arkadaşlar an itibariyle adsense para kazanmam gitti tüm kanallarda para kazanmam kırmızı yanıyor ve cok saglam kanallarım vardı. ne yapabilirim kanallarımı nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanali sil ve 5 saat sonra yeniden ac dolarlari yak bununla ilgili forumda konular mevcut. Tabi tum kanallari silip acman lazim. Para kazanmayi goturen kanalida sakin acma sil kalsin oyle. Yoksa 3 gun sonra yine aynisi olur basa donersin
Kanali sil ve 5 saat sonra yeniden ac dolarlari yak bununla ilgili forumda konular mevcut. Tabi tum kanallari silip acman lazim. Para kazanmayi goturen kanalida sakin acma sil kalsin oyle. Yoksa 3 gun sonra yine aynisi olur basa donersin
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.htmlarkadaşlar an itibariyle adsense para kazanmam gitti tüm kanallarda para kazanmam kırmızı yanıyor ve cok saglam kanallarım vardı. ne yapabilirim kanallarımı nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız sevinirim
hocam böyle durumlarda konu açmak yerine direk konulara bakarsanız sizin için daha iyi olur yapamadğınız forumda bulamadğınız şeyler için yazarsanız hem daha çabuk çözüm bulursunuz hemde forumda konu kirliliği olmaz , hayırlı günler bol kazançlar herkese![]()
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
burdakileri uygula,sildikten 12 saat sonra kurtar.
adamın adsensi gitmiş kanalı değil ne dolar yakması..
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
burdakileri uygula,sildikten 12 saat sonra kurtar.
Adamın tüm kanallarındaki para kazanmalar bir kanal yüzünden gitmiş açıklaması bu. adsensede para kazanma gitti diye birşey yok
valla bişe diyemicem kafamı karıştırıyo bu konuadsense banlamış dolayısıyla kanalları duruyo ve o kanalları tekrar aktifleştirebilir haklısın, ha kanallar gitse imkanı yok geri dönüşümü yok o ayrı.
orda konuyu açan olarak ilk başta videoyu çekerken 3saat diye çekmişim.sonradan bazı gelen güncellemelerden sonra 3 saat kurtarmaya yetmeyebiliyor diye ve bu konuda bir çok örnekle karşılaştıgımızdan dolayı 12 saat sonra yapın garanti olur demişiz.çok bilmişlik yaptıgımız yok sadece doğru ve uğraştırmayacak yolu göstermeye çalışmışız....boş laf etmemişiz yani12 saat çok 3 saat arayla bile nerden baksan 50 kanal açmışımdır. 12 saat hurafe
orda konuyu açan olarak ilk başta videoyu çekerken 3saat diye çekmişim.sonradan bazı gelen güncellemelerden sonra 3 saat kurtarmaya yetmeyebiliyor diye ve bu konuda bir çok örnekle karşılaştıgımızdan dolayı 12 saat sonra yapın garanti olur demişiz.çok bilmişlik yaptıgımız yok sadece doğru ve uğraştırmayacak yolu göstermeye çalışmışız....boş laf etmemişiz yani![]()
hadi git boş laf yapma.çok merak ediyorsan bak bakalım senin % kaç yararlı mesajın var benim % kaç....sataşacak başkasını bul...bir derdin varsa da açık açık söyle de bilelim.Emin ol senin gibi çok yazanlar sırasından inmeyip egomu tatmin edecek kadar boş laf yapmıyorum![]()
hocam böyle durumlarda konu açmak yerine direk konulara bakarsanız sizin için daha iyi olur yapamadğınız forumda bulamadğınız şeyler için yazarsanız hem daha çabuk çözüm bulursunuz hemde forumda konu kirliliği olmaz , hayırlı günler bol kazançlar herkese![]()
hadi git boş laf yapma.çok merak ediyorsan bak bakalım senin % kaç yararlı mesajın var benim % kaç....sataşacak başkasını bul...bir derdin varsa da açık açık söyle de bilelim.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamın taktiği ile aklınız alamayacağı kanalı kanalları kurtardım
bilginize
her yer yeşilse ve yanmıyorsa ya bug da kalmıştır sonra düzelir ya da etiketlerde para kazanmayı engelleyen bir kelime vardır.hocam kurtarmadınız demiyorum sadece parakazanma yesil ama videolarda dolar işareti gelmedi diyorum![]()
her yer yeşilse ve yanmıyorsa ya bug da kalmıştır sonra düzelir ya da etiketlerde para kazanmayı engelleyen bir kelime vardır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.