Adsense Neden Bizi Dolandirdi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
abı bosuna post atıyoruz uzun lafın kısası daıly nehrı akıyor herkez donsun oraya sonra pısman olmayın bak adsense ara verın forumdakıler gıbı verın arayı abı daıly baslayın 1 ay duzenlı vıdeo atın ondan sonra planınız yaparsınız ne yapıcagınıza dair
IAQh9QFCMY86.png

buyurun bu emektır arkadaşlar ekım ayında baslayıp ekım ayında acılan kanalın pazarlama ıstatıstıgının hergun vıdeo atıp yukledıgım kanalın karsılıgını alıyorum.

Ödeme yontemı VISA iyi anladımda mc falan ne oluyor hocam sen örnek 5kanala VISA 5kanala MasterCard mı bağladın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paranın tekrar adwords hesabına aktarımı

parayı reklam sahiplerine iade ediyoruz diye bişey okudum sanki banlandığında

Evet google o kanalda yada o web sitesinde gösterdiği reklam ücretlerini terkar adwords hesabına kredi olarak geri aktarıyor yani ortada dolandırma diye birşey yok :)

Ödeme yontemı VISA iyi anladımda mc falan ne oluyor hocam sen örnek 5kanala VISA 5kanala MasterCard mı bağladın

Sent from my iPhone using Tapatalk
onlar bana aıt degıl musterı bılgılerı onlar vıdeo sattan gelen butce kanal kazancı degeıl

Biz yayinciyiz arkadaş yok içerik bizim değil yok sukur edelim ben kazanıyorsam o da kazanıyor, kazandı isem o da kazandı , kendimizi minik görmeyi ne kadar seviyoruz yapmayın etmeyin degerli arkadaşlar biz bir dümen cevirdiysek google birlikte çevirdik ,google bazı şeylerden el etek çekip sadece yükünü azalttı,google reklam verenlere paralarını veriyor mu verdiyse kanıtı var mı bunu bilmemiz de mümkün değil belki de mumkundur ,ya bu düzene alışıp yola devam edicez ya da bu diyardan gidicez ,konuya ilişkin yorumum sadist ce eleştiri değildir yanlış anlaşılmasın görünüş belirttim herkesin görüşüne de saygiliyim.her şeyin hayırlısı neyse ise gideyim sonra yazarım

abı ben her ay 6 hane para aldım google yenı olmama ragmen hersey apacık ortada "bedavadan para" gece gunduz ugrasmamız adamların ıcerıklerını atmamız anlamını degıstırmıyor ne yazık kı boyle duzelıcegını sanmıyorum ben yt bu olayların

Kazanç paylaşımı yasak değil mi? Mesajlarının yarısında ya daily kazancını yada yt kazancını belirtiyorsun.

böyle konular kimsenin işine yaramaz, ben size anlatıyor muyum belediye binasındaki inşaat denetlemecilerinin rüşvetle ne kadar para babası olduğunu

arkadaşlar şimdi ben bu konuyu neden açtım. çünkü spama düşme olaylarının bittiği gün adsense de paramızın kalmayacağını anlatmak için. şu açtığım araştırma konusunu takip edin.

http://www.ytpara.com/adsense-ban/86567-spama-dusen-adsense-tek-konu.html

ilyas yanlış anlama ama hergün aynı konuyu açıyorsun, cidden artık baydı resmen, bu hotfile mevzusunu en az 4 5 konuda belirttin
rica ediyorum artık aynı şeyleri tekrarlamayı bırak,
işsizlik başına vurdu sanırım

profilinden adsense banlarıyla açtığın konuların içeriğine bak çoğu aynı
hepsinde aynı şeyleri yazıyorsun
en son millet bu konu ile alakalı tek konu olsun dedi, sen tek konu isimli konu açtın geçen, ona rağmen yine banlarla alakalı konu açmaya devam ediyorsun,
artık cidden baydı butür konuların

adsense'nin aldığı parayi reklamverenlere dagitmadigina dair herhangi bir kanıt var mı? milyarlarca dolarlık firmalar 3-5 kuruşluk (onlara göre, yaptığınız işi abartmayın) paraya tamah etmezler. bir açık bulduk uzun süre geçindik , ve bazı sebeplerden dolayi google buna son verdi. zaten başkasının hakkını yiyorduk. niye bu kadar abartiyoruz ki? kazandığımız para zaten bizim değildi neden gidince bu kadar yaygara kopariyoruz?

bu formun amacı nedir ? biliyor musun ? forumu açanlar ne diye açtı ?

bu arada ben 2008 den beri internetten para kazanıyorum adsense biter başka bir kurum başlar o sorun değil. hepsine adapte oluruz ben istiyorum ki çözüme dair konuşalım.... oluru varsa zorlayalım diye konu açıyorum. beğenmiyorsan konulara girmek zorunda değilsin. çözüm arayan arkadaşları rahatsız etme bunu sadece sana söylemiyorum senin gibi 3 5 kişi daha var böyle her konuya niye bu konular açılıyor diye konuşan.

youtup adsense formunda ne konusu açak anlamadım ki ?

ilyas yanlış anlama ama hergün aynı konuyu açıyorsun, cidden artık baydı resmen, bu hotfile mevzusunu en az 4 5 konuda belirttin
rica ediyorum artık aynı şeyleri tekrarlamayı bırak,
işsizlik başına vurdu sanırım

profilinden adsense banlarıyla açtığın konuların içeriğine bak çoğu aynı
hepsinde aynı şeyleri yazıyorsun
en son millet bu konu ile alakalı tek konu olsun dedi, sen tek konu isimli konu açtın geçen, ona rağmen yine banlarla alakalı konu açmaya devam ediyorsun,
artık cidden baydı butür konuların

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

tamam bizde inandık...

reklam sahiplerine iade ettiğini söylüyolar ve ederde. o derece güvenilir bir firma google.

bu formun amacı nedir ? biliyor musun ? forumu açanlar ne diye açtı ?

bu arada ben 2008 den beri internetten para kazanıyorum adsense biter başka bir kurum başlar o sorun değil. hepsine adapte oluruz ben istiyorum ki çözüme dair konuşalım.... oluru varsa zorlayalım diye konu açıyorum. beğenmiyorsan konulara girmek zorunda değilsin. çözüm arayan arkadaşları rahatsız etme bunu sadece sana söylemiyorum senin gibi 3 5 kişi daha var böyle her konuya niye bu konular açılıyor diye konuşan.

youtup adsense formunda ne konusu açak anlamadım ki ?

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

tamam bizde inandık...

güzel kardeşim emin ol ben forumların amacını senden çok daha iyi bilirim
ytparanın ilk üyelernden birisiyim
demek istediğim, habire aynı konuyu açıyosun, açtığın konularda değişik bişey yok ki, son günlerde bu banlarla alakalı açtığın konuların çoğu aynı
neden habire aynı şeyleri söyleme gereği duyuyosun cidden anlamıyorum

örnek bu konuda hotfile ile alakalı konu açtın
http://www.ytpara.com/adsense-ban/86586-sopa-yasasinin-ve-adsense-banlarla-iliskisi.html

bugün yine hotfile ile alakalı şu konuyu açtın, cidden baydı artık aynı bu konular,
hergün habire aynı şeyi söylemenin ne anlamı gereği var

konularda çözüme dair hiçbişey göremedim, laf kalabalığından başka bişey değil

neyse devam et sen böyle, hergün aynı konudan aç

diğer arkadaşlar da benle benzer konular açıyor ama çözüm bulursak çözümden sende faydalanacaksın

güzel kardeşim emin ol ben forumların amacını senden çok daha iyi bilirim
ytparanın ilk üyelernden birisiyim
demek istediğim, habire aynı konuyu açıyosun, açtığın konularda değişik bişey yok ki, son günlerde bu banlarla alakalı açtığın konuların çoğu aynı
neden habire aynı şeyleri söyleme gereği duyuyosun cidden anlamıyorum

örnek bu konuda hotfile ile alakalı konu açtın
http://www.ytpara.com/adsense-ban/86586-sopa-yasasinin-ve-adsense-banlarla-iliskisi.html

bugün yine hotfile ile alakalı şu konuyu açtın, cidden baydı artık aynı bu konular,
hergün habire aynı şeyi söylemenin ne anlamı gereği var

konularda çözüme dair hiçbişey göremedim, laf kalabalığından başka bişey değil

neyse devam et sen böyle, hergün aynı konudan aç

Bu kadar düşünmeye ne gerek var yt işi ilk başladığında bu kadar spam kanal yoktu, ytyi büyüten spam oldu zaten şu an spam kanallrın yerine içeriklerin gerçek sahipleri içerikleri yüklemeye başladı, bir gün bitecekti ve artık yavaş yavaş bitiyor...

diğer arkadaşlar da benle benzer konular açıyor ama çözüm bulursak çözümden sende faydalanacaksın
abı bak sabahtan belı hep aynı seyler konusuluyor ortalama 10 sayfa post var hıcbır gelısme yok bızım elımızde olan bırsey yokkı bız kazanmak ıstemezmıyız yt den para ? herkez ıster ama olmayınca olmuyor bır kapı kapanır dıgerı acılır rızkımızı veren de allah alanda sıkıntı etme ondan alternatıf cok var bu iş bitmez yanı ısler rayına gırene kadar beklemek lazım.

Gelişme olması şu anda zaten imkansız bu ay içinde gelişme olur. Herşey eskisi gibi olur merak etmeyin. Sorabileceğimiz herkese sorduk bekleyin diyorlar.

bir sonuca ulaşmadığımızı nerden biliyorsun ? bu konu parelel olarak watsap ve skype grubumuz da konuşuluyor. ayrıca sonuca ulaşsak bile bu foruma bulduk diye yazmam. bulanda yazmasın zaten. çözüm için her gün konular açıyoruz tartışma ortamına dahil olmak yerine biri niye açıyon böyle konular diyor diğeri bu iş bitmiş konuşmayalım diyor. youtup adsense formunda ne konuşak bilmiyorum ki ?

abı bak sabahtan belı hep aynı seyler konusuluyor ortalama 10 sayfa post var hıcbır gelısme yok bızım elımızde olan bırsey yokkı bız kazanmak ıstemezmıyız yt den para ? herkez ıster ama olmayınca olmuyor bır kapı kapanır dıgerı acılır rızkımızı veren de allah alanda sıkıntı etme ondan alternatıf cok var bu iş bitmez yanı ısler rayına gırene kadar beklemek lazım.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

bu arkadaşın google ofisi içinde bağlantıları var. ne diyorsa doğrudur.

Gelişme olması şu anda zaten imkansız bu ay içinde gelişme olur. Herşey eskisi gibi olur merak etmeyin. Sorabileceğimiz herkese sorduk bekleyin diyorlar.

Son düzenleme:
bir sonuca ulaşmadığımızı nerden biliyorsun ? bu konu parelel olarak watsap ve skype grubumuz da konuşuluyor. ayrıca sonuca ulaşsak bile bu foruma bulduk diye yazmam.

Hocam madem yazmam diyorsun neden herkesten fikir istiyorsun ya da hergün yeni bir konu ile acaba birşey mi var diye insanları konuya çekiyorsun. Başlarda helal olsun uğraşıyor diyordum ama ciddi anlamda baymaya başladı kusura bakma. Ayrıca istemeyen konuya girmesin diye birşey yok. Madem konu açıyorsun yapılacak yorumlara da saygılı bir şekilde cevap vermelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri