Adsense Para Kazanamama!!!

vbmaster96

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar moralim çok bozuk ya
kendime youtube da kanal kurdum bir kaç teknolojiyle ilgili video arakladım telif hakkı nedeniyle reklam koyamadım, izlenme sayımda zaten acayip az.
Neyse işte bende kendime program indirme sitesi kurdum wordpressle, birde domain aldım üstüne adsense bu siteye reklam koymayı kabul etmedi, hepsiburada ile anlaştım ziyaretçi sayım az olmasına rağmen reklam yayınladı fakat dediğim gibi ziyaretçi sayım az ve bişey kazanamıyorum. Bana bi fikir verin ya ne yapmalıyım? Ayrıca hitarttırma sitelerinden ziyaretçi de aldım gelen ziyaretçilerin çoğu ordan geliyor. Çok sıkıntı oluşturdu bende. domainin parasını bile çıkartamadım.

hit arttirma sitesi dedigin olay robot mu ? gercek kisimi ? bu kismi anlamadim

soruyun cevabina gelelim adsense senin sitende reklam yayinliyorsa bunun icin para odemez tiklama alirsan oder sitene gelen ziyaretci reklamlara tiklamiyorsa ziyaretcileri reklamlarina tiklayacak kosullar uretmelisin,

mesela ben film sitesi kurdum 1 kurus harcamadim, tema bile ucretsiz hazir temalardan iceriginde oynama yaptim eksiklikleri ekledim fazlaliklari cikardim

Blogger googlenin urunu oldugu icin de onay falan beklemiyor direk reklam yayinlatabiliyorsun benim amacim siteden cok para gelsin degil bos vaktim dolsun o cesme damlarmi akarmi kafasian gore davransin hesabindayim, 10-15 gun oldu 5 gun falan butun isi bitti sadece dizi ve film ekliyorum tasarimla alakali is bitti ben daha tasarimla ugrasirken 6 euro kazanc getirdi.!!

Durumunu yanlis anlamadiysam cozumun bu

mesele sayfana cok kisi cekmekte degil gelen kisileri reklama tiklatmak

hit arttirma sitesi dedigin olay robot mu ? gercek kisimi ? bu kismi anlamadim

soruyun cevabina gelelim adsense senin sitende reklam yayinliyorsa bunun icin para odemez tiklama alirsan oder sitene gelen ziyaretci reklamlara tiklamiyorsa ziyaretcileri reklamlarina tiklayacak kosullar uretmelisin,

mesela ben film sitesi kurdum 1 kurus harcamadim, tema bile ucretsiz hazir temalardan iceriginde oynama yaptim eksiklikleri ekledim fazlaliklari cikardim

Blogger googlenin urunu oldugu icin de onay falan beklemiyor direk reklam yayinlatabiliyorsun benim amacim siteden cok para gelsin degil bos vaktim dolsun o cesme damlarmi akarmi kafasian gore davransin hesabindayim, 10-15 gun oldu 5 gun falan butun isi bitti sadece dizi ve film ekliyorum tasarimla alakali is bitti ben daha tasarimla ugrasirken 6 euro kazanc getirdi.!!

Durumunu yanlis anlamadiysam cozumun bu

mesele sayfana cok kisi cekmekte degil gelen kisileri reklama tiklatmak

O sitedeki reklamlara tıklayın yazıları orda durmaya devam ederse çeşmenin suyu kurur yanlız :D

O sitedeki reklamlara tıklayın yazıları orda durmaya devam ederse çeşmenin suyu kurur yanlız :D

Farketmez :) Yatirim yapmadim ki :)

Adsense cok eski bir hesabim bir kurus kazanmadim da kullanmadim da :) siteyide para kazanmak amcli yapmadim baktim kullanici panelinde KAZANC menusu var tiklatim adsense istedi bende de vardi bos durmasin dedim onada bagladim bir kac reklam kodu fark ettiysen siteyi reklama bogmadim zaten 5 adet reklam kodu var biri en ustte biri gozden uzak sag alt kosede diger 3 adet kodu da karisik filmlerini uzerine koyuyorum bekleme suresi de cok uzun degil kisa hem o yazilarin ne zarari olabilir ki adsense ekibi kontrol edecek degil ya tiklamalar uzerinden kontrol yapiyordur onlar kazanc durumuna bakilirsa kimse 3-5 kere tiklamiyor :) sorun olmaz yani her gun takip ediyorum fazla tiklama oluyormu diye adsensenin dikkatini cekecek birsey yapmiyorum

arkadaşlar film izleme veya daha değişik türden web sitelerimize youtubeden dolayı aldığımız adsenskodunu ekleyebiliyormuyuz.

Blogger'dan blog kur. Boş bile olsa zaten hemen Adsense onaylanıyor. Oluşan reklamların kodunu Adsense'den öğren. Kodları sitene koy.

Lakin google film sitelerindeki tıklamalara para ödemiyor diye duydum, yanlışsam düzeltin
bir de tıklamalarla olduğunu biliyorum zaten , ziyaretçilerim çok olursa tıklamalarımda o ölçüde artar diye düşünüyorum
hitleap den ziyaretçi çektim 500 - 600 kişi, geri kalanı da organik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri