Adsense Onaylanmadan Para Kazanma.

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ubus56

Kayıtlı Üye
sa arkadaşlar başka bir gmail hesabı alıp adsense başvursu gönderdim bu aradada boş durmadım video attım. 170 video var 1 tanesi patlamış 12 k izlenim almış bu izlenimler vs vs adsense onaylanınca adsenseye yansırmı? hala incelenmede başvuru dün atmıştım

---------- Mesaj saat 19:02:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:48:08 civarında gönderildi. ----------

Güncel Bilen Bi Arkadaş Yazarsa Sevinirim.

Adsenseye baglimi suanda ?

onaylanmadigini soylemissiniz ama net cevap verebilmek icin bunu bilmem gerek

para kazanma durumuna girdiginizde adsense detaylarina baktiginizda bagli adsense hesabinizi goruyormusunuz ?

Adsenseye baglimi suanda ?

onaylanmadigini soylemissiniz ama net cevap verebilmek icin bunu bilmem gerek

para kazanma durumuna girdiginizde adsense detaylarina baktiginizda bagli adsense hesabinizi goruyormusunuz ?

dostum reklamlar çıkıyor

AdSense Başvurunuz gönderildi ve şu anda incelenmektedir. Yaklaşık bir hafta içinde başvurunuzun durumuyla ilgili bir e-posta alacaksınız.
Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi
AdSense başvurunuz gönderildi ve inceleniyor.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

böyle yazıyor

---------- Mesaj saat 19:39:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:22 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bilen yokmu?

dostum reklamlar çıkıyor

AdSense Başvurunuz gönderildi ve şu anda incelenmektedir. Yaklaşık bir hafta içinde başvurunuzun durumuyla ilgili bir e-posta alacaksınız.
Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi
AdSense başvurunuz gönderildi ve inceleniyor.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

böyle yazıyor

---------- Mesaj saat 19:39:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:22 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bilen yokmu?

kardesim gec cevap icin kusura bakma, aniden kalkmak zorunda kaldim bayai bir yazan olmus karisiklikta muhtemelen bazi kisilere cevap veremeyecegim verebiliklerimde kusura bakmasin artik..

adsenseye baglamasanda reklamlar cikar, yani kazanc saglamiyorsun suanda..

adsense onaylandiginda yayinci kimligini, simdiki o inceleniyor yazan yerde gordugunde kazanmaya baslayacaksin

inceleniyor yazmıyor işte :) neyse video patlamış boşa gitti o zaman 2 gündür onaylanmadı adsense kafayı ycem:S

:) dostum ben geçsem iyi olurmuki? vine atıyorum günlük toplam 5-6 k hit geliyor?

:) dostum ben geçsem iyi olurmuki? vine atıyorum günlük toplam 5-6 k hit geliyor?

onaylanirsa olur tabiki.. arkadaslar partnerlik iyidir benim gozumde ama tabi herseyin iyisi kotusu var.. aslinda ben son gune kadar duyurmak istemiyordum cun ki dereyi gormeden pacayi sivamak istemem ama herkes bayi oluyor ve ezbere is yapiyor, 4 - 5 tane bayi acildi farkli firmalar olmasin aragmen hepsine bakin sartlar ayni... halbu ki degisik olanlar var buyuzden bu yuzden 1 aydir gel git yasadigimiz network isinde karar verdik alt yapiyi olusturduk tek onaylanmasi kaldi biz ustumuze duseni yaptik. simdi basvurulari almaya basladigimda acacagim konuda ince detaylara kadar yazacagim... partner olmak isteyenler olmak ile olmamak arasinda kararsiz kalanlar net bir karar verecek sekilde acikliyacagim... Network Partnerligimi Adsense Partnerligimi siz kara vereceksiniz.

Neden simdi aciklamiyorsun dersen suan icin beni ilgilendiren bir mevzu degil.. netwprklerle alakam yok alakam oldugunda iyisini kotusunu acacagim konuda anlatacagim.

şimdiden hayırlı olsun kardeşim partlerlik ile ilgili fazla bilgim yok .:) öğreniriz zamanla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri