tepiyor başvurular.
Partner kanalımı kapata bilir mi ? Yoksa partnerlikten mi atar ? Ters tepme'den kastın nedir ? Korktum şimdi![]()
Yani almayabilir, alırsa sonradan atabilir spam sonuçta. Kanalını kimse durduk yere kapatamaz telif vs. olmadıkça. Biz de deniyoruz sürekli atmayacak kıvırmayacak bi yer. Sen de başla çalışmalara![]()
hocam özgün kanalım var 2 aylık hangi partnere sokmamı önerirsiniz ?Partner kanalımı kapata bilir mi ? Yoksa partnerlikten mi atar ? Ters tepme'den kastın nedir ? Korktum şimdi![]()
hocam özgün kanalım var 2 aylık hangi partnere sokmamı önerirsiniz ?
@khan49 alım şartları ne hocam bilginiz varmı?
Tamam koymam ama acaba sizin şimdilik kullandığınız hangisi acaba
Özgün mü içerikler ?
Spam
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.![]()
hayır özgün değil...
ben nasıl kayıt olabilirim ?
Açılan sayfadan NO Seçeneğini seç daha sonra eklemek istediğin kanalı seç https://join.quizgroup.com/yb/5516820337/signin?wt_rp=3149
benim özgün adsensemi partnermi
Hepsi ayrı sıkıntı ama şu aralar adsensede sıkıntı yok partner sıkıntı quiz tam ödeme alacağım kanallar kapanıyor ne kadar saçma ama adsense ödeme yapıyor tabi banlanmassa
Benim adsense kazandırmıyor ya 2 günlük kanal günlük tek hane bırakıyor![]()
Tıklanma oranı az ya 2.500 izlenmeye 25 tıkİçeriği , içerik uzunluğuna vs. çok şeye bağlı ama adsense partner fazla fark yok.
spam kanal alan partner varmı ki![]()
Tıklanma oranı az ya 2.500 izlenmeye 25 tık
Olsa da söyleyen yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.