Adsense paraları sizce neden bereketsiz oluyor ?

tebrik ederim kopyaci olmadiginiz icin
kamera lazimda siz nekadara almistiniz

Yoo samsung S3 yeterli oluyor çoğu zaman onun haricinde dandik bir kamera var oda yetiyor Allah şükür.

HocamsSiz neden her 3 postunuzun 2 sinde spamcılara çatıyorsunuz?
Ne alıp veremediğniz var bizle?
Hayrola sizin hakkınızı mı gasp ettik?
Özgün videonuzumu çaldık?
Sen özgün çalışıyorsan videolarını lisanslı yap çalana 3. tarafı basar sistem otomatik.Ha özgün çalışmıyorsan senin kanalını bulur, botuma bağlarım attığın her videoyu anında yüklerim kanalıma.Ve biliyor musun hiç de vicdanım sızlamaz.Çatır çutur kazanırım senin videondan.O kadar da bereketli olur ki o para sorma gitsin!

Sana diyeceğim tek şey kardeşim. Gel bul bağla botunu kanalıma. Senin o kanalı kapattırmayacağım. Ama şunu bil o videolardan yediğin her lokmayı sana haram edicem. Artık senden mi çıkar ailenden mi çıkar bu bilemem. Beklerim..

Evet spamcılar ben ve benim gibi çalışanların sayesinde kazandığı için ister istemez alıp veremediğim var. Bunu belirtmek suçsa her konuda bunu belirticem. Rahatsız olanlar zaten direk ortaya çıkıyor..

Hak yiyen ........... !

Şimdi ne yazıyosanız yazın..

Selam hangi tersandde calisiyosun

Selah tersanesi Tuzla. Ayrıca evde de çalışırım..

Bazen oyle oluyor ki,okuduklarimdan dolayi foruma giresim gelmiyor.

Bikmadan usanmadan kavga ediyorsunuz.Ayiptir ya.Biraz yasinizin adami olun.Herseye ve herkese cevap vermek zorunda olmadiginiz gibi,herseye ve herkese de satasmak zorunda degilsiniz.

Bunu unutmayin.

Zamanında hile hurdaylada kazandık , şimdi youtube to youtube ilede kazanıyoruz her ikisininde bereketi vardı ve var, elinizdeki fazladan para gözüyle bakıyorsunuzdur kazandığınıza ondan dolayı kolay harcanıyordur.

Daha fazlasında gözün yok ise baya bereketli oluyor. kazandığı paradan memnun olmayanlar paradan zevk alamaz. bu da para mı lan daha fazla kazanmalıyım derseniz hiç bir zevk alamazsınız aldığınız paradan.

Borçlanmaya bak. Git kredi kartı çıkar veya kredi çek, adsense geliri ile ufak ufak öde. Taksitler bitince de en azından elinde bir şey olur. Ama kanalının kapanabileceğini riskini de unutma.

Ben çalışıp 50 tl alıyorum sabahtan akşama kadar işte. Bilgisayarda bir program yazıyorum 10 dkmı almıyor 50 tl alıyorum hemen gidiyor :)

şunu banada öğret kardeş ya bende yazmak istiyorum nasıl başlamam lazım ne okumam lazım. bir e kitap bir eğitim seti gibi bilgidğin bir şey var mı? kolay olmadığını biliyorum şimdi başlasam 1 sene sonra bişiler yaparım diye düşünüyorum

Valla dostum gayet bereketli bir para benim için :) İhtiyacımı görüyor çok şükür . İşin sırrı aldığından fazlasında gözünün olmamasında

Yoo samsung S3 yeterli oluyor çoğu zaman onun haricinde dandik bir kamera var oda yetiyor Allah şükür.

Sana diyeceğim tek şey kardeşim. Gel bul bağla botunu kanalıma. Senin o kanalı kapattırmayacağım. Ama şunu bil o videolardan yediğin her lokmayı sana haram edicem. Artık senden mi çıkar ailenden mi çıkar bu bilemem. Beklerim..

Evet spamcılar ben ve benim gibi çalışanların sayesinde kazandığı için ister istemez alıp veremediğim var. Bunu belirtmek suçsa her konuda bunu belirticem. Rahatsız olanlar zaten direk ortaya çıkıyor..

Hak yiyen ........... !

hakka olan inancınızdan tebrik ederim sizi... merak ettim acaba bilgisayarınızda orjinal işletim sisemi kullanıyormusunuz? kullandığınız porgramları orjinal sitesinde satın aldınız mı? ve dinlediğiniz müzikleri satın alarak mı elde ettiniz? cevabınız evetse helal olsun derim, yok hayırsa o zaman susuyorum...

hakka olan inancınızdan tebrik ederim sizi... merak ettim acaba bilgisayarınızda orjinal işletim sisemi kullanıyormusunuz? kullandığınız porgramları orjinal sitesinde satın aldınız mı? ve dinlediğiniz müzikleri satın alarak mı elde ettiniz? cevabınız evetse helal olsun derim, yok hayırsa o zaman susuyorum...

Daha öncede bu konulardan açık arayanlar oldu. Evet dostum lisanslı. Autocad programına işletim sistemine kadar lisanslı. Çünkü ben sadece bu işi yapmıyorum. Evimde çizim yapıyorum. Bunu yapabilmem içinde lisans şart. Bana inanmayanlarıda davet ediyorum. Gelin evime çalışma ortamımı ve lisanları göstereyim diye..

Daha öncede bu konulardan açık arayanlar oldu. Evet dostum lisanslı. Autocad programına işletim sistemine kadar lisanslı. Çünkü ben sadece bu işi yapmıyorum. Evimde çizim yapıyorum. Bunu yapabilmem içinde lisans şart. Bana inanmayanlarıda davet ediyorum. Gelin evime çalışma ortamımı ve lisanları göstereyim diye..

sizi tebrik ediyorum gerçekten helal olsun

Bende ozdurda calisiyorum baya yakinmisiz

Hak yiyen ........... !

gerçekten arkadaşlar neler çekiyorsunuz şu özgün fikirlerinizi bizlerede söyleyinde aydınlanalım :)

para alamaz olduk ki bereketli olsun . Bu ay aldık yine az çok önümüzdeki aya Allah kerim .

Bence gayet bereketli :) Birçok şey aldım hatta üniversite taksitlerini ödüyorum. Şuan Amerika ya gitmek için para biriktiriyorum taksitlerden arta kalanlarla. Önemli olan elindeki parayı yönetebilmek ;)

bereketli hale getirin sizde :D misal ben kurban hissesine girdim geçtiğimiz bayramda ;) :D

şunu banada öğret kardeş ya bende yazmak istiyorum nasıl başlamam lazım ne okumam lazım. bir e kitap bir eğitim seti gibi bilgidğin bir şey var mı? kolay olmadığını biliyorum şimdi başlasam 1 sene sonra bişiler yaparım diye düşünüyorum

Öğretirim hocam neden öğretmeyeyim bilgi paylaştıkça çoğalır. :)

Kendini Masraflarını Aldığın paraya Göre ayarlarsan Bereketini Görürsün. Ger hafta Gider Bol keseden Harcama yaparsan Paranın Bereketi kalmaz. Dışarıda Fazla harcama yapmamaya bak Bu zamanda kazanacağın paranın değerini bil ilerde eline bu bereketsiz dedğin para bile geçmeye bilir Onun için değerlendirmek lazım. Örneğin Kazandıgın parayla ticaret yapmaya çalış Telefon al sat, pc al sat, bir şekilde elden satılabilecek ürünler al ozaman parana bereket üstüne bereket gelir. Bu şahsi fikrim Allah bereket versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri