Adsense Pin Sorunu

thedarkruling

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar pin isteğinde bulundum fakat sokak adresim 3564/1 miş ben ise 3564 olarak yazmışım sizce pinim elime ulaşırmı ?

sokak adresını bılmeyenıne de ılk defa rastlıyorum :) buyuk ıhtımal gelmez postacının ınsafıyetıne kalmış ptt yolları taştan :)

toplam kaç tl para birikince pin istiyoruz arkadşalar

Çevremdeki arkadaşlarım + bende dahil toplamda Bulunduğum Mahalleye 6 Pin Sorunsuz geldi.

Bu pini eline ulaşmayanlar büyük ihtimal bu konuyu açan kişi gibi bilgileri yanlış giriyorlar.
Bekleyin Postacı insafına kaldınız.

Hayır otamatik olarak yolluyorlar. 1ay içinde gelmesse 2. sini istiyordun sanırım

Hocam cevabı alıntı yaptığınız kişi vermiş zaten :) Adres doğruysa bir şey yapmanız gerekmiyor.

Beyler benim hesapta 20 tl kenleşti fakat pin oluşmadı hala ne yapmam gerekiyor ?
Tahmini kazançlardan bahsediyorsunuz sanırım.Ana sayfada sağ üstte kesinleşmiş kazançlara yansıması gerekiyor.Ondan sonra pin otomatikman oluşturulur.

Tahmini kazançlardan bahsediyorsunuz sanırım.Ana sayfada sağ üstte kesinleşmiş kazançlara yansıması gerekiyor.Ondan sonra pin otomatikman oluşturulur.
ben 4 aydır bu işin içindeyim kardeşim tahmini kazançla kesinleşen kazançı ayırt edebiliyorum.Kesinleşen kazanç şuan 20.78 tl. normalde kırmızı bir yazıyla üstte pin oluşturulması gerekiyordu ama oluşturulmadı hala

ben 4 aydır bu işin içindeyim kardeşim tahmini kazançla kesinleşen kazançı ayırt edebiliyorum.Kesinleşen kazanç şuan 20.78 tl. normalde kırmızı bir yazıyla üstte pin oluşturulması gerekiyordu ama oluşturulmadı hala

Resim atın daha iyi olur.

Neymiş tel no bizde bilelim

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

attım ama cevap vermiyorlar

Şöyle bir yazı okudum:20 lira'yı geçtikten sonra 2-3 gün içinde hazırlanıp gönderilir. Gönderildiğinde adsense panelinizde kırmızı uyarıyı görürsünüz.(Burda da beklemek gerekiyormuş :) ) 11'inde kesinleştiyse bugün yarın uyarıyı alırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri