Adsense ödeme alırken

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Merhabalar şöyle bir sorum vardı;
ben ayda işte ortalama 150 tl falan kazanıyorum adsenseden önceden baya biriktiydi spam işine girince bidahaki aya 310 tlye tamamlayacağım inşallah ama şöyle birşey istiyorum hani 200 tl ödeme eşiği var ya, ben bu 310 tlnin tamamını çekersem diğer ay kesinleşen yine 150 civarı olacak 1 ay beklemek zorunda kalacağım bu 310 tlnin sadece 200 tlsini çekip 110 tlnin kalmasını sağlayabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla öyle birşey yapamıyorsunuz, ödeme eşiğini arttırıp kazancınızın tamamını sonraki ay alabilirsiniz ama bölerek alamıyorsunuz.

Daha önce hiç bu şekilde görmedim hocam, size bir yöntem vereyim :)

Ödeme eşiğini değiştirin 310 tl'niz var dimi 150 lirada bir dahaki aya gelecek toplam eder 460 lira ödeme eşiğinizi 450 lira yapın. Sonraki ay 450 liranızı almış olursunuz.

Öyle bi şey yok. Çektin mi hepsini çekiceksin. Seni akıllı seniii :D

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Daha önce hiç bu şekilde görmedim hocam, size bir yöntem vereyim :)

Ödeme eşiğini değiştirin 310 tl'niz var dimi 150 lirada bir dahaki aya gelecek toplam eder 460 lira ödeme eşiğinizi 450 lira yapın. Sonraki ay 450 liranızı almış olursunuz.
Adsensenin banlanma riski nolcak hocam? Spam diyor adam. Spam yapan birisi bir an önce parayı almalıdır. İçerde para bırakırsan ve Google de seni bırakırsa ortada kalırsın.

Tüh be ödeme eşiğinden falan birşeyler çıkartırız diye umutlandıydım ama yok :D Neyse sağolun yardımcı olduğunuz için

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Adsensenin banlanma riski nolcak hocam? Spam diyor adam. Spam yapan birisi bir an önce parayı almalıdır. İçerde para bırakırsan ve Google de seni bırakırsa ortada kalırsın.

Hocam 7 tane toplam kanalım var adsenseye bağlı birisi özgün game kanalım 130 k izlenme 1.200 abone var daha yt çalışmayı düşünmüyorum inşallah adsensem banlanmaz :D

Spamdan kanal kapatılırsa ödemeyi büyük bir ihtimal alır, he alamam para gider diyosa 300 lirayı alacak eldekinden de olmayalım diyecek. :)

Kanal kapanması sorun değil. Adsense banlanırsa ???
3 kuruş fazla alalım derken 2 kuruştan da olacak.

Haklısınız hocam, dediğim gibi ödemeleri alması gerek arkadaşın. Ben sadece bir yöntem söyledim gerisini kendisi bilir.

Belli olmaz sonra ki ay 150 lira yerine 200-300 gelir tabii oda bilinmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri