Adsense pin hakkında sorular?

x_files_x

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaslar, Ben yaklaşık 2 aydır youtube ile uğraşıyorum. bu pin ile ilgili bişi bana nasıl geliyor ? mail ile mi posta ile mi ? banka hesabıma küçük bi miktar para yatırmıslardı bende onu onayladım acaba pin olmuş oldumu ? pinim aktif mi degilmi nereden görecegiz ?

kesinleşmiş kazancın 20 tl oldumu kardeşim ? olduysa yola çıkmıştır

kesinleşmiş kazanc nerede yazması lazım ? ben aralık 17 de başladım, şuan toplamda analistic de yazan 50 dolar thmini kazanc var, yola cıkar derken maile mi gelcek ?

Mrb arkadaslar, Ben yaklaşık 2 aydır youtube ile uğraşıyorum. bu pin ile ilgili bişi bana nasıl geliyor ? mail ile mi posta ile mi ? banka hesabıma küçük bi miktar para yatırmıslardı bende onu onayladım acaba pin olmuş oldumu ? pinim aktif mi degilmi nereden görecegiz ?

Kazandığın paralar kesinleştiğinde 20 lirayı aşarsa, pin yola çıkar. Buradan kesinleşmiş kazançlarına bakabilirsin. Eğer 20 lira üzerinde değilse bekle, bu ayın 11 ya da 12'sinde kesinleşecek. 20 lirayı geçerse, Amerika'dan adresine posta yoluyla bir pin gönderiyorlar. Yaklaşık 40 günde eline ulaşıyor. Daha erken ya da geç de olabilir. O pini girdikten sonra eğer kesinleşmiş kazancın 200 lira üzerine çıkarsa ayın 23-30 arası ödemeni alıyorsun. :)

Kazandığın paralar kesinleştiğinde 20 lirayı aşarsa, pin yola çıkar. kesinleşmiş kazançlarına bakabilirsin. Eğer 20 lira üzerinde değilse bekle, bu ayın 11 ya da 12'sinde kesinleşecek. 20 lirayı geçerse, Amerika'dan adresine posta yoluyla bir pin gönderiyorlar. Yaklaşık 40 günde eline ulaşıyor. Daha erken ya da geç de olabilir. O pini girdikten sonra eğer kesinleşmiş kazancın 200 lira üzerine çıkarsa ayın 23-30 arası ödemeni alıyorsun. :)

oooo ben o pini girmeden para vermiyorlarmı ve dedigin yere baktım hepsinde sıfır yazıor

oooo ben o pini girmeden para vermiyorlarmı ve dedigin yere baktım hepsinde sıfır yazıor

Evet pini girmezsen parayı alamazsın. Bekle eğer 0 yazıyorsa 2 gün içinde kazandığın paralardan kesinleşen bir miktar olacak 20 lirayı geçersen pin yola çıkar.

Evet pini girmezsen parayı alamazsın. Bekle eğer 0 yazıyorsa 2 gün içinde kazandığın paralardan kesinleşen bir miktar olacak 20 lirayı geçersen pin yola çıkar.

benim adresime pin gelirse ondan sonra ne yapmalıyım, ordaki bilgileri doldurup bende mi amerikaya yollucam yani,

beyler bende konu açmak istemedim şu sorularıma cevap verirseniz çok iyi olucak.

1-)Her ay pin mi gelmesi lazım yoksa sadece ilk ödeme içinmi?
2-)her ay girmemiz gerekiyorsa düzenli olarak her ay para alabilirmiyiz yoksa hep beklicezmi?

hayır 1 kere geliyor onaylıyorsun bitiyor pin faslı.

çok iyi ozaman ben yeni başladımda şuan 250 tl oldu banka hesabıda açtım şuan iyi gidiyoz :D

benim adresime pin gelirse ondan sonra ne yapmalıyım, ordaki bilgileri doldurup bende mi amerikaya yollucam yani,

Hayır orada bir pin kodu oluyor, adsense'de de o kodu girmeniz için bir bölüm oluyor. Kodu girdiğiniz zaman hesabınız onaylanmış oluyor.

beyler bende konu açmak istemedim şu sorularıma cevap verirseniz çok iyi olucak.

1-)Her ay pin mi gelmesi lazım yoksa sadece ilk ödeme içinmi?
2-)her ay girmemiz gerekiyorsa düzenli olarak her ay para alabilirmiyiz yoksa hep beklicezmi?

Sadece 1 kere pin geliyor. Pini girdikten sonra o adsense için pin işlemi tamamlanmış oluyor sadece ay boyunca 200 lirayı geçmeniz gerekiyor. :)

Hayır orada bir pin kodu oluyor, adsense'de de o kodu girmeniz için bir bölüm oluyor. Kodu girdiğiniz zaman hesabınız onaylanmış oluyor.

Sadece 1 kere pin geliyor. Pini girdikten sonra o adsense için pin işlemi tamamlanmış oluyor sadece ay boyunca 200 lirayı geçmeniz gerekiyor. :)

Diyelim ki aralık ayında 40 dolar kazandım, 100 dolar olmadıgı icin bunu alamıyorum sanırsam o ay, peki ocak ayında da 150 dolar kazanırsam bana tam olarak ne kadar veriyorlar ? 190 doları verirler mi yoksa benim 40 dolar ucuyor mu o zaman

hocam şimdi yarın yani bu gece 12'den sonra kesinleşmiş kazançlarda 20 tl geçtiyse pin yola çıkıyor mu ?

Diyelim ki aralık ayında 40 dolar kazandım, 100 dolar olmadıgı icin bunu alamıyorum sanırsam o ay, peki ocak ayında da 150 dolar kazanırsam bana tam olarak ne kadar veriyorlar ? 190 doları verirler mi yoksa benim 40 dolar ucuyor mu o zaman

Evet 100 dolar olmadığı için alamıyorsunuz. Ama tabii ki hesabınızda kalıyor o para, 150 dolar ile birleşerek 190 dolar olarak size geliyor. Hatta ocak ayında 100 doları geçmenize gerek yok, 70 dolar yaparsanız ikisinin toplamı 110 dolar olacağı için ödemenizi yine alırsınız.

hocam şimdi yarın yani bu gece 12'den sonra kesinleşmiş kazançlarda 20 tl geçtiyse pin yola çıkıyor mu ?

Evet kesinleşmiş kazanç 20 tl geçerse pin yola çıkar bunu da size belirtir pin yola çıktı diye.

Evet 100 dolar olmadığı için alamıyorsunuz. Ama tabii ki hesabınızda kalıyor o para, 150 dolar ile birleşerek 190 dolar olarak size geliyor. Hatta ocak ayında 100 doları geçmenize gerek yok, 70 dolar yaparsanız ikisinin toplamı 110 dolar olacağı için ödemenizi yine alırsınız.

Evet kesinleşmiş kazanç 20 tl geçerse pin yola çıkar bunu da size belirtir pin yola çıktı diye.

bilgi için teşekkürler ama ödemelere baktım da hocam, sadece aralık kazancım görülüyor şubat kazancım mart 12 de mi gözükecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri