Adsense Payoneer Sorunu (Yüksek Miktar Uyarısı)

1 payoner hesabını 1 den fazla adsenseye tanımlamak sıkıntı yaratıyor mu ? Tecrübeli bilen uygulayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

görünüşe göre almıyor.en azından adsense panelinde bunla alakalı bişey yok.ama abd adsensede var.

yt kanalının ödeme yöntemini "tr adsense" den payoneer olan "almanya ya da ingiltere adsense"e taşımak kanal için sıkıntı olur mu, biri vardı adsense hesabını değiştirince kanalı para kazanmaya kapatmışlar. Benim kanal özgün.

Son düzenleme:
payoner kullanacaksanız,payonerin destekledigi ülkelerden birisinden adsense açmanız gerek.hangisi olacagı farketmez,o size kalmış.amerika,almanya,ingiltere kullanılıyor genelde.amerika açarsanız vergi işleri ugraştırır.tavsiyem ingiltere yada almanyadır.

Fatih hocam merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim.

Şimdi bu payoneer karları ile kredi kartı gibi alışverişte komisyonsuz kullanabiliyormuyuz? Kullanabiliyorsak kartın içerisindeki limit kadar post makinesinden çekim yapabilirmiyiz?

yt kanalının ödeme yöntemini "tr adsense" den payoneer olan "almanya ya da ingiltere adsense"e taşımak kanal için sıkıntı olur mu, biri vardı adsense hesabını değiştirince kanalı para kazanmaya kapatmışlar. Benim kanal özgün.

ytnin özgün kanallara dahi sıkıntı çıkardıgı şu günlerde,ben olsam böyle bi riske girmem.tr adsense i iptal eder,yeni ing adsense açıp ona baglayayım dersin şimdi.yt bi sorun çıkarır,aylarca kanal boşda bekler.belki dahada büyük bi sorun çıkartır.

Şimdi bu payoneer karları ile kredi kartı gibi alışverişte komisyonsuz kullanabiliyormuyuz? Kullanabiliyorsak kartın içerisindeki limit kadar post makinesinden çekim yapabilirmiyiz?

bilgim yok hocam,payoner kartı en son 5 yıl filan önce kullandım ben.o zamanlardada kredi kartı gibi kullanma filan yoktu hatırladıgım kadarıyla.sadece atmden para çekebiliyordum.

Payoneer'de tl bakiye olmuyor. O nedenle yurtiçi alışverişlerde geçerli olacağını sanmam. Eğer meblağ büyükse atm'den dolar olarak çekmek en mantıklısı.

Payoneer'de tl bakiye olmuyor. O nedenle yurtiçi alışverişlerde geçerli olacağını sanmam. Eğer meblağ büyükse atm'den dolar olarak çekmek en mantıklısı.

bi üstdeki mesajımdada belirttigim üzere ben hiç kullanmadım bu şekilde ama kullanan çok gördüm hocam.kur farkından çok kesik atıyor diyorlardı ama alışveriş yapılabiliyor yani.

ytnin özgün kanallara dahi sıkıntı çıkardıgı şu günlerde,ben olsam böyle bi riske girmem.tr adsense i iptal eder,yeni ing adsense açıp ona baglayayım dersin şimdi.yt bi sorun çıkarır,aylarca kanal boşda bekler.belki dahada büyük bi sorun çıkartır.

bilgim yok hocam,payoner kartı en son 5 yıl filan önce kullandım ben.o zamanlardada kredi kartı gibi kullanma filan yoktu hatırladıgım kadarıyla.sadece atmden para çekebiliyordum.

Anladim hocam cevap icin tesekkurler.

Mantik olarak kredi karti gibi isliyor ise her ulkeden alisveris yapilmasi lazim diye dusunuyorun. Benim kartim tr kart yurt disinda cok rahat kullanabiliyordum mesela.

peki ne yapmamı önerirsiniz tr den almaya devam mi edeyim, peki ingiltereye taşınanlar ne yapıyor

Valla payonerden tr bankasına 5 hane tl transferde yaptım payoner kartta bulunan gpb bakiyeyi tebden finanstan atm den 4 hane tl olarak ta çektim hiç sorun yaşamadım. Atm den tl çekmenin tek dezavantajı kuru biraz düşük tutması birde yüzde 5 lik kesinti.banka transferi daha mantikli ama ordada tr bankasına yurtdisi para girişi süreklilik arz edecek olursa sıkıntı olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri