Adsense Ödemeleri

• Kullanıcı suat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

suat5

Kayıtlı Üye
Merhabalar Bu ayın kazancı hesaplarınıza yattımı acaba ben ilk kazancımı bekliyorumda biraz sabırsızım bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ayın 20'de pin işlemi onaylandı acaba bu ay alırımıym ödemeyi

s3py0.jpg

benim bildiğim 15 inden sonra girilen pinler bir diğer ay ödeme alırsın
yani ayın 20 sinde girmişsen önümüzdeki ayın 25-30 arası alırsın :) biraz daha bekleyecen

Tüh peki bu ne zaman belli olur :) [MENTION=2776]sukut[/MENTION]

[MENTION=2776]sukut[/MENTION] Tamamdır eyvallah :)

[MENTION=2236]severall[/MENTION] aynen bede anlamadım tam bir bilgide yok 31 ağustosdan önce alıcan diyo bilgilendirmede ama kimiside önümüzdeki ay alırsın diye hesabın ayın 20sinde onayladığın için

Bu ayın ödemeleri yapıldı. Banka hesabınızı kontrol edin belki yatmıştır. Yatmamışsa gelecek ay.

[MENTION=155]hotnews[/MENTION] evet yatmamış gelecek aya kaldı artık sağlık olsun

[MENTION=2236]severall[/MENTION] aynen bede anlamadım tam bir bilgide yok 31 ağustosdan önce alıcan diyo bilgilendirmede ama kimiside önümüzdeki ay alırsın diye hesabın ayın 20sinde onayladığın için

arkadaşım, ayın 15 inde hesaplar kesinleşir, yani güncellenecek tüm bilgilerin ayın 15 inden önce güncellemelisin. 15 inden sonra yaptığın güncelleme veya değişiklik veya kazanç her ne olursa olsun, birdahaki aya devreder... Zaten bu ayın ödemeleri dağıtıldı, önümüzdeki ay alacağına garanti veriyorum :)

[MENTION=2776]sukut[/MENTION] hocam onu bende biliyorum sadece kimse demedi ödemeler dağıtıldı diye ondan şey oldu peki bişey daha sorucam ozaman bu ağustos ayının kazancınıda alıcam dimi tembuz ayına kadar 594 dolardı çünkü bu ayın kazancıda yansır dimi

[MENTION=2776]sukut[/MENTION] hocam onu bende biliyorum sadece kimse demedi ödemeler dağıtıldı diye ondan şey oldu peki bişey daha sorucam ozaman bu ağustos ayının kazancınıda alıcam dimi tembuz ayına kadar 594 dolardı çünkü bu ayın kazancıda yansır dimi

aynen güzel arkadaşım...
ağustos ayının kazancınıda önümüzdeki ay alacaksın.. toplu olarak hepsini :) bu ayın kazancıda önümüzdeki ay kesinleşir 15 inde, toplu olarak alacan paraları :) hadi yine iyisin :D

aynı sorun bendede var +100 dolar oldu ama bu ay yatmadı para gelecek aya kaldı artık :D

[MENTION=2776]sukut[/MENTION] Dolar çıkmışken alsaydık iyidide olsun buda iyi haber oldu :D

---------- Mesaj saat 10:48:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:47:53 civarında gönderildi. ----------

@alemci83 Gecmiş olsun aynı kaderi yaşıyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri