Adsense PIN Hakkında

Moschino

Kayıtlı Üye
geçen yaz öylesine bi youtube hesabı açıp 500 video atmıştım 25 bin izlenme olmuş 15 tl falan kazandırmış hiç uğraşmamıştım banka hesabımı falan girdim onay ödemesi geldi ama merak ettiğim şu artık pin gelmiyormu ev adresimize, bayadır uzağım bu konulardan 1 ay oldu nerdeyse şimdiye kadar pin gelmesi gerekiyordu heralde

geçen yaz öylesine bi youtube hesabı açıp 500 video atmıştım 25 bin izlenme olmuş 15 tl falan kazandırmış hiç uğraşmamıştım banka hesabımı falan girdim onay ödemesi geldi ama merak ettiğim şu artık pin gelmiyormu ev adresimize, bayadır uzağım bu konulardan 1 ay oldu nerdeyse şimdiye kadar pin gelmesi gerekiyordu heralde
hesapta 20 tl kesinleşmiş kazanç olduktan sonra pin yola çıkar.

Hocam ben 3 kere pin istedim gelmedi, en sonunda kimliğimle onaylattım hesabımı. Bazı adreslere göndermiyorlar valla ya da gönderiyorlar ulamıyor bilemiyorum.

20 tl yi geçmediği için pinin yola çıkmamıştır.Anasayfada kırmızı pin uyarısı varsa çıkmıştır.

Hocam yeni düzenlemeden sonra bu tutar 10 TL te düştü .

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Hocam benim adsende bakiye 21.70 TL oldu ama uyari filan cikmadi pin isteme bolumune gelincede tarihi 1980 gosterip 2 sn sonra anasayfaya atiyor nasil pinin aktif oldugunu ogrenebiliim bir bilginiz varmi acaba ?

Hocam benim adsende bakiye 21.70 TL oldu ama uyari filan cikmadi pin isteme bolumune gelincede tarihi 1980 gosterip 2 sn sonra anasayfaya atiyor nasil pinin aktif oldugunu ogrenebiliim bir bilginiz varmi acaba ?

Bu ay bende de problem var bende de pinin yola cikti yazisi yok bu konunun cevabini bekliyorum acaba blog eklemistim adsenseme sonra içine hicbisey atmadim adsensem uyari verdi durum kisminda o yüzden mi pinim yola cukmadi

Bu ay bende de problem var bende de pinin yola cikti yazisi yok bu konunun cevabini bekliyorum acaba blog eklemistim adsenseme sonra içine hicbisey atmadim adsensem uyari verdi durum kisminda o yüzden mi pinim yola cukmadi

Zannetmiyorum hocam bende blog ekli degil gecen bir konuda arkadas yazmisti sanirim ondada boyle bir durum olmus diger ay yola cikmis.

hocam benim pin 2 ayda geldi. Büyük ihtimalle postada küçük bir kağıt olduğundan ya kayboluyor ya önemsemiyorlarmıdır nedir. 3 kere istedim. Google 3 kere postaya verdik dedi fakat birtanesi geldi. Bu arada şöyle bir durum da olabiliyormuş, postahane yabancı ülkeden gelenleri biriktikten sonra postaya çıkartıyormuş diye siz en yakın postahaneyi de arayıp adınıza posta varmı diye sorabilirsiniz. İçiniz de rahat olsun hiç olmadı kimlikle onaylatırsınız. Google'da paranız kalmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri