Adsense nin baglı oldugu mail patladı

• Kullanıcı slayfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

slayfer

Kayıtlı Üye
Adsense'nin baglı olduğu mail komple patlamış, hiçbirşekilde ne adsense giriyor nede google+ falan...

kanalları kontrol ettiğimde para kazanma tarafında sıkıntı yok.. Resmi koyuyorum başına böyle bişey gelen varmı daha önce? ve Google'la iletişime geçmek için bi link atan olursa sevinirim, bulamadım 2 saat.

http://i.hizliresim.com/ZLlljz.jpg

edit: Herkes adsense lere yönetici atasın benden tavsiye..

Son düzenleme:
geeçmiş olsun ..
bu durumlarla karşılaşmamak için ne yapmak gerek takipteyim

bu durumla iki defa karşılaştım ve kazasız sorunu atlattım boş yere endişelenme para kazanma gitmediyse diğer kanalların çözümü basit. önce adsense yeni bir mail ekle ve yönetici yap kapanan yöneticiyi adsense den tamamen sil ve sonra gmail den tamamen sil. bu kadar basit.

bu durumla iki defa karşılaştım ve kazasız sorunu atlattım boş yere endişelenme para kazanma gitmediyse diğer kanalların çözümü basit. önce adsense yeni bir mail ekle ve yönetici yap kapanan yöneticiyi adsense den tamamen sil ve sonra gmail den tamamen sil. bu kadar basit.

Arkadaş adsense girmiyor diyor. Girmeden yönetici nasıl eklesin :)

adsensenin bağlı olduğu mail gitmiş diyor. adsense ye giriş yapılabilir eğer adsense hesabı kapatılmamışsa. ana gmailin kapanması problem değil.

Arkadaş adsense girmiyor diyor. Girmeden yönetici nasıl eklesin :)

eğer ana gmail ve youtube hesabı sadece gitmemiş adsense de gitmişse o zaman çözümü burada değil google ofisinde aramalı. karşı bildirim yapsın bakalım ne çıkacak.

Kod:
hiçbirşekilde ne adsense giriyor nede google+ falan.

eğer ana gmail ve youtube hesabı sadece gitmemiş adsense de gitmişse o zaman çözümü burada değil google ofisinde aramalı. karşı bildirim yapsın bakalım ne çıkacak.

hiç birşeye giriş yapılamıyor, google a ulaştım çözülmezse akşam 11 e kadar tüm kanalları diğer adsense geçiricem

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

Mail yonlendirme varmıydı ?

yoktu

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

geeçmiş olsun ..
bu durumlarla karşılaşmamak için ne yapmak gerek takipteyim

adsenselerinize 2. yönetici ekleyin, ana maile bişey olursa yedekle girersiniz.. bu yeniydi o yüzden eklememiştim bakalım nolacak sonu :D

eğer adsensen banlandıysa para kazanması açık olmasına rağmen o kanalları diğer adsenseye atarsan kirletirsin haberin olsun. bana kalırsa partnere at ama sen bilirsin. tekrar gerçmiş olsun

hiç birşeye giriş yapılamıyor, google a ulaştım çözülmezse akşam 11 e kadar tüm kanalları diğer adsense geçiricem

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

yoktu

Hepsini birden patlatacak ne yaptınız hocam :) benim bir hesabım var adsense ve youtube banlı ama blogspot ve mail hizmetini kullanıyorum

eğer adsensen banlandıysa para kazanması açık olmasına rağmen o kanalları diğer adsenseye atarsan kirletirsin haberin olsun. bana kalırsa partnere at ama sen bilirsin. tekrar gerçmiş olsun

yok adsense banlanmamış, sadece gmail komple devre dışı diyor, bağlı kanallara baktım problem yok..

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Hepsini birden patlatacak ne yaptınız hocam :) benim bir hesabım var adsense ve youtube banlı ama blogspot ve mail hizmetini kullanıyorum

hiçbirşey, durduk yere oldu anlamsız saçma sapan bişey

adsense ye giriş yapabiliyorsan yöneticini değiştirebilirsin. endişe yapmana gerek yok kanalları taşımana da.

yok adsense banlanmamış, sadece gmail komple devre dışı diyor, bağlı kanallara baktım problem yok..

ben adsenseyi sildim 1500 lira çöp oldu. ama sen öyle yapma itiraz et kanalı açtırmaya çalış

ben adsenseyi sildim 1500 lira çöp oldu. ama sen öyle yapma itiraz et kanalı açtırmaya çalış

bakıcam işte ulaştım google a bekliyorum, 11 e kadar beklicem olmadı kanalları aktarıcam sorun olmaz..

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

o zaman eyvah eyvah. karşı bildirim yap bir umut

sizde karşı bildirim link varmı hocam, ben genele yazdımda google da bulamadım ticket linkini

bu karmaşık durumla hiç karşılaşmadım biraz bekle konuyu güncelle arada mutlaka senin yaşadığını yaşamış belkide çözüm bulmuş biri gelir

bakıcam işte ulaştım google a bekliyorum, 11 e kadar beklicem olmadı kanalları aktarıcam sorun olmaz..

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

sizde karşı bildirim link varmı hocam, ben genele yazdımda google da bulamadım ticket linkini

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

Google ın pis bir huyu var bir anda gmaili komple iptal edebiliyor. Adsense emailinde gmail kullanmayın ben hiçbir zaman gmail kullanmam bütün adsenseleri outlook hesaplarına bağlıyorum.

Adsense mailiyle kanal olusturmazsak bi problem olmaz herhalde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri