Adsense Ödemeleri Hakkında Genel Bir Soru..

• Kullanıcı Jilet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Jilet

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

Adsense ödemeleri hakkında cevabını bulamadığım bir soruyu dile getirmek istiyorum.

Arkadaşlar şimdi benim geçen aydan kazancım; 185,63 TL yani doğal olarak 200 Lirayı geçmediği için alamadım.

Günlük 5,6,7,8 lira arasında değişen bir gelirim var.

Bu aylık kazancım şu an itibari ile; 184,60 TL

İlk başta şu konuyu araştırıyordum; Adsense ödemeleri aylık mı baz alınıyor örneğin 1 Şubat-28 Şubat arasını baz aldım ben 184,60 TL'de.. Bu konuyu araştırırken şu yazıyı buldum Google Support'ta..

Bunlar Yazıyor;

Bakiyem ödeme eşiğini karşılamazsa ne olur?

Aylık kazançlarınız ödeme eşiğine ulaşmazsa bir sonraki aya devreder ve o aya ait kazançlarınızla birleştirilir. Yeni bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa sonraki ayın sonunda size bir ödeme yapılır. Örneğin, Haziran ayı kazançlarınız ödeme eşiğini karşılamadıysa Temmuz ayına devreder ve Temmuz ayı kazançlarınızla birleştirilir. Yeni bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa birleşik Haziran ve Temmuz ayı kazançlarınız için Ağustos sonunda tek bir toplu ödeme yaparız.

En son bakiyeniz ödeme bekletme uygulaması nedeniyle normal ödeme döngümüz içinde ödenemediyse, ödeme bekletme uygulaması kalktıktan sonra birkaç gün içinde ödemeniz yapılır.

Yani benim bu aylıkta 200 lirayı geçmedi bu ay bu iki kazancım birleşip para bana yatmayacak mı arkadaşlar?

Ödemeye her ayın biri ve sonu olarak baz alıyoruz değil mi?

Bana yardımcı olun lütfen kafamda deli sorular.. :D

Kardeşim banka gibi düşün geçen ay kazandığın çekemediğin para yerinde duruyor ödeme eşiği 200 tl sende bu paraya 185 daha katmışsın yani 370 lira bakiyen var çekebilirsin.

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

Adsense ödemeleri hakkında cevabını bulamadığım bir soruyu dile getirmek istiyorum.

Arkadaşlar şimdi benim geçen aydan kazancım; 185,63 TL yani doğal olarak 200 Lirayı geçmediği için alamadım.

Günlük 5,6,7,8 lira arasında değişen bir gelirim var.

Bu aylık kazancım şu an itibari ile; 184,60 TL

İlk başta şu konuyu araştırıyordum; Adsense ödemeleri aylık mı baz alınıyor örneğin 1 Şubat-28 Şubat arasını baz aldım ben 184,60 TL'de.. Bu konuyu araştırırken şu yazıyı buldum Google Support'ta..

Bunlar Yazıyor;

Bakiyem ödeme eşiğini karşılamazsa ne olur?

Aylık kazançlarınız ödeme eşiğine ulaşmazsa bir sonraki aya devreder ve o aya ait kazançlarınızla birleştirilir. Yeni bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa sonraki ayın sonunda size bir ödeme yapılır. Örneğin, Haziran ayı kazançlarınız ödeme eşiğini karşılamadıysa Temmuz ayına devreder ve Temmuz ayı kazançlarınızla birleştirilir. Yeni bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa birleşik Haziran ve Temmuz ayı kazançlarınız için Ağustos sonunda tek bir toplu ödeme yaparız.

En son bakiyeniz ödeme bekletme uygulaması nedeniyle normal ödeme döngümüz içinde ödenemediyse, ödeme bekletme uygulaması kalktıktan sonra birkaç gün içinde ödemeniz yapılır.

Yani benim bu aylıkta 200 lirayı geçmedi bu ay bu iki kazancım birleşip para bana yatmayacak mı arkadaşlar?

Ödemeye her ayın biri ve sonu olarak baz alıyoruz değil mi?

Bana yardımcı olun lütfen kafamda deli sorular.. :D

Ödeme eşiği geçilmeyeyince bir sonraki ayın ödemesiyle birleştirilir ve ödemeler her ayın 22-23-24 ü gibi yapılır.

Kardeşim banka gibi düşün geçen ay kazandığın çekemediğin para yerinde duruyor ödeme eşiği 200 tl sende bu paraya 185 daha katmışsın yani 370 lira bakiyen var çekebilirsin.

Oo yatıyor yani, süper.. :) Konuyu ben mi yanlış okumuşum yoksa anlatamamışlar bi öyle bir yazıyor ki benim anladığım gibi sonuç çıkıyor hocam.. Örneğin mart ayıp gelirlerime bakarkan 1 Mart-31 Mart olarak endeks alacağım değil mi?

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Ödeme eşiği geçilmeyeyince bir sonraki ayın ödemesiyle birleştirilir ve ödemeler her ayın 22-23-24 ü gibi yapılır.

Ayın 28'i bugün hocam? Diğer ay mı alacağım yoksa..

Oo yatıyor yani, süper.. :) Konuyu ben mi yanlış okumuşum yoksa anlatamamışlar bi öyle bir yazıyor ki benim anladığım gibi sonuç çıkıyor hocam.. Örneğin mart ayıp gelirlerime bakarkan 1 Mart-31 Mart olarak endeks alacağım değil mi?

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Ayın 28'i bugün hocam? Diğer ay mı alacağım yoksa..

185,63 TL kesinleşmiş kazancın var

bu ayda 184,60 diyorsun bu 184,60 ın %20 civarı bir kesintiye uğrayıp

185,63 ile toplanacak veya 21-22-23-24 mart gibi ödenecek.

185,63 TL kesinleşmiş kazancın var

bu ayda 184,60 diyorsun bu 184,60 ın %20 civarı bir kesintiye uğrayıp

185,63 ile toplanacak veya 21-22-23-24 mart gibi ödenecek.

Yine okuduğum gibiymiş... Bu ay 200 TL yi geçseydim bu ay mı alırdım kazancı hocam? Martın parası da diğer aya mı aktarılacak?

Adsenseye pin onayı yaptıysanız ve banka hesabı tanımlayıp para çekme talebi verdiyseniz ay sonu yatar ama bunları yapmadıysanız daha işiniz var.

Adsenseye pin onayı yaptıysanız ve banka hesabı tanımlayıp para çekme talebi verdiyseniz ay sonu yatar ama bunları yapmadıysanız daha işiniz var.

Tabii ki ben eski bir adsense kullanıcısıyım.. Askere gidip geldim hocam.. ? Konu çok karıştı hocam şimdi alabilecek miyim yoksa diğer ay sonu mu :confused:

Ana sayfadaki kesinleşmiş kazanca bak. Şubat kazancın martın 11inde kesinleşip ana sayfadaki kazancın üstüne eklenir. 200lirayı geçerse martın 22-23de alırsın paranı.

Ana sayfadaki kesinleşmiş kazanca bak. Şubat kazancın martın 11inde kesinleşip ana sayfadaki kazancın üstüne eklenir. 200lirayı geçerse martın 22-23de alırsın paranı.

Anasayfamdaki 185 lira hocam.. Şu an bi 185 te bu aylık kazancım var.. Bu günkü kazanç son mu yani martın 22-23'üne kadar bekleyecek olan para bu yani üzerine eklenmeyecek başka?

Anasayfamdaki 185 lira hocam.. Şu an bi 185 te bu aylık kazancım var.. Bu günkü kazanç son mu yani martın 22-23'üne kadar bekleyecek olan para bu yani üzerine eklenmeyecek başka?

Şubatta kazandıgın bugün son. gece 12ye kadar ne kazanırsa artık. Martın 11inde kesinleşme günü var kesinti yapılır biraz kelinleşmiş olan 185liranın üstüne eklenir toplamı artık kaç lira olursa onuda ayın 22-23ü gibi ödeme gününde hesabına yollarlar.

Şubatta kazandıgın bugün son. gece 12ye kadar ne kazanırsa artık. Martın 11inde kesinleşme günü var kesinti yapılır biraz kelinleşmiş olan 185liranın üstüne eklenir toplamı artık kaç lira olursa onuda ayın 22-23ü gibi ödeme gününde hesabına yollarlar.

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki son bir soru. Bu gün 200 lirayı geçmiş olsaydı kazancım yine o tarihtemi alacaktım parayı ?

kesinleşen kazancı takip ediceksin hocam sadece.ne zaman o kazanç 200tlyi aşarsa,parayıda o ay alırsın.her ayın 11-12sinde filan kazançlar kesinleşiyor işte o tarihte bak hesaba,hesapdaki para 200tlyi geçtiyse ay sonu parayı alırsın.

Bende bir not ekleyeyim, eğer 2,3 tane kanalınız kapanmazsa kesinti az olur.Yani ne kadar kanal kapanırsa kesinti de o kadar fazla oluyor.Hiç kanallınız kapanmadı diyelim %5 %6 gibi bir kesinti oluyor ortalama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri