Adsense onay sorunu

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
Adsense başvurusu yaptım onaylandı diye mail geldi ancak adsense hesabıma yeni youtube kanalı ilişkilendirirken onaylanmadı hatası veriyor. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.
2. Adsense başvurusu gene yaptım bundada aynısı

busorunu bende yasadım ve foruma konuda açtım aynı şekilde fakat bilen kimse yoktu. eskide bu şekilde bir sorun olmazdı adsense politikaları değiştiktensonra yeni güncelleme gelmiş. başvuru yaptığın kanala para kazandıran bir kaç video yüklemen lazım ancak oşekilde kullanım politikası aktif oluyor yani reklam gösterimleri olmadan onaylanmıyor. bu konuyu sabitleseler iyi olur.

busorunu bende yasadım ve foruma konuda açtım aynı şekilde fakat bilen kimse yoktu. eskide bu şekilde bir sorun olmazdı adsense politikaları değiştiktensonra yeni güncelleme gelmiş. başvuru yaptığın kanala para kazandıran bir kaç video yüklemen lazım ancak oşekilde kullanım politikası aktif oluyor yani reklam gösterimleri olmadan onaylanmıyor. bu konuyu sabitleseler iyi olur.

Yani başvuru yaptığımız kanalda 2,3 tane video olacak değil mi para kazandıran ?

hangi kanal ile başvurdugumu bilmioyurm ki hocam

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------

hocam basvurdugum kanalı buldum. bu kanalımda zaten 50 yi geçik video var hepsinin para kazanması açık. ancak hiç tık gelmiyor

para kazandıracak içerik olmadan olmaz yani yüklediğin içerik te para kazandığın an adsense aktif olur.

bıraz daha acıklarmısın,aynı adsense maılı,alt kanalmı nedir ne degıldır

sahte, direk video uralesi ile reklamlara tıklamak rizkli at sağlam bir kaç video sabret açılır googlede çalışmıyorum reklamların hangi saat aralığında raporlandığını bilemem beklemen gerekiyor hergün zaten sana mail geliyor adsensen onaylandı diye eğer raporlara yansıyan bir kazanç varsa aktif olacak. yoksa kanalı maili tamamen sil bir daha başvur bekle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri