Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba adsenselerimde 5. 6. Pinleri istedim fakat zarflar bir türlü elime ulaşmıyor. 3üncü pinden sonra onaylama taktiği olduğunu duydum , bilen biri varsa 250tl vermeye raziyim.
Her 3 haftada bir yeni pin isteme yeri aciliyor. Form vs yok
Merhaba adsenselerimde 5. 6. Pinleri istedim fakat zarflar bir türlü elime ulaşmıyor. 3üncü pinden sonra onaylama taktiği olduğunu duydum , bilen biri varsa 250tl vermeye raziyim.
nerde oturuyorsunuz hocam?
bu ne alaka hocam usa adsense için vergi bilgisi bu![]()
valla hocam bir şeyler yapıyor da bende anlamadımyinede paylaşmak istedim
3. Pini istedikten 3 hafta sonra daha once adsense baglanmamis bir gmaili yonetici olarak ayarladigimizda form doldurma kismi hemen aciliyodu . O olay fixlendimi . Konuyu acan arkadas daha fazla ayni adrese zorlamayin hocam akrabalardan birinin adresini verin belliki ptt sizin oralardan gecmiyor. En kotu ihtimal pttye gidip guzel bir dille ricada bulunun yurtdisindan gelen zarflari beraber kontrol edin
6. pini istediğim adsensede denedim usa adsense. https://support.google.com/adsense/contact/id_verification?hl=tr&rd=3 şu adresden mail degismeden önce hep form tekrar geliyordu. yeni yönetici maili atadım ondan denedim ve form sayfası açıldıteşekkürler hocam
form açılsada usa adsenselerde artık kimlikle onaylanma olmuyor.
aynen red maili geldi suan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.