Adsense pin hakkında küçük bir yardım

jeaner

Kayıtlı Üye
Selamlar, Enson adsense pin olayını 2012 yılında yapmıştım o yüzden net bilgi almak istedim sizden. Şimdi bugün yeni açtığım adsense hesabımdaki bakiye kesinleşmiş. Ödeme yöntemi ekledim(beklemede). Şimdi bu pin işi nasıldı? hala pin varmı? nasıl talep edeceğiz?

Yeni konu açmak istemedim. Benim aynı sorunum var.

Adsense hesabım ödeme eşiğini geçti. 3-4 kere yeni pin istedim gelmedi. Eskiden kimlikle onaylama vardı bu oluyor mu hala ve nasıl yapıyorduk yardımcı olursanız sevinirim.
(TR Adsense)

Son düzenleme:
pin 11'de gönderilmis güya hala gelmedi hedef adres avrupa, tr degil. Yeniden pin mi istesek ne.

Arkadaşlar adsense temmuz ayı kazancım agustos 15 i gibi kesinleşti ve 37 TL oldu. Benden banka adresi girmemi ve doğrulamamı istedi onu yaptım. Adres doğrulama eşiğini geceli 23 gün oldu Fakat PİN ile ilgili ne bir bildirim var, ne de ana sayfamda Pin ile ilgili bir kart, Ne yapmam lazım acaba arkadslar? Nereye mail atacagım. Pinim ne zaman yollanır? Pin kartım ne zaman acılır? Bilgilendirecek deneyimli bir arkadas var mı acaba?

Pini Bu ay eline ulaşanlar var mı acaba?? 12 sinde yollandı benmde. Ulaşan var mı arkadaşlar haber edebilir mi buradan?

ya ilk başta banka hesabı mı istiyor ? bende ilk pin istiyor gibi geldi sonra hesap isteyecek sanırım ? tr adresli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri