Adsense ne kadar kazançta incelemeye girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu açılan 99999999999. konu tebrikler :D
arkadaşlar bildiğim bir limit yok, illegal bir şey yoksa her türlü xxxx-xxxxx rakamı alabilirsiniz, bu dalgalanma olayına neden takılıyorsunuz ki ? bir videonuz bugün patlamaz yarın patlar bunu biz bilemeyiz.

biliyorum bu konular çok fazla var fakat yorumlarda kesin bir bilgi yok.

2. bir adsense sahibi değilim, illegal her hangi bir şeye bulaşmadım ve tek kanaldan gidiyorum. başka bir konuda limiti 10bin euro demişler fakat 20 bin tl civarı kazananların incelendiğini görünce içime bir kurt düştü.

ve ayrıca önceki kazançlarımda ciddi bir dalgalanma yaşadım. kimi zaman 2 ay para alamadım, geçen ay 4 haneli rakamlara çıkamadım fakat bu ay 5 haneli rakamları görünce sıkıntıya girer miyim diye düşünmüyo değilim

Son düzenleme:
3 senelik adsense'im dağ gibi adsense'im hepsi patlar bu yıkılmaz ayakta kalır dediğim adsense'im 5k Tl de patladı illegal hiç bir faaliyette yoktu
tabirim yanlıs mı olur bilmiorum fakat adsense dediğiniz meret bildiğiniz volkan gibidir nerde ne zaman ne şiddette patlayacagını kimse önceden bilemez ... ;)

3 senelik adsense'im dağ gibi adsense'im hepsi patlar bu yıkılmaz ayakta kalır dediğim adsense'im 5k Tl de patladı illegal hiç bir faaliyette yoktu
tabirim yanlıs mı olur bilmiorum fakat adsense dediğiniz meret bildiğiniz volkan gibidir nerde ne zaman ne şiddette patlayacagını kimse önceden bilemez ... ;)

uzun zamandır merak ettiğim bişey var soramadım size sorayım :D adsense banlanınca içinde ki kanalların durumu ne oluyor ?

baglı olan kanalları baska adsense e gecirebiliyorsun hocam o konuda sıkıntı yok kanallara bişey olmadı benim sadece adsense gitti

Arkadaslar adsense hiç sebebsiz yere adsensenizi kapatır demıyıyorum.... Adsense hesaplarınızın tumunu kapatır....Hiç sebeb siz yere....

illegel birşeyler yapmanız bu kapanma surecini hızlandırır.

adsense banlanması sonusucu butun yt kanllarınız para kazanamsı kapanır ve mevcut bilinen hiç bir p.kazanma aktif etme yöntemi etkisizdir. yani tekrar para kazanamya açamazsınız..

hiçbir gereksiz illegal etkinlik yapmıyorsnaız.... günlük 500 tl kazanç makul bir deger dir adsense için keısnlıkle daha fazlasını zorlamayın.

kasınlıkle büyüyen kanallaırınızı partner yapın. Ban bana gelmez demeyin gelincede g.. gibi ortada kalmayın beim gibi...

Herkese bol kazançlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri