Adsense para kazanması giden kanalları kullanabilirsiniz

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Herkeze hayırlı bol kazançlar diliyorum

Herkez bişey paylaşınca benimde ufak ve herkez tarafından bilinen gibi görünsede bilmeyenler olduğunu düşündüğüm bir yöntem paylaşasım geldi :)

Şimdi bir çoğumuzun adsenseleri banlanınca güzelim kanallarımızın para kazanmaları gitti ve birçok kişi çöp oldu gözüyle bakmaya başladı.

Şimdi sizlere söyleyeceğim şekilde çöp olan kanallarınızın günlük izlenimlerini yeni kanallarınıza çok basit bir şekilde kaydırabilirsiniz.

Olay çok basit çöp olan kanallarınızdaki her videoya girerek EK AÇIKLAMA ekleyerek yani not veya baloncuk ekleyip bağlantı ekle kısmından yeni kanalınızdaki videoların url sini yapıştırırsanız ve eski kanalınızdaki videoların üzerini komple bu baloncuklarla kaplayıp güzel ikna edici bir cümle ile videolarınızın tüm hitini yeni kanalınızdaki videolara kaydırmış olursunuz :)

Tekrardan herkeze hayırlı bol kazançlar :)

Ahiret hesabıma 1 allah razı olsun gönderenlere şimdiden cümlemizden inşallah diyorum :)

Herkeze hayırlı bol kazançlar diliyorum

Herkez bişey paylaşınca benimde ufak ve herkez tarafından bilinen gibi görünsede bilmeyenler olduğunu düşündüğüm bir yöntem paylaşasım geldi :)

Şimdi bir çoğumuzun adsenseleri banlanınca güzelim kanallarımızın para kazanmaları gitti ve birçok kişi çöp oldu gözüyle bakmaya başladı.

Şimdi sizlere söyleyeceğim şekilde çöp olan kanallarınızın günlük izlenimlerini yeni kanallarınıza çok basit bir şekilde kaydırabilirsiniz.

Olay çok basit çöp olan kanallarınızdaki her videoya girerek EK AÇIKLAMA ekleyerek yani not veya baloncuk ekleyip bağlantı ekle kısmından yeni kanalınızdaki videoların url sini yapıştırırsanız ve eski kanalınızdaki videoların üzerini komple bu baloncuklarla kaplayıp güzel ikna edici bir cümle ile videolarınızın tüm hitini yeni kanalınızdaki videolara kaydırmış olursunuz :)

Tekrardan herkeze hayırlı bol kazançlar :)

Ahiret hesabıma 1 allah razı olsun gönderenlere şimdiden cümlemizden inşallah diyorum :)
Elini çabuk tutsunlar ama 1-2 gün sonra askıya alınıyor :D

Hocam Allah razı olsunda, kanallarımın neredeyse hepsinde ek açıklamaya tıklayınca bu özellik yerine kartları kullan diyor. O da pek işe yaramıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben ne zaman böyle yaptıysam kanallarım kapandı hatta [MENTION=12033]daralll[/MENTION] da da olmuştu aynısnı

Elini çabuk tutsunlar ama 1-2 gün sonra askıya alınıyor :D

Yok hocam tam tersi bu kanallar çok zor kapanıyo para kazanmaları kapalı cünkü :)

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Hocam Allah razı olsunda, kanallarımın neredeyse hepsinde ek açıklamaya tıklayınca bu özellik yerine kartları kullan diyor. O da pek işe yaramıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Crome da aç kanalını hocam tüm videolara ekleyebilirsin

Yok hocam tam tersi bu kanallar çok zor kapanıyo para kazanmaları kapalı cünkü :)
Valla quizden attılar adsense banlı olduğu için adsense politikasından para kazanma kırmızı oldu ve 1-2 gün sonra askıya alındı.Demekki adsense politikası yüzünden kanallar alınıyor sadece.

ben ne zaman böyle yaptıysam kanallarım kapandı hatta [MENTION=12033]daralll[/MENTION] da da olmuştu aynısnı

hit kaydırmaya calıstıgın kanal kapanabilir şikayet çok gelirse normal olarak :D

boşa duracagına yeni kanala hit getirsin öyle kapansın bari :)

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

Valla quizden attılar adsense banlı olduğu için adsense politikasından para kazanma kırmızı oldu ve 1-2 gün sonra askıya alındı.Demekki adsense politikası yüzünden kanallar alınıyor sadece.

benim banlanan adsenselerdeki kanallarda bişey olmadı hocam belkide içerikle alakalıdır yada sen KARA listeye girmişsindir TİKKAT ET fbı peşinde olabilir :D:D:D

hit kaydırmaya calıstıgın kanal kapanabilir şikayet çok gelirse normal olarak :D

boşa duracagına yeni kanala hit getirsin öyle kapansın bari :)

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

benim banlanan adsenselerdeki kanallarda bişey olmadı hocam belkide içerikle alakalıdır yada sen KARA listeye girmişsindir TİKKAT ET fbı peşinde olabilir :D:D:D
:ASDASD Olabilir.

Bu şekilde yaptığımda yeni açtığım kanallar hep askıya alındı. Hit çekme bot vs. diye.
Önleminizi alın bence sağlam kanallarınızı riske atmayın.

bu şekilde hit çekilen kanal ne olursa olsun kapanıyor. en az 10 kanalda deneme yapmışlığım vardır : ( keşke sürekli olsa.

dışarıya hiti ek açıklamadan alma,aldırma:D
varsa içerik öne çıkarmadan videolara ekleyin.ek açıklama pek yararlı bir şey değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri