✔Adsense Onay Taktiği ✔ Kendi Kullanmış Olduğum Taktiği Satıyorum ✔ Hazır Yedek Değil ! ✔

Recep Çalışkan

Kayıtlı Üye
✔ Adsense Onay Taktiği ✔ Uğraş Gerektirmez ve Yormaz ✔ Kısa Süreli İndirim ✔ 1 Site Kurulumu 5 Dakika ✔

Hiç Yorulmadan ve Uğraşmadan Kendi Onayınızı Kendiniz Alın !

Buradaki ve İmzamdaki Linkte Bulunan Adsense Onay Hizmetim'de Kullanmış Olduğum Taktikler, Eklentiler ve Temaların Bulunduğu Taktiğimi Satıyorum.

Adsense Onayı Taktiğimiz sayesinde makale yazmakla vs. uğraşmayacaksınız.
İstediğiniz Dil'de ve İstediğiniz Kategoride İçeriklerinizi Eklenti Sayesinde Otomatik Olarak Ekleyebilirsiniz.
Kesinlikle sabit veya aynı makaleler değil tamamen sizin belirlediğiniz kategoriye göre farklı makaleler çeker. Taktiği alan arkadaşlarla aynı makaleleri kullanmıyorsunuz.

Kullanmış olduğum temalar ve eklentiler
Temanın yapılması gereken ayarları
ve Daha Bir Çok Şey ! (Mesaj Atmanız Yeterli)

Kısacası Adsense Onay Hizmeti verdiğim konuda müşterilerime uyguladığım tüm adımlar sırasıyla yazmaktadır.
Bir siteyi kurmak 5-15 Dakika arasında tamamen sizin elinizin alışmasına bağlı olarak sürmektedir. (Kendim 5 dakikada kuruyorum)

Satın alım sonrasında takıldığınız yerlerde 7/24 destek, kontrol, TW ile bağlanıp yardımcı oluyorum.

İnternetteki veya Sağda Solda Bulunan Taktik ve Bilgilerle Karıştırmayın, Taktiğimiz Çok Çok Başkadır !

Fiyat Kısa Süreliğine 125TL

İletişim:
Whatsapp (Tıkla)

Not: Taktiği alan kişiler, Onay Hizmeti veremez, paylaşamaz, ve iade talebinde bulunamaz.
Not2: %100 onay garantisini kimse veremez, kendim hizmetini vermiş olduğum konuda uyguladıklarımı tamamen adım adım yazdım.

Referanslarım için konuma bakmanız yeterli olur diye düşünüyorum: https://www.r10.net/ilan-panosu/177...de-garantili-9733-yuzlerce-mutlu-musteri.html

Multi Konum: https://www.r10.net/ilan-panosu/215...m-10004-1-site-kurulumu-5-dakika-10004-a.html

Son düzenleme:
hocam onay işinin şansa olduğunu ve googleın istediklerini yerine getirince onay alındığını biliyorsunuz. Taktikten kastınız ne olacak ? hızlandırma olacak mı ? aynı yötnemle 40 güdne onay almayan site farklı domainde 12 saatte alıyor. Bunun sebeplerini açıklayan dökümantasyonunuz var mı ?
Taktik dediğiniz şey hakkınızda künye bize ulaşın düzgün tema kullanın demek ise taktik değil piyasdaki ücretsiz bilgilerdir.

Bize farklı ne sunabilirsiniz ?

hocam onay işinin şansa olduğunu ve googleın istediklerini yerine getirince onay alındığını biliyorsunuz. Taktikten kastınız ne olacak ? hızlandırma olacak mı ? aynı yötnemle 40 güdne onay almayan site farklı domainde 12 saatte alıyor. Bunun sebeplerini açıklayan dökümantasyonunuz var mı ?
Taktik dediğiniz şey hakkınızda künye bize ulaşın düzgün tema kullanın demek ise taktik değil piyasdaki ücretsiz bilgilerdir.

Bize farklı ne sunabilirsiniz ?

Merhaba, tabii ki bahsettiğiniz sayfalar değil konu içerisinde belirttim neler olduğunu. Tamamen şansa dayalı bir şey değil. Yaklaşık 3 senedir hizmet veriyorum 15. günü geçen siteye denk gelmedim henüz. Siteniz oturmuşsa indexleri, yaşı bu süre daha erken oluyor. Hızlandırma için ekstra bir şey yapamazsınız. Konunun sonunda belirttiğim linkte verdiğim hizmette kullandığım şeyleri bire bir aktardım. Neden satışa çıkarttığımı da belirttim konuda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri