Adsense Pin isteme bölümü

renight

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar pin isteme bölümünü internette araştırdım ama denilen yerde yok xxx kesinleşmiş param var ödeme yöntemi girin diye bildirim gelmiş ama pinimi nereden isticem bulamıyorum.

''Geçerli bir ödeme şekliniz bulunmuyor.
Bu hesap geçerli bir ödeme şekline sahip değil. Ödeme alabilmek için lütfen bir ödeme şekli belirtin.''

ilk pin yarın otamatikmen yola çıkar hocam ikinci ve üçüncü pini siz manuel olarak isticeksiniz.

Peki özür dilerim arkadaşlar kusura bakmayın teşekkürler yardımlarınız için.

ibanını gir doğrulama parası gelcek yarın ondan sonra yola çıkacak otomatkmen

Ben biraz daha acayim konuyu. İlk önce hesap tanımlanan gerekiyor. Hesap bilgilerini adsense hesap bölümüne girdiginde, bir kaç gün içerisinde tanımladığı hesaba küçük bir miktar para gönderileceği bilgisi geliyor. Hesabını takip ediyorsun ve yatan tutarı adsense hesabında girdiğinde hesabın onaylanmış oluyor. Pin konusuna gelince, kazanç miktarı belli bir seviyeyi geçince sistem otomatik pin uretiyor ve senin belirttiğin adrese gönderiliyor. Pinin gelmesi kazancın hesaba yatacağını gostermez. Pini girdiginde adresi de teyit etmis oluyorsun. Ödeme eşiği diye birşey var. 200 TL altındaki kazançlar bir sonraki aya kalıyor. Umarım açıklayıcı oluşumdur.

bendede aynı oldu normalde kesinleşince 20 tl yi geçtiyse yola çıkıyordu bu adsensemde pin çıkmış görünmüyor

iki sorum daha olacak arkadaşlar.

1. pinin yola çıktığını nereden görebiliyoruz.

2. pinli bir adsense var ilk ödemesini alıcam xxx kesinleşme var ilk ödemeler hemen oluyor diye okumuştum bir yerde galiba doğrumu hatırlıyorum. (pin gireli 6 sene oluyor.)

iki sorum daha olacak arkadaşlar.

1. pinin yola çıktığını nereden görebiliyoruz.

2. pinli bir adsense var ilk ödemesini alıcam xxx kesinleşme var ilk ödemeler hemen oluyor diye okumuştum bir yerde galiba doğrumu hatırlıyorum. (pin gireli 6 sene oluyor.)
1. Pin yola çıkınca adsense ana sayfasında üst kısımda kırmızı bir kısım belirir adresi doğrulayın diye oraya tıklayınca pin sayfasına gidersin.
2.Hesap pinlendikten sonra eğer hesap eklediysen adsenseye doğrulama ücreti yatar. Mesela 0,15 tl diye. Adsense de banka kısmına girip orda doğrulama kısmı var 15 yazarsın hesap doğrulanır sonra da ödeme zamanı ödemen yatar.

1. Pin yola çıkınca adsense ana sayfasında üst kısımda kırmızı bir kısım belirir adresi doğrulayın diye oraya tıklayınca pin sayfasına gidersin.
2.Hesap pinlendikten sonra eğer hesap eklediysen adsenseye doğrulama ücreti yatar. Mesela 0,15 tl diye. Adsense de banka kısmına girip orda doğrulama kısmı var 15 yazarsın hesap doğrulanır sonra da ödeme zamanı ödemen yatar.
Hocam test odemesi geldi girdim.isleme girip girmedigini nasil anliyoruz acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri