Adsense ödemesi gelicekmi ? HESAP ÇALINDI

sedat1993

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Arkadaşıma ait adsense hesabı 20.06.17 tarihinde çalındı ( söylediğine göre )

Hesapta benimde erişim yetkim vardı ve 20 Haziran 2017 17:41 saatinde mail geldi

Birincil ödeme yöntemi değiştirildi
20.Haz.2017 tarihinde Google AdSense için birincil ödeme yöntemini size ait Google AdSense olarak değiştirdiniz.
Güvenliğiniz için birincil ödeme yönteminizi inceleyin ve sorularınız olursa bize ulaşın.
Birincil ödeme yönteminizi incelemek için:

Ayın 21 indede arkadaşın hesabından başka hesap yönetici düzeyine getirilmiş ve daha sonra kendi mail adreside hesaptan silinerek 2 mizinde erişimi kesildi hesaptan.

Hesapta xxx.xx tl bir miktar vardı, ayın 15-16 sında hesaba babamın banka hesabını ekleyip onaylatmıştım ve birincil hesap yapmıştım.

Banka bilgileri ayın 20 sinde saat 5 gibi değiştiği gözüküyor gelen mail ' e göre.

Bu durumda hesaptaki xxx.xx tl miktar babamın banka hesabına mı işlenmiştir yani ona mı yatıcak yoksa adamın banka hesabına mı ?

Bildiğim kadarıyla ayın 20 sinden sonra banka hesabı eklenmiyordu fakat o 20 sinde eklemiş.

Muhtemelen babamın banka hesabınıda silmiştir bu durumda.
Fakat 1.sorum ; o eklediği bankayı onaylamadan babamın banka hesabını silebilirmi ?

2.sorum ödeme babamın hesabına yatarmı ?

Önemli bir konu..

Ve bu hesabı geri tekrar nasıl alabiliriz.

test ödemesi yapılmadıysa önceki hesaba yatacaktır.google ile iletişime geçin hemen.benim de başıma geldi.en son yapılan ödemenin makbuzunu istediler.yolladım ve hesabı tekrar geri aldım.

Dostum malesef birincil ödeme yöntemi işleme girmeden değiştiği için babanın hesabına ödeme alamazsın eğer çalan arkadaş siz bu hesabı kurtarabilirseniz ki sanmıorum kurtarana kadar test ödemesini girmezse bir ihtimal ödemeyi kurtarabilirsin.

Malesef babanın banka hesabını silebilir

Hesabı geri alma ihtimaliniz samanlıkta iğne aramakdan daha zor diebilirim heleki bu dönemde.

Artık o kadar şüpheciyim ki burnuma kötü kokular gelmedi de değil.sanki birileri senden para kaçırmışa benziyor.genede kadir gecesi kimsenin günahına girmeyelim

Dostum malesef birincil ödeme yöntemi işleme girmeden değiştiği için babanın hesabına ödeme alamazsın eğer çalan arkadaş siz bu hesabı kurtarabilirseniz ki sanmıorum kurtarana kadar test ödemesini girmezse bir ihtimal ödemeyi kurtarabilirsin.

Malesef babanın banka hesabını silebilir

Hesabı geri alma ihtimaliniz samanlıkta iğne aramakdan daha zor diebilirim heleki bu dönemde.

Artık o kadar şüpheciyim ki burnuma kötü kokular gelmedi de değil.sanki birileri senden para kaçırmışa benziyor.genede kadir gecesi kimsenin günahına girmeyelim

Hesabı çalınan arkadaşın hesabı üzerinden tekrar reklam çıkarmıştım ve bu çalınan miktarın çok daha yükseğini aldık ve paramı vermişti yani bir problem yaşamamıştım.
Bilmiyorum yinede insan oğlu..

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:28 ----------

test ödemesi yapılmadıysa önceki hesaba yatacaktır.google ile iletişime geçin hemen.benim de başıma geldi.en son yapılan ödemenin makbuzunu istediler.yolladım ve hesabı tekrar geri aldım.

Test ödemesi 2.gün geliyor yani muhtemelen bu sabah gelecek 22.06.2017 tarihinde test ödemesi gelir, fakat bu test ödemesi gelene kadar babamın hesabını silebilirmi ordan ? Silerse ödeme nereye gidicek ?

Hesabı çalınan arkadaşın hesabı üzerinden tekrar reklam çıkarmıştım ve bu çalınan miktarın çok daha yükseğini aldık ve paramı vermişti yani bir problem yaşamamıştım.
Bilmiyorum yinede insan oğlu..

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:28 ----------

Test ödemesi 2.gün geliyor yani muhtemelen bu sabah gelecek 22.06.2017 tarihinde test ödemesi gelir, fakat bu test ödemesi gelene kadar babamın hesabını silebilirmi ordan ? Silerse ödeme nereye gidicek ?

büyük ihtimalle babanın hesabına yatacak.çünkü eft ayın 21 inde gerçekleşiyor.

ben bir kere hesabımdaki banka hesabını değiştirmiştim ayın 21inde 1.cil hesabıda silmiştim öğlen 3 gibi filan 1-2 saat sonra adsense işleme girdi yenitanımladığım hesaba beklerken parayı eski sildiğim hesaba para yatmıştı

ben bir kere hesabımdaki banka hesabını değiştirmiştim ayın 21inde 1.cil hesabıda silmiştim öğlen 3 gibi filan 1-2 saat sonra adsense işleme girdi yenitanımladığım hesaba beklerken parayı eski sildiğim hesaba para yatmıştı

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,

ama o ayın 20 sinde silmişti aceba başına böyle birşey gelen tecrübeli arkadaşlar varmı aramızda

Geçmiş olsun hocam nasıl çaldırdınız bi tahminiz varmı adsenseyi ilk siz açtıysanız alma ihtimaliniz az da olsa oluyor diye biliyorum..

iletişime nasıl geçtiğiniz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri