Adsense Neden Bizi Dolandirdi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
abı ben her ay 6 hane para aldım google yenı olmama ragmen hersey apacık ortada "bedavadan para" gece gunduz ugrasmamız adamların ıcerıklerını atmamız anlamını degıstırmıyor ne yazık kı boyle duzelıcegını sanmıyorum ben yt bu olayların

Ne güzel kazanmışsın işte hala ne diye yok bedavadan kazanıyoruz bedava aljyoruz diyorsun. Beynimiz yanıyor 2 video yükleyecez diye.

Hocam şunu belirteyim ben de başlığa katılmıyorum ortada bi dolandırma yok sadece bu arkadaş biraz bol keseden sallıyor gibime geldi bu konu için yorum yaptım ;)
kusura bakmayın ama dolandırma konularında mortalkombat adlı arkadaş haklı arkadaşlar. bugüne kadar bizim olmayan videolardan para kazandık, kim kimi dolandırdı? biz neden adsense'i dolandırdık?

Spamı 12-13 yaşındaki çocuk da biliyo.Sen önce 6 haneyi kanıtla sonra konuş.
kardesım kolay gelsın daha kımle konustugunu bılmıyorsun boş kelıme boş konusuyorsun kazanc konusuna gelırsek emın ol 1 daıly kanalım senın 1 aylık kazancına esıttır orta hallı bos konusma ıcraat yap benım kım oldugum bellı forumda ılk defa senı goruyorum bu tesaduf mu sence hadı kardesım ıyı calısmalar

ben spam bılmıyorumya kardesım bos kanallar bul 3 4 gunde sana 4 hanelı gunluk kazanclı adsense yapıyım ıstıyorsan ortaya ben ıddaa attım sen ne yapıcaksın ?

hocam 6 hane ile ilgili ödeme görüntülerin varsa atarmısın , yt isinde 6 hane ? benim agzım acık kaldı..

Tamam kral sen çok yaşa bana da öğret bi ara ben hiç anlamıyorum da bu işlerden. Ve hala boş konuşuyosun ortada bi kanıt yok neyse daha fazla yazma da batma ;)
kardesım kolay gelsın daha kımle konustugunu bılmıyorsun boş kelıme boş konusuyorsun kazanc konusuna gelırsek emın ol 1 daıly kanalım senın 1 aylık kazancına esıttır orta hallı bos konusma ıcraat yap benım kım oldugum bellı forumda ılk defa senı goruyorum bu tesaduf mu sence hadı kardesım ıyı calısmalar

yaş kaç?

forumda para konusunu konusmayı sevmem ama forumdakı uyeler baskaların vıdeo yuklıyorsanız sız adsense dolandırmıs oluyorsunuz spam yapmıs oluyorsunuz adamlar yapmayın dıyor bız yapıyoruz hala bılıncsız ınsanlar var devam edın arkadaşım allah kolaylık versın ısallah kazanırsınız.

Edit.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim ben de başlığa katılmıyorum dolandırıcılık konusuna ama sen farklı bir konuya çektin.6 haneli kazanıyomussun da vesaire de senden çok basit olarak kanıt istedim.Burda günde 2k kazanan 14-16 yaş aralığındaki çocuklar da var.Bunu herkes kazanıyo sıkıntı yok burda.Sen hele bi 6 haneyi kanıtla.6 hanelide kazanılıyor ama her babayiğidin harcı değil bu o yüzden foruma kanıtla bunu oraya yazmakla olmuyo o işler.
forumda para konusunu konusmayı sevmem ama forumdakı uyeler baskaların vıdeo yuklıyorsanız sız adsense dolandırmıs oluyorsunuz spam yapmıs oluyorsunuz adamlar yapmayın dıyor bız yapıyoruz hala bılıncsız ınsanlar var devam edın arkadaşım allah kolaylık versın ısallah kazanırsınız.

mortal combat benim anlamadıgım en buyuk spamcı sensin daily motionda bile bunu kendin itiraf etin madem spam yapmak yasak o zman adsensede delikanlıca cıksın desinki parnerler gibi kardesim senin kanalın spam ben almıyorum bu durup dururken banlanma ne velevki biz spancıyız peki özgun kanaları banlaması ne sanki adsensenin ortagi gibi kalkmıs adamların yuzdelik kazancını muhasebe ediyorsun tamam biz hırsızlık yaptik adsensede robinhoodluk yaptı hırısızdan calıp hak sahiplerine gerimi verdi cebe indirdi o duble hırsızlık oldu anlamadım arkadas ya ne guzel memelket adam gece gunduz spam olsada emek veriyor vds alıyor kanal alıyor sitelere para verip program recliyor gece gunduz umut bagliyor millet gelip o parayı calsın sende hala savun bu mantıgı çözemedim

verın 10 tane bos kanal gunluk 4 hane adsense yapıyım ortaya bırsey koy sende 0 kanallarla 4 hane yapıcam gunluk ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] boş ver uzatma ;) onlar yaşlanmış zaten

Tartışma yaratacak mesajlara son verelim !!!

Özgün kanalı olan bir şekilde açtırıyor zaten. Açtıramayanlar bizim gibi spamcılar tamam adamların yaptığı şey saçma sapan bir şey de bizim söz söylemeye hakkımız yok. Zaten biz ne söylersek söyleyelim, ipler google ın elinde onlar bir şekilde ipleri gevşetene kadar beklemekten başka çaremiz yok bunun üzerine düşünmek yerine biraz dinlenip, zorunlu iznin tadını çıkarın :) bu olaylardan önce zaten yeteri kadar kasıyordunuz dinlenmek için fırsatt

adsensenin hesabına geldi taki google dedi 300 kanal kapans para vermem diye simdi uvey evlat olduk ya eskiden partnerler gel bize ktıl diye yalvariyordu mevlan gibi google kulaklarını cekmese yine aynsı olurdu aama adsense ne yapiyor ödeme gunune yakın butun kanlara ban atıyor e millet mecbur spam alan yer yok yine adsenseye yoneliyor birkiyor adsendesede yine banlıyor yani burda kazanan adsense kaybeden biz ve hak sahipleri adsense cıksın delikanlıca desin spam kanal almıyorum o zman ortada spam diye birsey kalmaz kırık cam tezi gibi penceren kırıksa milleti hirsizliga tesvik edersin

Bırakın bu işleri, yok beş hane, yok altı hane.
O eskidendi, bu saatten sonra bana kazandığınızı değil alabildiğinizi ispatlayın
Zaten bu tutarı kazancak kadar yoğun olan adamın post kasmaya vakti olmaz

adsensenin hesabına geldi taki google dedi 300 kanal kapans para vermem diye simdi uvey evlat olduk ya eskiden partnerler gel bize ktıl diye yalvariyordu mevlan gibi google kulaklarını cekmese yine aynsı olurdu aama adsense ne yapiyor ödeme gunune yakın butun kanlara ban atıyor e millet mecbur spam alan yer yok yine adsenseye yoneliyor birkiyor adsendesede yine banlıyor yani burda kazanan adsense kaybeden biz ve hak sahipleri adsense cıksın delikanlıca desin spam kanal almıyorum o zman ortada spam diye birsey kalmaz kırık cam tezi gibi penceren kırıksa milleti hirsizliga tesvik edersin

Adsese politikalarında bu dediğiniz şey DELİKANLICA yazıyor zaten açık açık belli kabul etmediği üstelik bu yenide değil kuruluşundan beri yazıyor. Tek fark artık sıkı takip ediyor ve yakalıyor. Ama ortada bir üçkağat yok zaten yasak olduğunu söylüyorlar..

Bırakın bu işleri, yok beş hane, yok altı hane.
O eskidendi, bu saatten sonra bana kazandığınızı değil alabildiğinizi ispatlayın
Zaten bu tutarı kazancak kadar yoğun olan adamın post kasmaya vakti olmaz
kardesım admınlerı ıznıyle daılymatıon odemlerınde kanıtları basıcam konuya hatırlat bana :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri