AdSense ödemelerinde yapılan değişikliklere ilişkin açıklama

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
-ödemeler her ayın 21'inden itibaren yapılmaya başlanacaktır.-

tamam ödemeyi 21'inden sonra yapacaklarda.
Ne zaman kesinleşecek?
Birde bunu yazsalarmış

benim anladığım artık 21 inde kesinleşeceği :s

Bu ayın 21'nden itibaren ödemeler yapılacakmış, kzançların kesinleşmesiyle ilgili bir tarih vermemişler bence yine 12'si 15 i gerçekleşir fakat bu ay 21inden itibaren hesaplara yatar.

daha hiç ödeme almadım ama sanırım orda dediği şu eskiden sanırım 15inde ne kesinleşiyorsa 25i çivarı ödeniyordu artık 21inde kesinleşip aynı gün ödenecek.

benim anladığım artık 21 inde kesinleşeceği :s

hocam kesinleşmeyle tek kelime geçmiyo nasıl anladın onu:) sadece ödeme tarihleriyle ilgili açıklama yapmışlar pin 15inden sonra gelse de 1 ay beklemek zorunda değilsiniz ertesi gün ödeme işlemlerine başlarız demiş adamlar kesinleşmeyle ilgili bişey ben göremedim..

Atalarımız hep söylemiştir, tecrube etmiştir ve nasihatlemiştir...

ÇALIŞAN ŞEYİ TEMİR ETME...

Birinin artık bunu google ekibine hatırlatması gerektiği kanısındayım!

Aynı şey aklıma geldi :D kardeşim tıkır tıkır çalışıyordu zaten ne diye habire yeni icat çıkarıyosunuz başımıza :)

"Bu değişiklik kazanç miktarınızı veya TBM'nizi hiçbir şekilde etkilemez."
Yalancınınnnnnn.......

Valla bende de tbm 0,07-0,09 $ ortalamadan 0,10 tl ye düştü

---------- Mesaj saat 23:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:07 civarında gönderildi. ----------

ben koca mailde buraya takıldım :) bu doğru bir kelime mi?

bu aralar kpss için türkçeye çalışıyorum :D adamlar doğru yazmış

sorma-bu dertten en çok biz muzdaribiz,millet çok rahat..ama 21 ine sarkarsa bittik :D

21ine sarkarsa zaten kafayı sıyırırız 11 gün ne demek ya! Daha ayın 7 sinden 10'unu zor gördük.Bu işin Kocaman bi perşembesi,cuması var.Cumartesi Gelir de kanal kapanmadan para kesinleşirse varya :D Herkese benden çay :)

Yerel para birimi cinsinden raporlar - Ödemeler sayfasındaki AdSense bakiyesi artık yerel para biriminde birikmektedir. Bu değişiklik kazanç miktarınızı veya TBM'nizi hiçbir şekilde etkilemez. Şu anda para birimini USD'ye çevirmeniz mümkün değilse de, para biriminin Performans raporlarında değiştirilebilmesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyoruz. Bu özelliği önümüzdeki aylarda kullanıma sunmayı planlıyoruz

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Sayın Yayıncımız,

Ödemeler ve Hesap Ayarları sayfalarında çeşitli değişiklikler yapıldığı dikkatinizi çekmiş olabilir. Önemli değişiklikler aşağıdaki gibidir:

Ödeme zaman çizelgelerinde daha fazla esneklik - Artık ödeme ayarlarının her ayın 15'ine kadar güncellenmesi gerekmiyor. Bunun yerine, ödemeler her ayın 21'inden itibaren yapılmaya başlanacaktır. Ödemelerin elinize mümkün olduğunca çabuk geçmesi için ideal olarak ayın 21'ine kadar bir ödeme biçimi seçmeniz ve ödeme üzerindeki bekletmeyi kaldırma işlemlerini tamamlamış olmanız gerekir. Fakat bu tarihi kaçırmanız durumunda dahi, siz bize gerekli bilgiyi sağladıktan hemen sonra ödeme işlemi başlatılır. Örneğin banka hesabınızı ayın 23'ünde doğrularsanız ödeme işlemi ayın 24'ünde başlatılır. Ayrıca 200 TL'yi aşan bir ödeme eşiği seçebilir ve ödemelerinizi belirli bir tarihe kadar bekletebilirsiniz.

Yerel para birimi cinsinden raporlar - Ödemeler sayfasındaki AdSense bakiyesi artık yerel para biriminde birikmektedir. Bu değişiklik kazanç miktarınızı veya TBM'nizi hiçbir şekilde etkilemez. Şu anda para birimini USD'ye çevirmeniz mümkün değilse de, para biriminin Performans raporlarında değiştirilebilmesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyoruz. Bu özelliği önümüzdeki aylarda kullanıma sunmayı planlıyoruz.

Çekle ödeme seçeneğinin iptali - EFT'nin çok daha hızlı ve güvenli bir ödeme yöntemi olduğunu belirledik. Bu nedenle yeni sistem EFT üzerinden ödeme yapılabilen ülkelerde çek ile ödeme seçeneğini desteklemiyor. Bu değişiklik yapılmadan önce çek ile ödeme alıyorduysanız, bundan sonra EFT üzerinden ödeme yapılabilmesi için hesabınıza giriş yapıp Ödeme Ayarları menüsü altında bir banka hesabı ekleyin.
Bundan sonra ödemelere ilişkin tüm bilgiler Ödemeler sayfasında yer alacak, geçmiş bilgilerine ise Ödemeler sayfasının altındaki "önceki ödemeler" bağlantısından erişilecektir.

Bu değişiklikler konusunda tüm iş ortaklarımızı etkili biçimde bilgilendirememiş olabileceğimizin farkındayız. Yeni sistemde hâlâ giderilememiş olan birkaç sorunu da olduğunca hızlı bir şekilde gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşamış olabileceğiniz herhangi bir aksaklık için özür diler, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Merhaba Hocam ben ayın 28 inde kimlik doğrulamasını yaparsam hemen ödeme alırmıyım acaba yoksa kasımın 21 inimi bekleyeceğim ?

Bence güzel oldu, 21'inde ödemelerin yapılacak olması fakat şöyle birşey var ki TBM konusundan müzdaripim, koca bir yalan söylüyorlar.
T.O %1.50 de bile TBM 0.06 veya 0.07 olabiliyor ise yazıklar olsun vereceğiniz paya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri