Adsense Onay Taktiği + 12 Adet Site Yedeği

Gardiyan

Kayıtlı Üye
Adsense Onay Eğitimi + 12 Adet Site Yedeği

Herkes faydalansın diye fiyat sadece 100 TL dir.

Kalan kişi sayısı 5

Merhaba arkadaşlar. r10 ve diğer webmaster forumlarında adsense satışı yapıyordum fakat artık ailevi ve sağlık sebeplerinden dolayı adsense onayı alıp satacak vaktim kalmadı. Elimde 1 adet adsense kaldı. Onu da verip bırakacağım onay alıp adsense satma işini. Çünkü sıkıntısız onay alabilmek için biraz zaman harcamak gerekiyor. Ayrıca şuan sağlık sebebiyle büyük sayılabilecek miktarda nakite ihtiyacım var.

Yukarıda yazılı bulunan sebepten dolayı Adsense onay alma taktiğimi (Yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret PDF belgesi olarak) ve onay aldığım 12 adet site yedeğini sizinle ücret karşılığı paylaşmak istiyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki yedek nasıl kurulur, sql da değişiklikler nasıl yapılır, hosting nasıl alınır/açılır, header kısmına ilgili kodlar nasıl eklenir, domain nasıl alınır, domain panelinde yapılacak işlemlerin nasıl yapıldığı gibi basit konulara değinmedim. Bu işle uğraşanların çoğu zaten bunları bilir. Bu hususu söyleyeyim ki siz eğitimi aldığınızda sıkıntı yaşamayalım.

Size vereceğim meteryal işlem sırasını, ince detayları ve püf noktaları anlatan yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret bir PDF belgesi + 12 adet 12 si de DENENMİŞ VE ADSENSE ALINMIŞ OLAN)site yedeğidir. TÜRKİYE WEB ADSENSE almak içindir. Çünkü site yedekleri Türkçedir. Kendim titiz olduğum için yöntemlerimde titizdir. Bu nedenle sabırlı ve detaycı arkadaşların kullanmasını dilerim.

Ayrıca ben yedek site kurmayla, veritabanı güncellemeyle vs. uğraşamam. Sıfırdan kendim yapacağım. Nasıl onay alabilirim sorusuna cevabı da eğitim metninde bulacaksınız.

Eğitim içeriğinde wp-automatic gibi programla içerik çekme başka bir eklentiyle spinleme/özgünleştirme , başka bir siteden botla içerik çekme gibi şeyler yoktur. Ki bunu kesinlikle önermiyorum.

Yukarıda anlatmış olduğum size vereceğim eğitim meteryali + 12 adet site yedeğinin ücreti 100 TL dir. Fiyatta pazarlık etmeyin zaten forumda bir adsense 250 TL den satılıyor :) Memnun kalacağınızdan adımın Murat soyadımın Şencan olduğu kadar eminim.

Hayatta 1 dk sonraya bile garantimiz yoktur. Bu Adsense onay konusunda karşımızda olan sistem Google. Bu sebeple yaptığınız işlemlerden (sırası ve zamanı) veya Google Adsense tarafından herhangi bir yaşanacak olumsuz duruma istinaden garanti vermiyor iade de kabul etmiyorum. Ki iade olayı bu işte komik olur :) Emeğimi de zayi edip eğitimi internette dağıtan kişilere (eğer olursa) hakkımı kesinlikle ve kesinlikle helal etmeyeceğim.

Ref verilmeyecektir.
Referanslarım için web sitemin incelenmesi yeterli.

Ödeme yöntemi : Enpara, Vakıf, İş, Ziraat

İletişim için PM gönderebilirsiniz veya telefon,whatsap, skype ile ulaşabilirsiniz.

İletişim/Whatsapp : 0541 299 35 40
Mail : [email protected]

Son düzenleme:
ingilizce almanca vs de de calişir mi bu yönteminiz ve yedekleriniz ? detayli bilgi alabilirmiyim

ingilizce almanca vs de de calişir mi bu yönteminiz ve yedekleriniz ? detayli bilgi alabilirmiyim

Yöntemler , ince detayları ve püf noktaları çalışır fakat yedekler Türkçe. Türkçe yedek ile de alman ve ingiliz adsense alabileceğinizi sanmıyorum. Yok bana yedekler değil PDF lazım derseniz görüşürüz. 0541 299 35 40

not : konuyla alakalı bilgisi olanlar aslında iyilik yapmaya çalışsada,konu sahibi sanırım biraz ters anladı işi.bu yüzden konudaki mesajları siliyorum,herkes bildigi gibi çalışmaya devam etsin en iyisi :)

Son düzenleme:
not : konuyla alakalı bilgisi olanlar aslında iyilik yapmaya çalışsada,konu sahibi sanırım biraz ters anladı işi.bu yüzden konudaki mesajları siliyorum,herkes bildigi gibi çalışmaya devam etsin en iyisi :)

Fatihbaz hocam, hoşgörünüz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Yabancı siteler açıp onay alabiliyorsak ben almak isterim 12 site türkçe ise yedeğine ihtiyacım yok sadece pdf için fiyat lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri