Adsense Pin Halâ Gelmedi

• Kullanıcı arawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arawn

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Adsense adres doğrulama pin kodu oluşturulma tarihi 12.05.2014 diyor ama 2 hafta oldu neredeyse hala gelen giden yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

benim olusturma tarih 12.04.2014 gelmedi ne bu acele ya

oluşturulma tarihine nerden bakıyorduk

adresini doğrulaya tıklayınca orada yazıyor

mesaj at googleye sana 2 günde göndersinler

2-3-4 haziran tarihlerinde pinin eline ulaşır.

ne bu hava medser ? kendini birşeymi sanıyorsun kardeşim adam gibi soru sordum ama şunu gördüm adam olanlar adam gibi cevap yazdı olmayanlarda belli oldu eyvallah .

pin hemen gelecek die bişey yok 1.pin yola çıktıktan ortalama 20 25 gün sonra 2.pini isteme hakkın var 2.pinde gelmesse 20 25 gün sonra 3.pini istersin ondna sonra kimlikle onaylatabilrsn hesabını biraz formu araştırın konu açmdan önce

benim 2.5 aydan önce gelmedi...
2 haftada daha türkiye sınırlarına bile gelmemiştir o pin.

bende 05 12 de istedim bir ay bekle gelmese adresi kontrol edip ikincisini iste önceki adsensemde ikinciyi isyeyince arka arkaya geldiler ikiside aynı kod

Ben pin kodu oluşturulma tarihine dahi rastlamadım. Buna nereden bakacağımı söylebilir misniz ?

ne bu hava medser ? kendini birşeymi sanıyorsun kardeşim adam gibi soru sordum ama şunu gördüm adam olanlar adam gibi cevap yazdı olmayanlarda belli oldu eyvallah .

doğru söylemişsni hocam bilmiş çok adam gibi cevap yazamıyorlar neyse konuya dönelim bu pin olayı baya uzun sürüyormuş 20 gün içerisinde gelmyince ikinci pin istiyorsun oda gelmeyince 3 pin istiyorsun oda gelmeyince kimlik fotokopisini gönderip anında onaylatıyorsun

Benımde 12 mart pını halan daha gelmedi,bugun 3 pın ısteme kodu çıktı ama 27 05 2014 tarihinde veya sonrasında yeni bir PIN kodu isteyebilirsiniz dıye uyarı var 27 mayısımı beklemek gerekiyor yoksa sımdı yenı pın ısteyıp kımlıkle doğrumalamı yapayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri