Adsense Ödemem Geri Gitti Şimdi Banka Ekleyemiyorum

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar. Geçen hafta Ziraat Bankası Antalya şubesine gönderilen ödemem bankadaki sorun sebebiyle adsense hesabına geri iade edilmiş. Bugün adsenseye girince farkettim kırmızı bir uyarı felan vermiş. Bu Banka hesabı kullanılamıyor, yeni bir hesap tanımlayın gibisinden. Bende eski banka hesabını silip yenisini eklemek istedim fakat bakiyem ''0'' olduğu için yeni bir banka hesabı oluşturmama izin vermiyor Adsense. Ne saçma değil mi? Para geri iade edildiyse nicin adsense hesabımdaki tutar eski haline gelmiyor? Bu konuda napmam lazım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Saygılar. Geçen hafta Ziraat Bankası Antalya şubesine gönderilen ödemem bankadaki sorun sebebiyle adsense hesabına geri iade edilmiş. Bugün adsenseye girince farkettim kırmızı bir uyarı felan vermiş. Bu Banka hesabı kullanılamıyor, yeni bir hesap tanımlayın gibisinden. Bende eski banka hesabını silip yenisini eklemek istedim fakat bakiyem ''0'' olduğu için yeni bir banka hesabı oluşturmama izin vermiyor Adsense. Ne saçma değil mi? Para geri iade edildiyse nicin adsense hesabımdaki tutar eski haline gelmiyor? Bu konuda napmam lazım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Bir sonraki kesinleşmeyi mi beklemen gerekiyor yani?
Biraz bekle istersen hocam belki bir süre sonra kesinleşen bakiyeyi geri yüklerler

adamlarin support ekibi bile yokki sorun olduğunda yazabilesin. google gruplarina yaz oradakı bazilari google ekipleriyle direk iletişim kurup sorunu anında düzeltebiliyor. birde haftada 25 usd üzeri kazaniyorsan günlük epostayla bildirebilirsin galiba tam bilmiyorum.

Son düzenleme:
adamlarin destek ekibi bile yokki sorun olduğunda yazabilesin. google gruplarina yaz oradakı bazilari google ekipleriyle direk iletişim kurup sorunu anında düzeltebiliyor. birde 25 usd üzer kazaniysan galiba günlük epostayla bildirebilirsin.

Kazandım evet hangi e posta hocam o? :)

Böyle birşeyi de ilk defa duydum geçmiş olsun hocam umarım hemen düzelir.

An itibari ile geçen hafta bankaya gönderilen tutar, adsense hesabıma geri iade edilmiş bakiye geri geldi. Banka hesabınıda güncelledim. :) Geçen hafta tam yırttık diye sevinirken film başa sardı. Ya sabır!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri