Adsense Ödeme Türü Seçme Yardım

GeCeKuŞu

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu işe yeni başladım ve hiç ödeme almadığım için nasıl bi ödeme türü seçmeliyim herkes EFT daha iyi diyor ama benim banka hesabım yok şimdi banka hesabı açtırmak istesem hangi bankadan açtırmalıyım bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımcı olucak kimse yok mu eft ile ödeme almam için banka hesabı açtırıcam hangi bankadan açtırırsam yararlı olur. ücret alıyorlar mı ?

arkadaşlar bu işe yeni başladım ve hiç ödeme almadığım için nasıl bi ödeme türü seçmeliyim herkes EFT daha iyi diyor ama benim banka hesabım yok şimdi banka hesabı açtırmak istesem hangi bankadan açtırmalıyım bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

google tüm bankalara ödeme yapıyor sanırım. Eğer 18 yaşından küçükseniz garanti bakasına veya iş bankasına velinizle gideceksiniz ve hesap açtırmak istiyoruz diyeceksiniz onlar yardımcı oluyorlar. Sana önerim garanti bankasından açtır

google tüm bankalara ödeme yapıyor sanırım. Eğer 18 yaşından küçükseniz garanti bakasına veya iş bankasına velinizle gideceksiniz ve hesap açtırmak istiyoruz diyeceksiniz onlar yardımcı oluyorlar. Sana önerim garanti bankasından açtır

19 yaşındayım hocam kendim açtırıcam ama banka işlerinden pek anlamadığım için hesap açtırırken ücret veriyormuyuz? gelen paradan kesinti yapıyorlar mı? bana yakın garanti bankası yok acaba halkbank veya akbank hesabı olur mu bu hesapları olanlar bilgilendirebilir mi ? başınıza bela oldum kusura bakmayın :)

19 yaşındasın güzel. Üniversiteliysen İş Bankası'nın İŞ'te Üniversiteli hesabından açtır. Hesap ücreti almıyorlar. Değilsen ziraatten vs. açabilirsin.

19 yaşındasın güzel. Üniversiteliysen İş Bankası'nın İŞ'te Üniversiteli hesabından açtır. Hesap ücreti almıyorlar. Değilsen ziraatten vs. açabilirsin.

geçen sene malesef kazanamadım bu sene tekrar girdim sınava hayırlısı ile bir yer kazanırsam dediğin gibi öğrenci hesap açtırıcam ama şimdilik normal hesap açmam gerekiyor galiba

Hocam ben başbakanlık bursu aldığım , banka hesabımı kullandım ve ödememi aldım , ziraat bankası - diyarbakır

konuyu hortlakmak gibi olucak ama

Amcamın adına kayıtlı adsenseden yine amcamın kartını kullanarak ödeme alıyordum bu gmaili yine kullanarak ödeme yöntemini Ziraat Bankasından öğrenci kartı 330tl her ay yatan karta bağlayıp ödeme alabilir miyim ? Alan arkadaşlar var mı ? İsim olayından sorun çıkar mı Gmail adresindeki isim ile kartdaki isim farklı olduğundan dolayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri