Adsense Pin isteme yeri kayıp

irfancan

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar bu gün ödemelerimiz kesinleşti ancak bi sorunla karşılaştım pin yeri kaybolmuş ilk bankla doğrulatma var pin yerinin linkini ata bilecek varmı veya şöyle bi durumum var benim bu adsensi babamın üstüne açtım diğer adsensim benim üstümeydi banka falan girmiştim sonra banlanmıştu bunada benim admımı benim bankamı girsem sorun olurmu

Bende de aynı sorun var.Pini gelen adsensemde de pin yeri yok iban yeri var.iban girdim fakat doğrulama bakiyesi gelmedi.

pin yeri hemen cıkmıyo 2 güne cıkar acele etme kendi adınada acmanı tavsiye etmem risk olur

Daha önceleri kesinleşme olur olmaz pin gönderdik diyorlar mıydı ? sonuçta bir kaç saat oldu kesinleşmeler yapılalı. Aynı durum bende de var

Daha önceleri kesinleşme olur olmaz pin gönderdik diyorlar mıydı ? sonuçta bir kaç saat oldu kesinleşmeler yapılalı. Aynı durum bende de var

Hatırladığım kadarıyla diğer adsenslerimde kesinlşeştiği an pin yeri açılırdı + diğer bi adsensemde pin yeri açıkken bu kesinleşmeden sonra kapanmış yok oldu

Hatırladığım kadarıyla diğer adsenslerimde kesinlşeştiği an pin yeri açılırdı + diğer bi adsensemde pin yeri açıkken bu kesinleşmeden sonra kapanmış yok oldu

eyw hocam. Benim de bir tanesinde 2. pin yola çıktı geçen hafta ancak kesinleşmeden sonra pin girme ekranı yok kayboldu.
Yeni eşiği geçen başka bir adsense de ise pin yola çıktı falan demiyor .
Kesinleşme süreci ile alakalı da olabilir.

Ya bende diyorum nerde bu pin uyarısı. :) Herkesde aynı o zaman.. Yada adsense çalışmaya çalışmaya unuttuk bu işleri.. Şimdi bekleki pin gelsin.. Oda gelmezse bekle ikinci aya..

Arkadaşlar pin kesinleşmeden 1 gün sonra çıkıyor. sizin herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. O hesap zaten size uyarı verecek pin gonderildi diye.

Peki Hocam Diğer Adsensimde pin yeri açıkken simdi neden kayboldu 2. pini istiycektim ?

Geçen ay mı çıkmıştı pin yola ? Orayı doğrulamadan oranın kaybolması çok ilginç. Pin yola çıktıktan tam 21 gün (3 hafta) sonra yeni pin isteniyor. Yeni pin isteyeceğin buton yoksa 21 gün dolmamıştır.

Geçen ay mı çıkmıştı pin yola ? Orayı doğrulamadan oranın kaybolması çok ilginç. Pin yola çıktıktan tam 21 gün (3 hafta) sonra yeni pin isteniyor. Yeni pin isteyeceğin buton yoksa 21 gün dolmamıştır.

doldu hocam dün baktığımda pin yeri açıktı isteme demiyorum bakın pin girme yerinden bahsediyorum şuan öyle birşey yok
Edit : Beyler Birde düşünsenize Pin işini google komple kaldırıyomuş banka doğrulaması oluyomuş bitek ne güzel olurdu :)

Son düzenleme:
Eski adsensemde pin 2 haftada gelmişti. Umarım bir aksilik çıkmaz. Bugün kazancım kesinleşti ama pin yeri açılmadı. 1 gün sonra kendiliğinden yola çıkar sanırım...

Pin istemeden banka ekleme açıldı bende ekledim yine var birşeyler bu işte ama hayırlısı..

Pin istemeden banka ekleme açıldı bende ekledim yine var birşeyler bu işte ama hayırlısı..

Her zaman öyleydi banka hemen eklenebiliyor ancak pin 1-2 gün içinde yola çıkıyor. 2 güne pinin yola çıktığı kırmızı şerit ile adsensede belirtilir.

Pin yeri 2 güne çıkar diyen forum arkadaşlarıma soruyorum 2 ay ve 1 gün oldu hala neden cıkmadı bu pin yeri ? :) Google'ın sisteminde oluşan bir sıkıntı vardı eylül ayından beri o da düşük de olsa 100 kişiden 2-3 kişiye denk geliyor.2 gün daha bekleyeceğim yoksa ümitlerim söner...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri