Adsense Neden Bizi Dolandirdi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Spam yapsam neyse de özgüne başlamışken güzel bir yere doğruda gidecekken benim suçum neydi lan Adsense ?? ama sıkıntı bende özgün kanal adsenseye mi bağlanırmış.. İşin bir diğer komik tarafı ise hala açık spam adsensem var geçmişten kalan :D

[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] kim açtırmış hocam ? banlanan adsenseyi ben öyle bir şey görmedimde duymadımda keşke kanal kapansaydı bir şekilde açılırdı ama o kadar mesaja dönüş bile yapmadılar.

Son düzenleme:
yazıyorda spam kanalıda kabul ediyor hele gir bakalım vsp ye bakalım grebilecenmi yada quize bagla bakalım baglaya bilecenmi spam kanal kagıt ustunde herkeste o sözlesme var aa adsense madem seni 3 gun bekletip adsensen tamam calıs diyecegşne desin kabul edilmedi spam senin terorin suna benzedi sigara icmek yasaktir duvarda yazı var ama kimse gormedende icebilirsin aynı bu

bunu bana diyenler adsensenin kaldırdığı 200 300 milyon doları ne yaptığına dair bir açıklama yapamıyor. sen ve diğer arkadaşlar bana kalırsa patronu savunmak yerine cebine giren paraya bakmalı. ayrıca ben google türkiye ofisiyle görüştüm adamlar da şu rezil ortamdan rahatsız özgün hesapları bile önce spama atıp banlıyorlar dedi. california ekibi bir politika değişikliğine gittiğine dair bilgide vermiyor dedi. sebebsiz hesaplara önce para biriktiriyor sonra spama atıp hesapları banlıyor.

Hocam şunu belirteyim ben de başlığa katılmıyorum ortada bi dolandırma yok sadece bu arkadaş biraz bol keseden sallıyor gibime geldi bu konu için yorum yaptım ;)

Son düzenleme:
Ben Ağustos 2013'te banlanan adsense olduğu zamanda yazıyorum Adsense yayıncılara bu parayı ödemiyor diye, şimdide yazıyorum.
Adsense reklamcılara geri para felan ödemiyor, ödüyorum demesi KOCA BİR YALAN.
Hem bizi banlıyor kar ediyor hem yayıncılara gerş ödeme yapmıyor kar ediyor.
Double Ko-x2 kazanç hanesine ekliyor.

İlyas konu başlığını gördüm, aynen içimden bunu ilyas açmıştır demek geldi. Dostum nedir bu kadar derdin. Senin bu arayışların beni üzer duruma geldi. Nasıl adsense banlatıyorsunuz o kadar tüyo paylaşıldı(k) hala aklım almıyor.

Uygulamasını yaptın mı ki böyle üzgünsün? yöntemi deneyip ban aldıysan anlarımda denemeden yöntemi üzülmen daha üzücü durum. Benden sana kardeş tavsiyesiyesi bu kadar üzüleceğine dailye başla. Bak 7-8 ay sonra dailyde böyle anlar yaşayacak. Dailynin nehri akarken testiyi doldur, nehir kuruduğunda onada üzülürsün.

kardesım admınlerı ıznıyle daılymatıon odemlerınde kanıtları basıcam konuya hatırlat bana :)

Güzel kardeşim bana yada bir başkasına bir şey ispatlamana lüzum yok.

Şimdiye kadar yt derya deniz diyerek, sanada bana da yeter diyerek hatta 5 hanelerden 6 hanelerden bahsederek o kadar yaydık ki bu işi sonunda elimizdekinden olduk.

Şimdide dailyi öne sürerek aynı hatalar tekerrür ediyor. Sen bu şekilde devam et, dediğin meblaları şimdi kazanıyor olsan da yayıldıkça ileride sadece rüyanda görmeye başlayacaksın...

efe hocam google türkiye ofisiyle görüştüm özgün hesapları bile önce spama düşürüp banlıyorlarmış. sence kendi çalışanı bunu söylüyorsa hangi yöntemle ve nasıl kurtaracağız. önerilerin için teşekkür ederim bu arada ama spama düşme vakaları bitmedikce hiç bir yöntem ve şekille kurtaramayız.

İlyas konu başlığını gördüm, aynen içimden bunu ilyas açmıştır demek geldi. Dostum nedir bu kadar derdin. Senin bu arayışların beni üzer duruma geldi. Nasıl adsense banlatıyorsunuz o kadar tüyo paylaşıldı(k) hala aklım almıyor.

Uygulamasını yaptın mı ki böyle üzgünsün? yöntemi deneyip ban aldıysan anlarımda denemeden yöntemi üzülmen daha üzücü durum. Benden sana kardeş tavsiyesiyesi bu kadar üzüleceğine dailye başla. Bak 7-8 ay sonra dailyde böyle anlar yaşayacak. Dailynin nehri akarken testiyi doldur, nehir kuruduğunda onada üzülürsün.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] dostum bildiğim kadarı ile Google'ın Adworks dışıda birde Google Yerel İşletmelerin Türkiye ofisi var onun dışında özellikle de adsense'in Türkiye'de ofisi yok.. Tabi sonradan açılmışsa olabilir bu konuda iddialı değilim..

Ancak eğer kanıt ile konuşulacaksa dostum seninde söylediğinin diğer insanların söylediğinden bir farkı yok bana kalırsa çünkü senin de kanıtın yok.. Nasıl başardın bilmiyorum ama konuşmuş olduğunu söylediğine göre öyle olduğunu varsayıyorum fakat hala kanıt felan yok ortada iki kuru cümleden ibaret iddia ettiğin şey. Doğru mu?

Güzel kardeşim bana yada bir başkasına bir şey ispatlamana lüzum yok.

Şimdiye kadar yt derya deniz diyerek, sanada bana da yeter diyerek hatta 5 hanelerden 6 hanelerden bahsederek o kadar yaydık ki bu işi sonunda elimizdekinden olduk.

Şimdide dailyi öne sürerek aynı hatalar tekerrür ediyor. Sen bu şekilde devam et, dediğin meblaları şimdi kazanıyor olsan da yayıldıkça ileride sadece rüyanda görmeye başlayacaksın...
sımdı kazanmıyorum xx haneyı dostum zaten daılymatıondan alıyorum yt bıraktım yt donemınden kastetdım zaten ben daılymatıon calısıyorum ben sırf yt elımde ne varsa sattım dagıttım hep

efe hocam google türkiye ofisiyle görüştüm özgün hesapları bile önce spama düşürüp banlıyorlarmış. sence kendi çalışanı bunu söylüyorsa hangi yöntemle ve nasıl kurtaracağız.

önerilerin için teşekkür ederim.

şimdi sana google türkiye ofisindeki yetkili özgün hesapları bile spama düşürüp banlıyoruzmu dedi :eek::eek:

bu arkadaşın yardımıyla google türkiye ofisiyle görüştüm. emin olun google'un bölge temsilciliği de çok rahatsız.

benim anladigim tek şey sudur ilyas hocam eger adsense cok durust biz hırsızsak cıksın desin 1k abone özgun kanal mortal combat gibi aylık 4 hane getiren özgun kanaları alıyoruz hırsizlrı almıyoruz ve bizde diyelim spam işi biti ortada hırız polis oyunu olmasın özgunler tek kalsın yt de bizde cekilelim kosemize

heye adamla konuşmamızı kayıt edip buraya koyaydım demi ? siz inanıp inanmanız beni ilgilendirmez ama şu kadarını söyleyeyim türkiye google ofisi de şu ortamdan rahatsız. adsenselerin neye göre banlandığını onlar da bilmiyor. california ekibinin kendilerine bir açıklama yapmadığını söyledi.

@ilyas dostum bildiğim kadarı ile Google'ın Adworks dışıda birde Google Yerel İşletmelerin Türkiye ofisi var onun dışında özellikle de adsense'in Türkiye'de ofisi yok.. Tabi sonradan açılmışsa olabilir bu konuda iddialı değilim..

Ancak eğer kanıt ile konuşulacaksa dostum seninde söylediğinin diğer insanların söylediğinden bir farkı yok bana kalırsa çünkü senin de kanıtın yok.. Nasıl başardın bilmiyorum ama konuşmuş olduğunu söylediğine göre öyle olduğunu varsayıyorum fakat hala kanıt felan yok ortada iki kuru cümleden ibaret iddia ettiğin şey. Doğru mu?

İlyas hocam sana demedim sadece başlığa katılmadım mortalkombatı kastettim.
bunu bana diyenler adsensenin kaldırdığı 200 300 milyon doları ne yaptığına dair bir açıklama yapamıyor. sen ve diğer arkadaşlar bana kalırsa patronu savunmak yerine cebine giren paraya bakmalı. ayrıca ben google türkiye ofisiyle görüştüm adamlar da şu rezil ortamdan rahatsız özgün hesapları bile önce spama atıp banlıyorlar dedi. california ekibi bir politika değişikliğine gittiğine dair bilgide vermiyor dedi. sebebsiz hesaplara önce para biriktiriyor sonra spama atıp hesapları banlıyor.

Aslında Adsense Sizlere biraz tölarans tanıdı desek daha iyi olur..
2009 lı yıllarda Türkiyeyi Kasıp Kavuran KnightOnline oyununa Hile programları yazıp ücretsiz olarak sitede veriyordum fakat kullanıcının hile programını açabilmesi için adsense reklamına 1 kez tıklama zorunluluğu getirdiyordum öyle ayarladıkki 1 kez tklamış kişi 3 gün tıklamasın 1 ayda 2 bin 3 bin tl topluyor tam ödemeye yaklaştığında adsense Ya sayfo To yu beğemeyip banlıyor yada illa bir kulp takıp banlıyordu.. Kusura bakmayın ama adsense Size ciddi anlamda tölarans tanıdı Adsensenin kuralları Youtubeninkinden daha katıdır esasında

adsensenin youtup departmanına dolandırıcı derken şunuda söyleyeyim ben adsensenin eski rahatlığı olmasa bile düzeleceğini düşünüyorum. çünkü şuan çok kontrolsüz şekilde hesap kapatıyor. hatta kısa vadade olmasa bile uzun vadade partner konusuna da bir esneklik getirecektir çünkü yeni alt yapıya geçmek üzere görüntü ve ses tarama algoritması değişmiş ayrıca eski video arşivini de sildi. şuan kanal bağlama olayını güncelliyorlar.

Son düzenleme:
abı bosuna post atıyoruz uzun lafın kısası daıly nehrı akıyor herkez donsun oraya sonra pısman olmayın bak adsense ara verın forumdakıler gıbı verın arayı abı daıly baslayın 1 ay duzenlı vıdeo atın ondan sonra planınız yaparsınız ne yapıcagınıza dair
IAQh9QFCMY86.png

buyurun bu emektır arkadaşlar ekım ayında baslayıp ekım ayında acılan kanalın pazarlama ıstatıstıgının hergun vıdeo atıp yukledıgım kanalın karsılıgını alıyorum.

açtığım başlığı okudun mu ? biz ne konuşuyoruz ? ayrıca kimse senin kazanıp kazanmamanla ilgilenmiyor.

abı bosuna post atıyoruz uzun lafın kısası daıly nehrı akıyor herkez donsun oraya sonra pısman olmayın bak adsense ara verın forumdakıler gıbı verın arayı abı daıly baslayın 1 ay duzenlı vıdeo atın ondan sonra planınız yaparsınız ne yapıcagınıza dair
IAQh9QFCMY86.png

buyurun bu emektır arkadaşlar ekım ayında baslayıp ekım ayında acılan kanalın pazarlama ıstatıstıgının hergun vıdeo atıp yukledıgım kanalın karsılıgını alıyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

ben adama dertlenecektim ama adam bana dertlendi diyim o kadarını anla. orada çalışanlar da bizim insanımız. ülkeye döviz giriyordu yazık oldu diyor.

şimdi sana google türkiye ofisindeki yetkili özgün hesapları bile spama düşürüp banlıyoruzmu dedi :eek::eek:

Son düzenleme:
açtığım başlığı okudun mu ? biz ne konuşuyoruz ? ayrıca kimse senin kazanıp kazanmamanla ilgilenmiyor.

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

ben adama dertleneceksem adam bana dertlendi diyim o kadarını anla. orada çalışanlar da bizim insanımız. ülkeye döviz giriyordu ne güzel diyorlardı.
abı benım anlatmak ıstedıgım bak daıly rendersız vıdeo atıyorsun adamlar rendersız vıdeo kabul edıyor adsense calıs abı ama daıly ekle yanına ay sonu sorun cıkartmaz sana 2 yerden para gelır tabı sana kalmıs ben zorlamıyorum ama emegının karsılıgını emın ol alıyorsun husran ugrasmassın hıc degılse 1 yerden paran gelır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri