Sorun sadece bende mi temmuz 3 de para kazanma kapatıldı sorunlu kanalı 4 temmuzda sildim tekrar kanal bağladım ve veriler çokdan yansımaya başladı haziran ayı kazancım 2.000 TL ama kesinleşmedi. O parayı unutuyum mu bu saatten sonra kesinleşir mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanması content id'denmi kapandı yoksa normal para kazanma şeklindemi kapandı, content id'den kapanan kanalların parasını vermiyor sadece ben öyle biliyorum.
Çünkü yaşadım ve o para kanalı kökten silsemde yansımamıştı.
Teliften kapatıldıysa kanalın yansıması gerekiyordu. Ama neden yansımadığını bilemiyorum kardeşim![]()
Bazen öylede oluyor kardeşim, benim babamın üstüne aldığım adsense hesabında hiç kanal bağlı değildi ancak bugün girip baktığımda 53 TL kesinleşme gördüm şaşırdım 1 buçuk ay hiç dokunmamıştım hiç bir kanalda bağlı değildi, önceden kapanan kanalların sonradan yansıması olsa gerek, adsense şaşırttı beniTeşekkürler.Bu saatten sonrada kesinleşmez herhalde diğer ay kesinleşmesini beklicez artık
content id den kapandıysa kanalların benimde aynı şekilde kapatılmıştı ödemesi 2 ay sonra gerçekleşmişti
Benim Almanya hesabım var ne hikmet bilmiyorum bir kaç aydır hep birgün sonra kesinleşiyor. Ödemede birgün sonra geliyor.
Güzel bir moral oldu abi bana inşallah yarın kesinleşir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.