Adsense Neden Bizi Dolandirdi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bizler çok dürüsttük, dört dörtlüktük, kimsenin rızıkında gözümüz yoktu, aç gözlü değildik, nankör değildik, bizler yüzlerce kişiydik hepmiz haklıydık ADSENSE haksızdı dimi? Şuan konuyu 53 üye 11 misafir okuyor kim üstüne alınıyorsa alınsın zerre kadar umurumda değil bu 64 kişinin %75'i bir birine malunun taaaaaa orta deliğinden bakmıyorsa ben bir şey bilmiyorum.

Quiz kıyım yaptı ya çoooook iyi yaptı (o ay açık yazıyorum X2.000 $ param içeride kaldı kalsın helal ediyorum), Adsense dolandırdı ya çooook iyi yaptı, Musicnation paralara bloke koyuyor ya çooook iyi yapıyor. İnşallah en ağır şartlar neyse onu getirirler inşallah.
+1 forumda cok nankor ınsan var kusura bakmasında yetkılıler durust olmak gerekırse boyle aldıgınıza sukur edıcegınıze adamlar konustugu kelımelere bak bıde ben 6 7 aydır bu forumdayım adamlar 1 2 senelık uyeler boyle konusuyor vallahı yazık gunah allah bıldıgı gıbı yapsın sızlerı baska hıc bır demıyorum

Bizler çok dürüsttük, dört dörtlüktük, kimsenin rızıkında gözümüz yoktu, aç gözlü değildik, nankör değildik, bizler yüzlerce kişiydik hepmiz haklıydık ADSENSE haksızdı dimi? Şuan konuyu 53 üye 11 misafir okuyor kim üstüne alınıyorsa alınsın zerre kadar umurumda değil bu 64 kişinin %75'i bir birine malunun taaaaaa orta deliğinden bakmıyorsa ben bir şey bilmiyorum.

Quiz kıyım yaptı ya çoooook iyi yaptı (o ay açık yazıyorum X2.000 $ param içeride kaldı kalsın helal ediyorum), Adsense dolandırdı ya çooook iyi yaptı, Musicnation paralara bloke koyuyor ya çooook iyi yapıyor. İnşallah en ağır şartlar neyse onu getirirler inşallah.

aferin

Daily den para kazanman ortami tanidigin manasina gelmez. Sen hotfile donemini gordun mu ? Biz gorduk. Adamlarin kazanci iki adsensenin kazanci ederdi. ama dolandirdi.. yani buyuk olmak hirsizlik yapmayacak anlamina gelmez.
hırsızlık kelımesını kullanıyorsun adam sana aıt olan bırseymı calıyor onun bana cevabını ver tamamdır haklısın dıcem ?

+1 forumda cok nankor ınsan var kusura bakmasında yetkılıler durust olmak gerekırse boyle aldıgınıza sukur edıcegınıze adamlar konustugu kelımelere bak bıde ben 6 7 aydır bu forumdayım adamlar 1 2 senelık uyeler boyle konusuyor vallahı yazık gunah allah bıldıgı gıbı yapsın sızlerı baska hıc bır demıyorum

Bana mı diyorsun sen Allah bildiği gibi yapsın? O halde kısaca özet geçeyim, Sabah 1 milyon aboneli özgün kanalım kapandı. Videolarımdan ekmek yiyen 6-7 kişi vardı (Videolarımı koplayan) Göz yumdum, elleşmedim, karışmadım neden mi? Ev geçindiriyordur, borcu vardır, okuyordur, belkide tek işi budur, belki evden çıkamayacak reelde çalışamayacak durumdadır, herşeyden önemlisi evladı çocuğu vardır dedim. Ama ş......z'in biri veya birileri kanalı kapattırdı. Umurumda mı? Asla! Neden mi? Rızıkı veren Allah alan Allahtır genç dostum.

Bana mı diyorsun sen Allah bildiği gibi yapsın? O halde kısaca özet geçeyim, Sabah 1 milyon aboneli özgün kanalım kapandı. Videolarımdan ekmek yiyen 6-7 kişi vardı (Videolarımı koplayan) Göz yumdum, elleşmedim, karışmadım neden mi? Ev geçindiriyordur, borcu vardır, okuyordur, belkide tek işi budur, belki evden çıkamayacak reelde çalışamayacak durumdadır, herşeyden önemlisi evladı çocuğu vardır dedim. Ama ş......z'in biri veya birileri kanalı kapattırdı. Umurumda mı? Asla! Neden mi? Rızıkı veren Allah alan Allahtır genç dostum.
kardesım sen nıye ustune alınıyorsun :D sana +1 yazmısım lafım sana degıl :):):):))::)

ya kardeşim bir şey yazmıyayım dedim ama baştan aşağı hayal dünyanı yazmışsın yok bir milyon aboneliği özgün kanalın kapanmış kopyalayanlara bir şey dememişsin falan filan.Burda sen ikinci kısımdasın şu kopyalayan kısmında bırak hikaye anlatmayı

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] bu işi bilen bir arkadaşımız. Söylediklerine kulak verin.

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] sen 1 aylık 6 haneli aldığın kazancı göster teamviewer ile (sana göre olmayan) yt işini bırakıcam ben.

abı bu konuya yorum yazanların %80 daılymatıon calısmayan ınsanlar analıst yaparsak %80 budur bak emınım :) nıye cunku daıly lımıt var nıye cunku daıly spam yapamıyorsun :D

Bizim oraların bir lafı vardır Aferini babana söyle seni evlendirsin. Gençsin belli.

ya kardeşim bir şey yazmıyayım dedim ama baştan aşağı hayal dünyanı yazmışsın yok bir milyon aboneliği özgün kanalın kapanmış kopyalayanlara bir şey dememişsin falan filan.Burda sen ikinci kısımdasın şu kopyalayan kısmında bırak hikaye anlatmayı

Evet doğrudur.

abı bu konuya yorum yazanların %80 daılymatıon calısmayan ınsanlar analıst yaparsak %80 budur bak emınım :) nıye cunku daıly lımıt var nıye cunku daıly spam yapamıyorsun :D

Çok saygısız birisin.Daha spamın ne olduğunu bilmeden nasıl böyle konuşuyorsun hayret ediyorum.

bu arada para olayı donuyor forumda sadece 4 kanalım 5 hane bırakıyor kardesım 22 saat ugrasıp emek verıyorsun burada ama daılymatıon adamlar gel yap dıyorlar adsense gıbı ıllegal bırsey degıl daıly musade edıyor buna sımdılık adamların ceo bıle konustum yanı yukselmek ıstıyorsa mecbur yapıcak zaten yuksek odemelerde part part odeme yapıyorlar sımdılık ama yapıcak bırsey yok enınde sonunda alıyoruz odemelerımızı.

---------- Spam Engelliyici 18:06 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Çok saygısız birisin.Daha spamın ne olduğunu bilmeden nasıl böyle konuşuyorsun hayret ediyorum.
canım abım benmı saygısız bırıyım :) forumda sırf daılymatıon kategorısı actımya dıye skype ne anam kaldı ne bacım kaldı 10 15 kısıden ana avrat kufur yedım sırf ınsanları daılymatıon yonlendırmek ıcın benmı saygısız oluyorum ?

Sen kafana takma benim ödeme alıp almadığımı ben buraya gelip de hiçbir zaman boş konuşmadım.Yok bitti yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip hiçbir zaman bırakmadım.He kötü mü oldu bunlar bence çok çok iyi oldu işin b*ku iyice çıkmıştı senin gibi boş konuşan ve gereksiz insanlardan arınmış olduk he bir de flagçılardan (en çok onlara seviniyorum). Ben İlk üyelerden biriyim ve 2013 den beri her defasında bitti denildiğinde ne hikmetse hep kazançlarımı artırarak çıktım.Sen bitti diyosan senin için bitmiştir artık bu foruma yazma git dailymotion konusuna yaz.Ayrıca bol keseden sallamak yok öyle 6 haneli kazanmışmış hadi göster 2015 de üye olmuş bırak 5 haneliyi 6 haneli alıyomuşmuş sürekli :D Kendini komik duruma düşürme daha fazla.Dailymotiona yönel sen burda harcanma ;)
+1

benım kımseye bır sey kanıtlamama gerek yok ay sonu odemeler ben alıyormuyum alıyorum yt bırakma sen calıs ay sonu odeme alırsan bende devam ederım kardesım

Sen kafana takma benim ödeme alıp almadığımı ben buraya gelip de hiçbir zaman boş konuşmadım.Yok bitti yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip hiçbir zaman bırakmadım.He kötü mü oldu bunlar bence çok çok iyi oldu işin b*ku iyice çıkmıştı senin gibi boş konuşan ve gereksiz insanlardan arınmış olduk he bir de flagçılardan (en çok onlara seviniyorum). Ben İlk üyelerden biriyim ve 2013 den beri her defasında bitti denildiğinde ne hikmetse hep kazançlarımı artırarak çıktım.Sen bitti diyosan senin için bitmiştir artık bu foruma yazma git dailymotion konusuna yaz.Ayrıca bol keseden sallamak yok öyle 6 haneli kazanmışmış hadi göster 2015 de üye olmuş bırak 5 haneliyi 6 haneli alıyomuşmuş sürekli :D Kendini komik duruma düşürme daha fazla.Dailymotiona yönel sen burda harcanma ;)
ben spam bılmıyorumya kardesım bos kanallar bul 3 4 gunde sana 4 hanelı gunluk kazanclı adsense yapıyım ıstıyorsan ortaya ben ıddaa attım sen ne yapıcaksın ?

Adsense neden böyle birşey yapsın

Spam video yükleyip başkasının hakkını gasp etmek mübah ama google Adsense'in bu kanalları kapatıp paralarını vermemesi dolandırma evet siz de haklısınız :)

Ben google Seminerine katılmıştım burada 2011 yılının ilk üç aylık döneminde cirolarının 9.02 milyar dolar olduğunu söylemişlerdi. bu 4 yıl öncenin verisi şimdi kimbilir ne kazanıyorlardır. Sizin kazandığınız 300 400 lirayamı tenezzül edecekler :)

Spam video yükleyenler nasıl hak iddia ediyor bunu anlamıyorum ben :)

Spamı 12-13 yaşındaki çocuk da biliyo.Sen önce 6 haneyi kanıtla sonra konuş.
ben spam bılmıyorumya kardesım bos kanallar bul 3 4 gunde sana 4 hanelı gunluk kazanclı adsense yapıyım ıstıyorsan ortaya ben ıddaa attım sen ne yapıcaksın ?

kusura bakmayın ama dolandırma konularında mortalkombat adlı arkadaş haklı arkadaşlar. bugüne kadar bizim olmayan videolardan para kazandık, kim kimi dolandırdı? biz neden adsense'i dolandırdık?

Forum işsizlikten birbirine girmiş.
Yapmayın dostlar, romalılar, yurttaşlarım, Adsense zaten banlıyor birde forumdan banlanmayın.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri