Adsense Pin onayı Kalktı Ama?

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

arme

Kayıtlı Üye
dün eski adsensemin form kısmına girip bir fatura bir de kimliği yan yana çekerek adsense'ye gönderdim bugün kaldırdık pini demişler ama hala onaylanmamış gözüküyor, sizde de böyle bir durum olmuşmuydu?

işlem yap deyip adsense doğrulama pin girme yerine giriyorum orada pin gönder kalkmış ve adres bilgilerimde görünmüyor

PIN şartınızı manuel olarak geçersiz kıldığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Hesap bilgileriniz şu anda doğrulanmıştır ve bu hesap için gelecekte başka bir PIN girmeniz gerekmeyecektir.

Yeni arayüze geçince bug ta klıyor gibi bir şey. Pininiz doğrulanmış. Ödeme yöntemi ekleyip ödemenizi alabilirsiniz. Bir sıkıntı yok yani.

dün eski adsensemin form kısmına girip bir fatura bir de kimliği yan yana çekerek adsense'ye gönderdim bugün kaldırdık pini demişler ama hala onaylanmamış gözüküyor, sizde de böyle bir durum olmuşmuydu?

işlem yap deyip adsense doğrulama pin girme yerine giriyorum orada pin gönder kalkmış ve adres bilgilerimde görünmüyor

PIN şartınızı manuel olarak geçersiz kıldığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Hesap bilgileriniz şu anda doğrulanmıştır ve bu hesap için gelecekte başka bir PIN girmeniz gerekmeyecektir.
kaçıncı pinden sonra form yolladınız hocam?

kaçıncı pinden sonra form yolladınız hocam?

valla bilmiyorum eski bir adsense geçenlerde fark ettim, sanırım otomotik 3 pin yollamışlar en son pin aralık 2016 yollanmış o tarihten bu yana neredeyse 1 yıl geçmiş.

bende kimlik-fatura ile onaylattım ama dediğiniz gibi üst tarafta hala ödemeniz duraklatılmıştır uyarısı var. (hafta başında ödemeyi sorunsuz almıştım)
yeni görünümden dolayı galiba bu sorun. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri