Adsense para ne zaman yatacak

adamlar 3 aydır çalıştırıp para birikmesini bekleyip hesapları spama düşürerek banlıyor.
kaldırdıkları para yarım milyar dolara yakın. şirket büyük olunca dolandırması da büyük oluyor.

6 kasım pin girdim bendede ödendi görünüyor fakat gelen giden yok halen

r10 da olan arkadaşlar bilir 5 6 yıl önce ödeme yaptık diye mail atan ama ödemeye yapmayan scam filehostlar vardı.

dünyanın bir numaralı şirketi google'un reklam departmanı olan adsense'yi
15 16 yaşında ki çocukların taso parası toplamak için açmış olduğu scam paylaşım siteleriyle artık kıyaslıyorum.

Beyler bende şöyle olmuştu, 2014 3 mayısta pinlerim gelmişti 3 tane, o gün pinleri girmiştim hesaplar onaylanmıştı, ama ödeme ayın 23ünde olmuştu,
yani ödeme zamanına kadar bekleyin derim, eğer yinede ödeme yatmazsa ozaman feryat figan kopsun :)

Beyler bende şöyle olmuştu, 2014 3 mayısta pinlerim gelmişti 3 tane, o gün pinleri girmiştim hesaplar onaylanmıştı, ama ödeme ayın 23ünde olmuştu,
yani ödeme zamanına kadar bekleyin derim, eğer yinede ödeme yatmazsa ozaman feryat figan kopsun :)

Hocam bekliyoruz zaten yapacak pek bir şey yok : )

Bizdeki sorun sanırım sizinkisi gibi yada değil. Pin girdik banka doğrulaması istedi. Bankayıda doğruladık. Ardından 1 gün sonra iyi haberler diye googledan mail geldi ve kesinleşmiş kazançlar bankaya transfer edilmiş. adsense içinde şuan kesinleşmiş miktar gözükmüyor. Ve Ödendiğine dair makbuz oluşturmuşlar. Dediğiniz gibi 21 inde de yatırabilirler toplu olarak. Bekleyip göreceğiz.

Hocam bekliyoruz zaten yapacak pek bir şey yok : )

Bizdeki sorun sanırım sizinkisi gibi yada değil. Pin girdik banka doğrulaması istedi. Bankayıda doğruladık. Ardından 1 gün sonra iyi haberler diye googledan mail geldi ve kesinleşmiş kazançlar bankaya transfer edilmiş. adsense içinde şuan kesinleşmiş miktar gözükmüyor. Ve Ödendiğine dair makbuz oluşturmuşlar. Dediğiniz gibi 21 inde de yatırabilirler toplu olarak. Bekleyip göreceğiz.

Hocam durumunuz 5-6 ay önce banada oldu bankada para gözükmüyor adsense paramın yattıgını dogruluyor cidden kötü bir durum ortada kalıyorsunuz sonra adsenseye mail attım ve adsense hesabıma parayı geri yolladılar ve ödeme gününde para hesabıma doğru şekilde geçti.

Kazanmak ayrı sorun parayı almak ayrı sorun artık herşey sorun , ayrıca ödeme alamayanların adsense hesabı ile banka hesabı farklı olup olmadığını belirtir misiniz?

adamlar 3 aydır çalıştırıp para birikmesini bekleyip hesapları spama düşürerek banlıyor.
kaldırdıkları para yarım milyar dolara yakın. şirket büyük olunca dolandırması da büyük oluyor.

Sen en iyisi kitap yaz abi adsense hakkında forumca okuruz :)

Hocam durumunuz 5-6 ay önce banada oldu bankada para gözükmüyor adsense paramın yattıgını dogruluyor cidden kötü bir durum ortada kalıyorsunuz sonra adsenseye mail attım ve adsense hesabıma parayı geri yolladılar ve ödeme gününde para hesabıma doğru şekilde geçti.

nereden iletişime geçicez

bende 9 kasımda girdim pini ödeme yapıldı diyor fakat gelen giden yok işin ilgiç tarafı yönetici maili değişmiştim bu işlemden önce, eski maile gitmiş ödeme yaptık vsvs diye:)

Parası yatan kişi mesajımı alıntılarsa yattı diye sevinim :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim alıntı için :)

Bugün ödemeleri gönderiyor olabilirler hesaplarınızı kontrol edin derim :)

Ödemeye başladılar bende yatırdıklarını gördüm şimdi hadi hayırlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri