Adsense pin bekleme derdi bitebilir.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 1 kere tutturdum

bu google'ın yaptığı işine geldiğinde profesyonellik işine gelmediğinde amatörlük bu kadar amatörlüğü küçük esnaf yapmaz :rolleyes: bekle bekle gelmek bilmiyo ödeme sınırını aşamasak anında gelir

Evet kendisinin google da calistigini belirten biri , arkadasima ulasmis ve belli bir ucret karsiliginda , ilk pini yola cikan hesaplari , kimlik fotokopisini ona ilettikten sonra , hemen onaylayacagini soyledi .

Deneme amacli bir hesap ileticez kendisine yarin , gelismeleri burdan yazmaya devam edicem.

Arkadaşım 3 kuruş para kazanacıgız diye elinizdekinden de olmayın herkese kimlik bilgileri verilmez adamlar bir kimlikle şirket açıp bankadan kredi felan çekiyorlar aman Dikkat diyeyim.

son 6-8 ayı bilmem ama öncesinde benim de hemen hemen ilk istediğimde geliyordu.

Konu sahibinin isteği ve konunun meydana getirebileceği olası dolandırıcılık olayları nedeniyle konu kilitlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri