Adsense Ödemeleri Hakkında

Ayrıca Chance.org dan imza toplatmamız gerekiyor. İlgili arkadaşlar konu açsa çığ gibi büyür.

Google TR ofisi Tekfen Tower'a da gitmemiz lazım. Sendika şart.

hocam bu sorun daha büyük sorunlara yol açar şöyle diyim. atıyorum haber yapılması Google Yayıncıların Hakkını yiyor v.s diye

aile içi bi problemi yetkililer dışında çözmek gibi olur bu yani 3.bi akraba v.s dahada kavganın büyümesine yol açar misal. yani biz twitter tt ya da haberlerde bu işi yayarsak beklediğimizden daha zararlı cıkarız bunu Youtube ve Google yetkilileri bir şekilde erişerek çözmemiz gerekmektedir. Ha en son çare öyle şeyler yapılabilir.

bence bu şekilde ancak cevap vermelerini sağlayabiliriz.
2 aydır adsense den cevap alabilmiş olan yok. onlarında cevap vermeye niyeti yok.zaten cevap verecek olsalar şimdiye kadar bir mail olsun gönderirlerdi.
büyük ihtimal bizim hesapları banlayacaklar ( benim tahminim ) e yayıncılara bizim adsense de duran paraları geri ödeyeceklerini de hiç zannetmiyorum.
google için az olabilir ama sadece bu forumdan 3-5 milyon dolar cebe indirecek.
bu olayı gerçekleştirebilirsek google amca cevap vermek zorunda kalacak.

yazılabilicek metini bana gönderirseniz yardımcı olurum her türlü, konuyu takip edemeyebilirim, elimden geldiginde takipteyim ama, olduda göremez isem detayları mesaj yoluyla ulaşırsanız çok makbule geçer

hocam öncelikle ilgin için teşekkürler..

beyto arkadaşımız şöyle bir metin hazırladı..
bunu uygun bir şekilde çevirebilirsen çok mutlu oluruz.

tekrardan teşekkürler

Merhabalar :

Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?

Bu konuda acilen cevap bekliyorum.

Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx

Bwytullah VAPUR ( Adsense adınız )

Kazançları kesinleştirirken, geçersiz trafikleri kesersen sistemde sıkıntı yok, ödemeleri işleme koyarken mi sistemde sorun oluşuyor. Acilen fax yada mail taslağını oluşturup Google'ı yağmura tutalım böyle beklemekten daha iyidir

Artık ne olacaksa olsun inceldiği yerden kopsun.

Sosyal medyaya yaymak işide yaymak demek onun yerine mail yağmuruna tutalim bence onlarca mail botu var spam mail atanlar icin kullanıp basalım binlerce mail

Arkadaşlar toplu hareket etmek muhatap bulmak için en etkili yol olacaktır. Fax değilde herkes 3 mail atsa yine yeterli olur. Çünkü belirli mail periyotlarında kendi içlerinde bir alarm seviyesi var. Noluyoruz diye muhakkak dikkate alacaklar. Ben 2 adet mail gönderdim. Maile oto cevap gelenler 3-4 defa aynı maili tekrar göndersinler o şekilde ulaşıyor. Bir dönem quiz için böyle toplu bir girişimde bulunmuştuk 10 günde dönmeyen quiz 2-3 saatte anında bilgilendirme yaptılar.

Sosyal medyada yaymak işleri daha kötü yapar.

Mail veya fax atmaktan başka bir çağre yok malesef.

hocam öncelikle ilgin için teşekkürler..

beyto arkadaşımız şöyle bir metin hazırladı..
bunu uygun bir şekilde çevirebilirsen çok mutlu oluruz.

tekrardan teşekkürler

arkadaşa yolladım metini , 30 dakikaya kadar ceviriyi buraya yazarım, kendisi calısıyorda, fırsatını bulup yollayacak hemen :D, yani 30 dakika içinde fırsat bulur :D

bence sosyal medyada bu olayı yayan ve change orgda kampanya düzenleyenleri adminler banlasın.

https://www.hellofax.com/

şuanda kendi iş yerime deneme için faks gönderiyorum.

arkadaşlar hellofax çalışıyor.. SEND işlemi biraz uzun sürüyor ama
deneme için iki faksımıza da gönderdim, sorunsuz geldi..

arkadaşa yolladım metini , 30 dakikaya kadar ceviriyi buraya yazarım, kendisi calısıyorda, fırsatını bulup yollayacak hemen :D, yani 30 dakika içinde fırsat bulur :D

sağolasın hocam.

isteyen maille isteyen faks ile gönderir :)

bence bu şekilde ancak cevap vermelerini sağlayabiliriz.
2 aydır adsense den cevap alabilmiş olan yok. onlarında cevap vermeye niyeti yok.zaten cevap verecek olsalar şimdiye kadar bir mail olsun gönderirlerdi.
büyük ihtimal bizim hesapları banlayacaklar ( benim tahminim ) e yayıncılara bizim adsense de duran paraları geri ödeyeceklerini de hiç zannetmiyorum.
google için az olabilir ama sadece bu forumdan 3-5 milyon dolar cebe indirecek.
bu olayı gerçekleştirebilirsek google amca cevap vermek zorunda kalacak.

bugünü kurtarmalık sadece içerdeki parayı kurtaralım mantığıyla düşünürsek dediğiniz doğru,
ancak ileriye dönük daha büyük zararlarla karşılaşırız şimdi sorunluda olsa bi yerden akıyor
tamamen kesmemek adına ve ya yoluna sokmak adına bilinçli adımlar atmak gerek

sosyal medyaya falan yayayım demeyin aman diyim saçmalamayın . Adam gibi burda kaç kişiysek atarız mailimizi . elimizde bilmem kaçtane ip bilmem kaçtane gmail var .

arkadaşlar hellofax çalışıyor.. SEND işlemi biraz uzun sürüyor ama
deneme için iki faksımıza da gönderdim, sorunsuz geldi..

Hocam bende onu soracaktım şimdi sana oldumu diye.Gönderdim işyerine denemelik beklemede görünüyor.

o kadar sosyal medya üzerine bot satılıyor bilmem hastag gündeme sokuluyor. e biri yapsa ya twitter gündemine soksa 3 saatliğine #googleödemeyapmıyor diye ingilizce olarak sokulsa tt ye ondan sonra bırak google u basına bile düşer haber

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri